• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aşılama 14 üç gün testime bakarmısınız

Polikistik Over hepimizin ortak problemi kilo vermen gerçekten çok işe yarayacaktır birazcık da her gün egzersiz bizim sorunumuz zaten yumurtaların kendi kendine çatlamaması ve tembelliği biz de hem yemek hem egzersiz yapmayarak aslında onlara köstek olmuş oluyoruz gerçekten zayıflayıp egzersize kendi kendi hamile kalan etrafımda çok insan var zaten aşılama olmasa bile tüp bebek konusunda en şanslı hastalarz çünkü bir sürü yumurta hücremz var
Ben 50 kiloyum zayıflıkla alakası yok obez değilseniz

Benimde aşılamanın 13. Günü normalde bugün kan testi yaptır demişti doktorum daha yaptırmadım bilmiyorum 2 gündür idrar testinde cook silik bir çizgi cıkıyor bekledikçe de netleşti anlamadım sizce

Eklentiler

• image.webp
    image.webp
    22,9 KB · Görüntüleme: 11
Benimde aşılamanın 13. Günü normalde bugün kan testi yaptır demişti doktorum daha yaptırmadım bilmiyorum 2 gündür idrar testinde cook silik bir çizgi cıkıyor bekledikçe de netleşti anlamadım sizce
Silik çizginiz çok güzel görünüyor kan verin 💐 umarım mutlu haberlerle yazarsınız bize 🌸

Back
X