- 4 Aralık 2024
- 336
- 67
- 13
- 28
Benim de eşimin değerleri çok iyi değil aşılamaya şans vermek istedik, yoksa ben tüp bebeğe gidecektimBende denemiştim klomen ovitrella iğne 2 ay önce test falan hic yapmamıştım gününde adet oldum zaten sonra aşılama da böyle oldu aslında ben hamile kalabiliyorum daha önce kürtaj oldum kimyasal gebelikte iyi birşey hamile kalabiliyorsun yani tüpler açık falan diyorlar tekrarlarsa sürekli sıkıntı benim eşimde problem var bu arada onun sperm canlılık %40 yarısı ölü sperm yani
Tüp bebek daha mantıklı geliyor bana benim de Buda olumsuz olursa infertilite bölümüne gidip tüp bebek için rapor çıkarmaya çalışacağımBende diyorum direkt tüp bebek mi denesem tekrar aşıla ma mı bilmiyorum
Hayırlısı hakkımızda yaşınız kaç , bendr şimdi yarın gidicem doktoruma tüp bebeğe başlayalımTüp bebek daha mantıklı geliyor bana benim de Buda olumsuz olursa infertilite bölümüne gidip tüp bebek için rapor çıkarmaya çalışacağım
Benim 28 eşim 32 ben biraz gebeliği geç düşündüm kariyer falan derken 5 yıllık evliyiz 3 yıl sonra korunmayı bıraktımHayırlısı hakkımızda yaşınız kaç , bendr şimdi yarın gidicem doktoruma tüp bebeğe başlayalım
Aynı yaşlardayız :) valla ben o kadar emindim ki gebe olduğumdan çünkü daha önceden biliyorum tüm belirtilerini yaşadım dedim tamam hamileyim hep pozitif baktım adet olmayı hic beklemiyordum sonuç hüsran yani çok şaşkınım tutmamasına o kadar belirtiden sonra yada neden kimyasal oldu süreç insanı yoruyor yaBenim 28 eşim 32 ben biraz gebeliği geç düşündüm kariyer falan derken 5 yıllık evliyiz 3 yıl sonra korunmayı bıraktım
Aynı yaşlardayız :) valla ben o kadar emindim ki gebe olduğumdan çünkü daha önceden biliyorum tüm belirtilerini yaşadım dedim tamam hamileyim hep pozitif baktım adet olmayı hic beklemiyordum sonuç hüsran yani çok şaşkınım tutmamasına o kadar belirtiden sonra yada neden kimyasal oldu süreç insanı yoruyor ya
Aslında vücudumuz gebe kalmaya hazır ve istiyor ama denek ki bişeyler yolunda gitmiyor belki sağlıklı döllenme gerçekleşmiyorAynı yaşlardayız :) valla ben o kadar emindim ki gebe olduğumdan çünkü daha önceden biliyorum tüm belirtilerini yaşadım dedim tamam hamileyim hep pozitif baktım adet olmayı hic beklemiyordum sonuç hüsran yani çok şaşkınım tutmamasına o kadar belirtiden sonra yada neden kimyasal oldu süreç insanı yoruyor ya
Evet öyleymiş yani kimyasal oluyorsa bile gebe kalabiliyoruz bu iyi bişey diyorlarAslında vücudumuz gebe kalmaya hazır ve istiyor ama denek ki bişeyler yolunda gitmiyor belki sağlıklı döllenme gerçekleşmiyor
Evet benim doktorumda öyle demiştiEvet öyleymiş yani kimyasal oluyorsa bile gebe kalabiliyoruz bu iyi bişey diyorlar
İnşallah vardır canım acaba etki ne kadar sürede geçiyor benimde 26 Eylül iğne günüm 250 lik iğnelerde 8-10 günde geçiyormuş öyle yazıyor İnt ne kadar doğru bilmiyorum da benimde busekilde dün ve bu sabah bu sabah bi tık artış var gibiTest böyle
Yosun & nursen ikinizde de çizgi var. Kan testi verin 12. Gün.Test böyle
Bende bilemedim merak ettim ve yaptım bu şekil sonuç verdi acaba gebelik testi mi yanlış dedim başka test aldık yarın sabahta onu yapacağım farklı bir markaİnşallah vardır canım acaba etki ne kadar sürede geçiyor benimde 26 Eylül iğne günüm 250 lik iğnelerde 8-10 günde geçiyormuş öyle yazıyor İnt ne kadar doğru bilmiyorum da benimde busekilde dün ve bu sabah bu sabah bi tık artış var gibi
Cuma günü. Vermeyi düşünüyorum umarım isteyen herkese nasip ederYosun & nursen ikinizde de çizgi var. Kan testi verin 12. Gün.
Evet bende öyle farklı markalar ile de bakıyorm emin olmak için inşallah vardır canım yaBende bilemedim merak ettim ve yaptım bu şekil sonuç verdi acaba gebelik testi mi yanlış dedim başka test aldık yarın sabahta onu yapacağım farklı bir marka
Benim iğne günü dahil 12. Gün daha önce iğne geçmişiniz oldu mu acaba inşallah vardır ya bi yanım umut dolu bi yanım bomboş hissiYosun & nursen ikinizde de çizgi var. Kan testi verin 12. Gün.
Yok biz 3 yıllık evliyiz hiç olmadı ilk defa aşılama yapıldı devlete doktor çok düşük ihtimal dedi olmazsa direk tüp bebek dediBenim iğne günü dahil 12. Gün daha önce iğne geçmişiniz oldu mu acaba inşallah vardır ya bi yanım umut dolu bi yanım bomboş hissi
Bu ay olunca çağırdı benide adet olunca gel dediKızlar bişey sorucam, aşılama tutmazsa doktor progesteron hapını bırak bir sonraki adetinde tekrar gel dedi. Bir sonraki adet derken bu ayı mı kastetti Bir ay ara ver mi dedi acaba? İnş tutar bunu düşünmeye gerek kalmaz da, benim aklıma takıldı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?