- Konu Sahibi Congratulations
-
İngiilizce canım ve özelde çalıştığım için bir iki haftaya iş başı var. Sen iyi dayandın valla ben adet olmayı bekleyemiyorum her ay kan testi yaptırıyorum meraktan bugün yaptırsan çıkar aslınd tabi sen bilirsin . Harman sen de kırmızıları gördün mü benim gibi((
inşallah kızlar tutmuştur
2 yıldır hayal kırıklığı yaşayınca ümitlenemiyorum bile
harman 35 yaş önce 3.denemede 2 transfer yapıyolarmış
oda zor ama ya
ben geçenlerde ikiz forumlarına baktım
üçüz olanlar var,hatta 4üz riskliymiş,almaları gerekiyomuş 2den fazlasını sanırım
biz kız 3üz zannediyolarmış,bilmemkaçıncı haftada bi bakmışlar 4üz
3üzken bile birini almalıyız demiş drlar,şimdi 2sini alıcaklar
bir sürü dra gitmiş hepsi alınmalı demiş
çok zordu kızın durumu
Ay Harman bu ne harika bir blogmuş. İnanılmaz keyifle okudum teşekkür ederim :) Demek sadece biz de değilmiş bu tip sorunlar. gerçi inglizler çok çocuk seviyor ama bu mahalle baskısı bir tek bir de değilmiş :))) İnsan bazı şeyleri aaaa bende böyle yaptım diye gülerek okuyor. Rahatladım valla yani takıntılı değilim dimi. Kimse için kolay değil.
Bu arada Dr. Ulun bey bugün telefonda adetin bitiminde bir sonraki adet dönemi için planlama yapmadan muayene ve bazı testlerin gerekli olduğunu söyledi. yani hemen tüp olmuyor.Ve dediğiniz gibi kızlar embriyo sınırı var ama 1. kalite olursa ihtimal yüksekmiş ne yapalım başa gelen çekilir. Ben bu ay kürlerle takılıyorum. Chosy yarın iyi haber getir bize . Harman senin de yen aşılamam hayırlı olsun. :)))))) Kırmızıları bir son görüşümüz olsun bu sene
Ay chosy tutmus işte tutmuş canım hayırlı olsun! Ama niye endişendin anlamadım eminim Cumaya değer katlanarak artacak :) hayırlı olsun iyi düşün bence değer süper :)
Canım bunun doğal yoldan çok farkı yokki. benim 5. hafta değerim 46 çıkmıştı düşün ne kadar az. O zaman anlamıştı doktor bu çok az kimyasal diye. Senin daha şimdiden iyi bence hayırlı olsun diyelşm bence :)))
arkadaslar merhaba adetımın 12.günü yumurta takıbıne basladım sagda 16.5mm olmus 14.gunude yanı bugun 17.5mm olmus sızce degerler ıyımısdır?doktorum dedıkı domınant olmus ılıskıye gırmelısın mutlaka dedı bu degerlerı olupta hamıle kalan varmı aranızda yada degerler kaç olunca hamıle kalma sansın yuksek?
arkadaslar yazısmalarınızı okudum ümitlendimde kafam da karıstı ben pcosluyum 3yıldır bebek istedgim halde bu yıl teshis konuldu asılama istiyo doktorum sizce ilk asılamada tutma ihtimalim ne kadar cunku esim 2.yi yaptırmayı düsünmüyo
ay inşallah ya
kaçıncı gün test yapmıştın sen
Canım ben 7 ay önce doğal yolla hamile kaldım taaa 29. günde değer bu çıktı kimyasal olduğu için düşükmüş ve düşmeye devam etti(((((
Canım ben ne pcolu hikayeleri okudum ilk normal denemede hamile kalan bayağı çok. En azından sebebini biliyorsun genelde benim gibi sebepsiz daha sinir bozucu. Eşin haksız sayılmaz normal yoldan %3 yada 4 artırıyor şansı. En mükemmel işlem % 18 ihtimali geçmiyor. Eğerparayı dert etmiyorsan ve benim kadar işlemde sırasında sıkıntı çekmezsen (ki ben normal muayenede de ölüyorum bana bakma) tekrarla. Çünkü 3-4 defa deneyen çiftlerin % 40 olumlu cevap alıyor. Çok doktor gezdim okudum sonuç bu hayırlı olsun şimdiden :))))))))))
Canım hayırlı olsun yumurta büyüklüğün gayet iyi ben de 5 defa takibe girdim :) Çatlatma iğnesi vur dedi mi doktorun ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?