- Konu Sahibi Congratulations
-
Çok teşekkürler, bir de nasıl kullandığınızı yazarsan çok makbule geçer, sabah akşam birer kaşık mıydı?
Vallahi tabi tüpün şansı aşılamaya göre çok yüksek, o yüzden belki de en doğrusu sizinki gibi yaş da fazla ilerlemeden tüp yaptırmak, ben korkuyorum da biraz tüpten, bi de işten izin almak lazım filan. Ama doktorla bir daha konuşmaya karar verdim 3. aşılamadan önce
Gerçi tüp pahallı ama aşılama ya da verdiğimiz düşünülürse 3-4 aşılama kadar tutuyor zaten eğer 40 yaşlarında değilseniz % 60 a kadar çıkıyor başarı ben tekrar aşılama taraftarı değilim açıkçası bende kışa doğru istiyorum tüpü Ekim falan. Artık tedavileri kısa tutuyorlarmış bir iki gün dinlenmeyi kurban bayramına denk getirirsen yada haftasonu çok izin almaya gerek kalmayabilir. ay bilmiyorum vallahi ne zor iş bu hiç mantığı yok şans işte kader Allah'ım sen bizi duy!
Amin canım hepimize hayırlısını versin ben bugün incir kürüne başlıyorum arkadaşlar bakalım hayırlısı :) o kadar ilaç aldık bir de bunu deneyelim bari :))))) İncir mübarek kitabımızda da yazan çok özel bir meyve ben inanıyorum :)
Canım bildiğim kadarıyla doğal klomen :) dediğin gibi yumurta gelişimini ve çatlamasını sağlıyormuş galiba çatlatma için de havuç kürü vardı ama önce bununla bir başlamak istiyorum bakaım :) Bu arada yarın test günü olan kimdi mesajlar silindi yaŞimdiden hayırlısı olsun :)
Eşim bana psikolojik yardım alalım diyor iyi mi? yani alman gerek demeye çalışıyor bana, bu olumlu düşün muhabbetleri falan ne kadar sıktı beni bilemezsiniz sanki baştan beri bu şekilde düşünüyordum yada ben böyle olsun istediim. Allahım sen sabır ver!
Canım ya birde onlara mı para yetiştiricez vallahi ben inanmıyorum hikmetinden sual olmaz diyorum Allah diyorum. 4 ne ki? benim annemin arkadaşı sayısını unuttu tüp denemelerinin 48 yaşında ikize hamile 7 aylık. Evet başka şeylere odaklanmak lazım ama ilk zamanlar böyle düşünüp hissetmiyordum ki zamanla oldu. Hiç aklıma gelmezdi. Gerçi ilaçlarında sinir sistemine etkileri varmış onu da unutmamak lazım. Olmadıkça stres olup bir kısırdöngüye giriyor insan, sanki çıkışı yok gibi(((((((((
Eşim bana psikolojik yardım alalım diyor iyi mi? yani alman gerek demeye çalışıyor bana, bu olumlu düşün muhabbetleri falan ne kadar sıktı beni bilemezsiniz sanki baştan beri bu şekilde düşünüyordum yada ben böyle olsun istediim. Allahım sen sabır ver!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?