Aşılama Aşılama 2012

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Chosyyyy, ya çook sevindimm, şurda sadece 1-2 gündür mesajlaşıyoruz ama tabi dert bir olunca insan birbirini çok iyi anlıyor, inan kendime olmuş gibi sevindim ve moralim düzeldi, hiiç evham yapma bence oldu bu iş:))

Chosy kafaya takma durumun nasıldı ya? hiç aklından çıkmama durumu var mıydı yoksa kafandan çıkarabilmiş miydin?

Bu arada aramıza katılan arkadaşlara hoşgeldiniz ve tedavileriniz hayırlı olsun diyorum..

çok sağol canım,darısı başına olur inşallah,inşallah cuma günü testte de bi sorun çıkmaz
hep aklımdaydı kıs,hatta ben bi başlık açmıştım, sen stres yapıyosun ondan diyenlere uyuz oluyorum diye,ordaki bi arkadaş tavsiye ettin,eğer sorun olmazsa bu gebelikte,
"stres yaptım oldu" baskılı hamile t-shirt yaptırcam:)

:)) süper fikirmiş canım, çok güldüm, gerçekten bi süre sonra "çok stres yapıyorum" diye ayrıca stres yapmaya başlıyosun.

Cumaya kadar dularımız seninle..

Bende bugün aşılama yaptırdım. lütfen bol bol dua edin umudumu hicbir zaman kaybetmiyorum. Allah isteyen herkese eli ayağı düzgün saglıklı bebekler nasip etsin inşallah. bu arada Kağan Kocatepe de aşılama yaptıran var mı?

Seni o kadar iyi anlıyorum ki...Bu durumu yaşamayan anlamıyor malesf...annen kardeşin bile olsa anlamıyor içinde kopan fırtınayı..

meraba arkadaşlar bende 2.aşılama için start verdim.inşallah bu sefer olur.benim ilkinde bir sıkıntım olmadı ama sonuç negatif cıktı bakalım kısmetse bu sefer olur.inşallah hepimiz güzel haberler alırırız.

İnşallah hayırlısı ile aşılaman tutar .o güzel haberi alırsın ve bizimle paylaşırsın..Rabbim tüm bekleyenlere,isteyenlere ve bu yolda sabırla mücadele edenlere o mutluluğu yaşatsın inşallah..

2. ve 3. aşılamada şans artıyomuş biliyomusun
inşallah tutar aşılaman:)

Ben ikinciye cesaret edemedim arkadaşlar tüp yapıcam gelecek ay Allah izin verirse artık halim kalmadı beklemeye stresse. Uyuştum ya artık bu konuyu düşünemiyorum bile beynim kilit ((((

Ben ikinciye cesaret edemedim arkadaşlar tüp yapıcam gelecek ay Allah izin verirse artık halim kalmadı beklemeye stresse. Uyuştum ya artık bu konuyu düşünemiyorum bile beynim kilit ((((

bende tutmasaydı direk tüpe geçicektim,aşılamada baya tutuyo zaten,olasılıkda az
nerde yaptırcan karar verdinmi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…