Erkekler park yerine benzer iyi olanı hemen kaparlarKiz 30 yas ustude kabulum ama 10 erkekten 9 unu kapmislar
Bir de şu var: erkekler karışık kuruyemiş gibi, fındığı fıstığı alan almış bize sarı leblebisi kalmışErkekler park yerine benzer iyi olanı hemen kaparlar
Ay oda güzelmişBir de şu var: erkekler karışık kuruyemiş gibi, fındığı fıstığı alan almış bize sarı leblebisi kalmış
Aynen,benim babamda 22 sene önce 27 yaşında evlenmiş.Kız 30undan önce evlenen erkek var mıydı?
Ben sadece bu forumda gördüm bunu.
Hee bir de babam 35 yıl önce 27 yaşında evlenmiş
Hahaha supersin valla bende citir istiom ya bakma :) benden kucuk olsun en iyisiAy boşver gez toz ya. Tamam sevdiğin adamla evlilik güzel de, evlilik sonrası bayıyo bazen, sevdiğin adam + kv+kp +görümce+evişi+yemek+çocukbekar arkadaşlarımın gezerken fotoğraflarını gördükçe duygulanıyorum ne yalan söyliyim şimdi de geziyorsun ama o tat olmuyo, gez dolaş hayatını yaşa kardeşşş:) Buarada ben de 27de evlendim ama keşke az daha bekleseymişim 30 yaş üstü koca bizim oralarda da yoktu, ben de yeni sezondan aldım eşim küçük benden
Umudum oldun birden :) ama 34 yasinda adamlarda bakindimda cok yasli oluo ben 28 gosrermiorum 23 24 diyorlar hep .. Valla kime bakacagimi bilemedim uzuluyorum ya keske nisanlimdan ayrilmasaydim kcirdim yakisikli genc adami demeye basladim28 yaşındayım, nasıl olsa evlenicem neden bekarlığımın tadını çıkar mıyım diye mutlu mesut geldim bu yaşlara. Daha yeni evlenme fikri oluştu kafamda, ve hayatımda ilk defa bu derece aşık oldum bekar muhteşem 34 yaşında bir adama. Nasip bu işler. 24-25 yaşlarımda çıktığım kişiyi düşünüyorum da iyki evlenmemişim...
AminBen de evlenmeyi dert ediyordum da bir arkadaşım bana şu şekilde anlatmıştı;
vakti girmeyen namazı nasıl kilamiyorsan ya da vakti geçen namazı vaktinde gibi kilamiyorsan hayatın evresi de böyle.
Bekarken bekarlığını hakkıyla yaşa. Kendine yatırım yap çevrene faydalı işler yap ailene vakit ayır.. Evlenince de ah bekar olsam demezsin. Şimdiden de evliliğin henüz vakti girmemiş sürecin yükünü çekmemiş olursun.
Kaderinde varsa illa ki evleneceksin zaten. Ama şu an bundan sorumlu değilsin. Çok dert etme. Payına düşeni yap, kendine uygun biri olursa adım atarsın ama fazlasını ve geleceği dert etme. Günü kaçırma. Gelecek ve şimdi arasında denge kuramazsan daha sonra da geçmişin pişmanlıkla dolmasın..
Nacizane bi de dua etmeni tavsiye ederim. Allah hayırlı insanlarla karşılaştırsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?