Hmm benim sadece çatlatma iğnesi oldu düne kadar çok belirtim vardı bi anda bitti hepsi sanki ta sadece baş ağrısı var göğüs de öne sol sonra sağ olarak iki gün önce başladı ama dokununca hissediyorum oda üstü değil sadexe altı nötr hissediyorum kendimi sizce normal mi en son dün gece iğne batması gibi ince ince batmalar hissettim çimdik atma gibi kaşıkta göbek etrafında felan bugün hiç kasık agrısı batması yok korkuyorum sabahta test öğle çıktı işteYok biz 3 yıllık evliyiz hiç olmadı ilk defa aşılama yapıldı devlete doktor çok düşük ihtimal dedi olmazsa direk tüp bebek dedi
Bende hissetmez oldum aslında sadece ara sıra ağrım oluyor hemen yok oluyorHmm benim sadece çatlatma iğnesi oldu düne kadar çok belirtim vardı bi anda bitti hepsi sanki ta sadece baş ağrısı var göğüs de öne sol sonra sağ olarak iki gün önce başladı ama dokununca hissediyorum oda üstü değil sadexe altı nötr hissediyorum kendimi sizce normal mi en son dün gece iğne batması gibi ince ince batmalar hissettim çimdik atma gibi kaşıkta göbek etrafında felan bugün hiç kasık agrısı batması yok korkuyorum sabahta test öğle çıktı işte
Adetine çok varmıKızlar benim testime de bakar mısınız? Bugün Ovitrellenin 13.günü. aşılamanın 11.günü. Cuma günü kan testi günüm. Ama sabredemiyorum sizce Umut var mı? Fotoğraf kalitesi baya düşüyor burda ama normalde net görünüyor baya pembe renkte.
Adetlerim düzensiz o yüzden net bir tarih veremiyorum ama kan testini cuma günü istemişti doktorum.Adetine çok varmı
İnşallah çok güzel sonuçlar alırsınız benimkide gerçekte çizgi belli ama resimde kalite düşüyorAdetlerim düzensiz o yüzden net bir tarih veremiyorum ama kan testini cuma günü istemişti doktorum.
İnş normaldir bu durumlar yaBende hissetmez oldum aslında sadece ara sıra ağrım oluyor hemen yok oluyor
İnşallah senin adetine çok varmı ben pazar olmam gerek korkuyorumda çizgiyi görmeme rağmen ya yanlış sa diyeİnş normaldir bu durumlar ya
Bende korkuyorm emin olamıyorum vallahi benim 12 yada 13 ekimmİnşallah senin adetine çok varmı ben pazar olmam gerek korkuyorumda çizgiyi görmeme rağmen ya yanlış sa diye
Ay inşallah güzel sonuçlar alırız hepimiz allahım kimseyi evlatsız bırakmasın kimsenin kucağı boş evi bebek kokusundan mahrum olmasın aminnBende korkuyorm emin olamıyorum vallahi benim 12 yada 13 ekimm
Amin inşallah çok aminAy inşallah güzel sonuçlar alırız hepimiz allahım kimseyi evlatsız bırakmasın kimsenin kucağı boş evi bebek kokusundan mahrum olmasın aminn
Bugün test yaptınmıAmin inşallah çok amin
Az önce kan verdimBugün test yaptınmı
Bugün testAmin inşallah çok amin
Ya çıkınca haber verirmisin çok merak ettin inşallah allahım pozitiftirrrAz önce kan verdim
İnşallah ya dua edin rabbim hepimize nasip etsin inşallah bu testim prector express marka freely ile takip ediyordum ama sanki bugün ki testim bozuk çıktı bende farklı marka denedim hemen bunu baz alarak gittim verdim artık testlerle psikolojim bozulmaya başladıBugün test
Ya çıkınca haber verirmisin çok merak ettin inşallah allahım pozitiftirrr
İnşallah ya dua edin rabbim hepimize nasip etsin inşallah bu testim prector express marka freely ile takip ediyordum ama sanki bugün ki testim bozuk çıktı bende farklı marka denedim hemen bunu baz alarak gittim verdim artık testlerle psikolojim bozulmaya başladı
Buraya atınca daha silik görünüyor ama pembe çizgi aslındaBugün test
Canım 13,15 çıkmış üzülmeli miyim adetime 4 5 gün varBugün test
İnşAllah sizde öyleİnşallah çok güzel sonuçlar alırsınız benimkide gerçekte çizgi belli ama resimde kalite düşüyor
Çok erken yapmışsınız iğne etkisi mi gebelik mi diye şimdi daha çok karışacak kafanızCanım 13,15 çıkmış üzülmeli miyim adetime 4 5 gün var
Ben iğneyi takip ettim 9. Gün geçti iğne bende iğne ile beraber 13. Gün çatlama günü ile beraber 10. Gün bu değer bilmiyorum umarım sağlıklı artık alırım korkuyormÇok erken yapmışsınız iğne etkisi mi gebelik mi diye şimdi daha çok karışacak kafanız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?