- Konu Sahibi Congratulations
-
Yeni aşılama yaptıranlar ve işlem sırasında benim gibi çok sıkıntı çeken var mı
bende yeni aşılama yaptırdım,ama çok sıkıntı çekmedim,yine hiç bişey hissetmiyosun dedikleri kadar da değil,
geçmiş olsun canım, hayırlısı olsun bekliyoruz bakalım
Olmaz olur mu!! Ben de 14 Temmuz'da yaptırdım. Doktor katater diye bir aletle rahim ağzına kadar girdiği için ister istemez sıkıntı oluyor. Bende en küçük katateri kullandı ona rağmen baya bi zorlandım. Allahtan kısa sürüyor, ben mesela rahim filminde daha çok zorlandım. Yaptırması ayrı dert, beklemesi ayrı dert, İnşallah son aşılamam olur:)
arkadaşlar bu başlıkta bizim daha fazla mesajımız yok muydu? Ben mi bulamıyorum. Bu arada idrar testi yaptım negatif(
Selamlar diliyorum. Benimde ilk aşılamam 16.07 de yapıldı anlattığınız kadar sıkıntı ve ağrı hissetmedim. Norml muayene gibiydi. Neyse orada sıkıntı yaşamadım beki ama şimdi 9. günüm ve son 6 gün inanılmaz bunaldım ve bu gün sağ göğsümde ağrım var progesteron jel kaynaklımı bilmiyorum inanılmaz sıkıcı bir durum ama umarım herkesin istediği olur.
Mübarek günler bol bol dua ediyorum canım sana tüm isteyenlere... Bu arada benim aılama tutmayınca tüp araştırmalarına girdim bile herkes için hayırlısı((
Hay Allah anladım özel bir test demekkio zaman inşallah ara verdiğinde sana süpriz yapar çünkü doktor yumurta geliştirici ilaçların etkisinin bir iki ay sürdüğünü söylemişti sen çalışmalara devam et istersen :)) belli mi olur canım kızmet bu arada yurt dışı bağlantın varsa şu forumlarda bahsedilen tavşancıl otu tentüründen getirtirsin belki Romanyadan mı ne geliyormuş çok etkili olduğunu söyleyen var :)))
Mübarek günler bol bol dua ediyorum canım sana tüm isteyenlere... Bu arada benim aılama tutmayınca tüp araştırmalarına girdim bile herkes için hayırlısı((
Eki Görüntüle 471804
ben yazmıştım.keçi boynuzu özü demiştim.aktardan almıştık biz.resmini eklemeye çalıştım ama oldu mu anlamadım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?