Aşılama Aşılama 2012

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
bende yeni aşılama yaptırdım,ama çok sıkıntı çekmedim,yine hiç bişey hissetmiyosun dedikleri kadar da değil,
geçmiş olsun canım, hayırlısı olsun bekliyoruz bakalım

Yeni aşılama yaptıranlar ve işlem sırasında benim gibi çok sıkıntı çeken var mı

Olmaz olur mu!! Ben de 14 Temmuz'da yaptırdım. Doktor katater diye bir aletle rahim ağzına kadar girdiği için ister istemez sıkıntı oluyor. Bende en küçük katateri kullandı ona rağmen baya bi zorlandım. Allahtan kısa sürüyor, ben mesela rahim filminde daha çok zorlandım. Yaptırması ayrı dert, beklemesi ayrı dert, İnşallah son aşılamam olur:)

bende yeni aşılama yaptırdım,ama çok sıkıntı çekmedim,yine hiç bişey hissetmiyosun dedikleri kadar da değil,
geçmiş olsun canım, hayırlısı olsun bekliyoruz bakalım

Ben negatif sonucumu aldım bugün ya ama sizin morali bozmasın ben çok sıkıntılı oldum dediğin gibi katater ile girdi ve uzun sürdü belki o yüzden olmadı yada çok stres artık bilmiyorum 2.yi yaptırmalı mı yoksa kendi haline bırakmalı ( belki bir istiare uykusu yapmak lazım :)))) Hayırlı mı değil mi ((((( oooooooooof sabır sabııııır

bozulmazmı canım moral ya, ben şimdidem olumsuzum zaten,negatif çıkınca nasıl olucam kimbilir
polip aldır,film çektir,aşılama. kaç kere girdim doğumhaneye bişe yok,millet bi kere giriyo onda da doğuruyo,
kader işte:)
kaçıncı gün yaptırdın sen testini?

Selamlar diliyorum. Benimde ilk aşılamam 16.07 de yapıldı anlattığınız kadar sıkıntı ve ağrı hissetmedim. Norml muayene gibiydi. Neyse orada sıkıntı yaşamadım beki ama şimdi 9. günüm ve son 6 gün inanılmaz bunaldım ve bu gün sağ göğsümde ağrım var progesteron jel kaynaklımı bilmiyorum inanılmaz sıkıcı bir durum ama umarım herkesin istediği olur.

Dünkü mesajlarımızın tamamı silinmiş arkadaşlar Allah Allah neyse selam sana da canım hayırlı olsun inşallah valla sıkıntı yaşamamışsın benim gibi iyi bari ama test için 6 gün daha beklemen gerekmez 11. gün kesin artış çıkıyor kanda mutlaka en az 5 olmuş olması gerekiyor, evet sanırım progesteron bazı belirtiler yapıyor. Senin ilk aşılaman dimi doktor mu önerdi bir yumurta takibi falan yapıldı mı önce

arkadaşlar bu başlıkta bizim daha fazla mesajımız yok muydu? Ben mi bulamıyorum. Bu arada idrar testi yaptım negatif(

Evet ya sorma diğer forumları da okudum herkes şaşırmış dünkü mesajların hepsi silinmiş. Harmancım idrarda geç çıkıyor yakınlarda kan baktırabileceğin bir yerler yok mu . Gerçi sen erken gösteren hassas testlerden aldım demiştin dün ama bence %100 sonuç vermiyorlar. Bugün kaçıncı günün?

canım ağrılar normalmiş kasık ağrıları falan jelden kaynaklanıyormuş bende arayıp sormuştum doktoruma allahtan çok iyi bir doktor hacettepedeydi doktorum

arkadaşlar bende cuma günü tahlil yaptırcam ilk aşılamam doktorum çok iyi demişti yumurtalarım 1 hafta içinde gelişti ve hemen aşılama oldu çok iyi geçti demişti ama inş olur noluur dua edin

Mübarek günler bol bol dua ediyorum canım sana tüm isteyenlere... Bu arada benim aılama tutmayınca tüp araştırmalarına girdim bile herkes için hayırlısı ((

Benim 11. gün bugün, ama bu testi yurtdışından getirdim, ve geçen bi arkadaşım kullandı adetine 3 gün kala kabak gibi gördü ikinci çizgiyi o yüzden umutlarım hemen hemen tükendi, bakalım bi adet günüm geçsin, olmazsam artık o zaman yaptırırım kan tesi diye düşünüyorum. Ben Ramazanda ara verip Eylülde 3. aşılamayı yaptırmayı düşünüyorum.

Hay Allah anladım özel bir test demekki o zaman inşallah ara verdiğinde sana süpriz yapar çünkü doktor yumurta geliştirici ilaçların etkisinin bir iki ay sürdüğünü söylemişti sen çalışmalara devam et istersen :)) belli mi olur canım kızmet bu arada yurt dışı bağlantın varsa şu forumlarda bahsedilen tavşancıl otu tentüründen getirtirsin belki Romanyadan mı ne geliyormuş çok etkili olduğunu söyleyen var :)))

Umutsuzca da olsa devam edicem canım, cümlemize güzel, tombul, sağlıklı süprizler verir Allahım inşallah:)

Otu bir araştırayım, bulursam haber ederim

arkadaşlar biri buraya keçiboynuzu ile ilgili bişeyler yazmıştı sanırım dün, "pekmezi yerine şusu daha iyi oluyor" filan gibi birşeydi, hatırlayan var mı?

arkadaşlar biri buraya keçiboynuzu ile ilgili bişeyler yazmıştı sanırım dün, "pekmezi yerine şusu daha iyi oluyor" filan gibi birşeydi, hatırlayan var mı?

ben yazmıştım.keçi boynuzu özü demiştim.aktardan almıştık biz.resmini eklemeye çalıştım ama oldu mu anlamadım.

Mübarek günler bol bol dua ediyorum canım sana tüm isteyenlere... Bu arada benim aılama tutmayınca tüp araştırmalarına girdim bile herkes için hayırlısı ((

bende tek aşılama kararını daha önceden vermiştim zaten, ne olur ne olmaz bi deniym aşılamayı dedim. kışa doğru bende tüp denicem.inşallah onda bari ilk defada tutar

Eki Görüntüle 471804

ben yazmıştım.keçi boynuzu özü demiştim.aktardan almıştık biz.resmini eklemeye çalıştım ama oldu mu anlamadım.

Çok teşekkürler, bir de nasıl kullandığınızı yazarsan çok makbule geçer, sabah akşam birer kaşık mıydı?

Vallahi tabi tüpün şansı aşılamaya göre çok yüksek, o yüzden belki de en doğrusu sizinki gibi yaş da fazla ilerlemeden tüp yaptırmak, ben korkuyorum da biraz tüpten, bi de işten izin almak lazım filan. Ama doktorla bir daha konuşmaya karar verdim 3. aşılamadan önce

Gerçi tüp pahallı ama aşılama ya da verdiğimiz düşünülürse 3-4 aşılama kadar tutuyor zaten eğer 40 yaşlarında değilseniz % 60 a kadar çıkıyor başarı ben tekrar aşılama taraftarı değilim açıkçası bende kışa doğru istiyorum tüpü Ekim falan. Artık tedavileri kısa tutuyorlarmış bir iki gün dinlenmeyi kurban bayramına denk getirirsen yada haftasonu çok izin almaya gerek kalmayabilir. ay bilmiyorum vallahi ne zor iş bu hiç mantığı yok şans işte kader Allah'ım sen bizi duy!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…