Eğer testlerinizi aynı zamanda ve su miktarını gösterek yaptıysanız ve iğnenin etkisinin gittiğinden eminseniz o zaman bu değer gebelik değeridir. Çünkü iğne etkisi olsa bu değerle hep silik çizgi çıkardı hiç negatif olmazdı. İnşAllah hamilesinizdir çok çok çok aminBen iğneyi takip ettim 9. Gün geçti iğne bende iğne ile beraber 13. Gün çatlama günü ile beraber 10. Gün bu değer bilmiyorum umarım sağlıklı artık alırım korkuyorm
Evet her sabah 9 da yaptım hem gebelik hem ovülasyon olarak kontrol ettim bugün ovülasyon da pozitif di inşallah allah razı olsun tek korkum kimyasal olma ihtimali şu an. Artacak mı artmayacak mı diye adete 4 5 gün var umarım artarEğer testlerinizi aynı zamanda ve su miktarını gösterek yaptıysanız ve iğnenin etkisinin gittiğinden eminseniz o zaman bu değer gebelik değeridir. Çünkü iğne etkisi olsa bu değerle hep silik çizgi çıkardı hiç negatif olmazdı. İnşAllah hamilesinizdir çok çok çok amin
Yaaa o zaman hayırlı olsunEvet her sabah 9 da yaptım hem gebelik hem ovülasyon olarak kontrol ettim bugün ovülasyon da pozitif di inşallah allah razı olsun tek korkum kimyasal olma ihtimali şu an. Artacak mı artmayacak mı diye adete 4 5 gün var umarım artar
Evet öyle gerçekten anlıyorum ama yenemiyorum bende ocakta kimyasal ağustosta da 2 aylık kalbi durdu o yüzden bence korkuyorm Buda öyle bir durum olurda diye atamıyorum sevinemiyorum daYaaa o zaman hayırlı olsunkimyasal korkun olmasın kötüyü çağırma hep iyi düşün ki iyi olsun bende 3 ay önce düşük yaptım hep kaybetmekten korktum ve kaybettim bebeğimi. O yüzden duygu durumu çok önemli. Pozitif düşünüyoruz tatlım herşey yolunda gidecek inşAllah
Eskiyi düşünmüyoruz yeniye odaklanıyoruz. Ben bide taşınma telaşındayım herşey üst üste geldi ama yine de pozitif olmaya çalışıyorum vardır herşeyde bir hayr.Evet öyle gerçekten anlıyorum ama yenemiyorum bende ocakta kimyasal ağustosta da 2 aylık kalbi durdu
Evet öyle tabi Allah kolaylık versin inşallah pozitif sağlıklı haberler alırızEskiyi düşünmüyoruz yeniye odaklanıyoruz. Ben bide taşınma telaşındayım herşey üst üste geldi ama yine de pozitif olmaya çalışıyorum vardır herşeyde bir hayr.
Amin inşAllahEvet öyle tabi Allah kolaylık versin inşallah pozitif sağlıklı haberler alırız
Çok dikkat ekstra benim düşük yaptığımı ev taşıyacağım diye bakmıştım şehirler arası taşınma bide 26 ile öğrendim ama o süreçte tek başıma çok yoruldum yerleştir topla düzeni temizliği en son kalbi durdu aşırı dikkat etAmin inşAllah
Çok teşekkür ederimÇok dikkat ekstra benim düşük yaptığımı ev taşıyacağım diye bakmıştım şehirler arası taşınma bide 26 ile öğrendim ama o süreçte tek başıma çok yoruldum yerleştir topla düzeni temizliği en son kalbi durdu aşırı dikkat et
Doktor birşey dedimi 2 pekiCanım 13,15 çıkmış üzülmeli miyim adetime 4 5 gün var
2 gün sonra tekrar ver diye felanDoktor birşey dedimi 2 peki
Doktor direkt hayırlı olsun tutmuş dedi değere zamanına göre iyi dedi senin ikiz olma ihtimali in bile var dedi 2 gün sonra çağırdı yanına kontrole artışa bakacak ama ümitli konuştu bilemedm2 gün sonra tekrar ver diye felan
2 gün sonra tekrar ver diye felan
Ay allahım inşallah çok dua ediyorum inşallah olurDoktor direkt hayırlı olsun tutmuş dedi değere zamanına göre iyi dedi senin ikiz olma ihtimali in bile var dedi 2 gün sonra çağırdı yanına kontrole artışa bakacak ama ümitli konuştu bilemedm
Allah razı olsun çok teşekkür ediyorumAy allahım inşallah çok dua ediyorum inşallah olur
Evet öyle bekliyorumAllah razı olsun çok teşekkür ediyorumsizde süreç içinde misini iz
Evet öyle bekliyorum
Hadi inşallah güzel sonuçlar nasip etsin rabbim hepimizeEvet öyle bekliyorum
Bende test verdim biraz rahatım yoktu 1 çıktı maalesef yokmuş bekle dedi 5 gün daha ama ben sanmıyorum yani kısmet bu işler tabikide hayırlısı bunada şükür nasipte varsa .....Hadi inşallah güzel sonuçlar nasip etsin rabbim hepimize
Öyle düşünme geç döllenme olabilir adet olana kadar umut hep var canımBende test verdim biraz rahatım yoktu 1 çıktı maalesef yokmuş bekle dedi 5 gün daha ama ben sanmıyorum yani kısmet bu işler tabikide hayırlısı bunada şükür nasipte varsa .....
Hayırlısı olsunÖyle düşünme geç döllenme olabilir adet olana kadar umut hep var canım
Tekrar kan verdiniz yükselmiş miÖyle düşünme geç döllenme olabilir adet olana kadar umut hep var canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?