canım ben de 1 yıllık evliydim aşılama yapıldığında hiçbi sorunum yoktu filmler falana ama bşiz ısrarla istiyoruz deyince doktorum aşılama yaptı. aşılama rahim filmiyle karşılaştırınca bence çok daha kısa ve acısız bir olay. bir de kendini bebeğe odakladığın için çok bir şey anlamıyorsun ben rahim filminden sonra yarımsaat ağlamıştım düşün:) çok şükür ilk denememde tuttu hem de ikizdi. ama 7.ayda bebeklerimden birini kaybettim diğeri de 1 ay küvezde kaldı ve şu an 10 aylık kuzm maşallah çok iyi. hatta şuan yeni hamileyim normal yollarla:)))
2 gün üstüste olması beni çok şaşırttı öyle de mi oluyormuş. peki sperm yıkanması nerde oldu o da mı fakülte hastanesinde yapıldı?
bana da rahim ağzı geride dedi rahim filmini çeken dr... acaba benimde aşılama zor mu geçer bu yüzden :18:
inşallah müjdeli haberlerini alırız.. Allah yardımcın olsun..
canım fakültede aşılama yaptırmak için 3 yıl evlilik şartı varmı bide direk tüp bebek bölümüne mi gittin yoksa kadın doğuma mı
evet iki gün üst üste oluyormuş orda birkaç kişiyede sordum onlarında o şekilde olmuş. olasılığı artırmak için olsa gerek. yumurta çatladığında aşılamaın ilki yapılmıştı zaten içeride hazır sperm vardı biride çatladıktan yaklaşık 6,7 saat sonra yapıldı diyebilirim.sperm yıkanmasıda fakültede oldu, rahim geriliğine gelince söylersin doktoruna gerekli önlemi alır ultrasonla falan bakar zor geçeceğini sanmıyorum. normal bir jinekolojik muayaneden farkı yok spekulum takılıyor fazladan sadece.inş. hepimizin yüzü güler mühdeli haberi verebilirim:)
tatlım şöyle oldu ben kadın doğuma gitmiştim bebek olmadığını söyleyince direk tüp bebeğe gönderdiler,ama istersen direk tüp bebeğede başvurabilirsin, aşılama için 3 yıl şartı yok tüp bebek için var ama zaten bende 1 yıllık evliyim, bende çikolata kisti olduğundan dolayı klomen tedavisi falan gerek görmedi dr,direk aşılamaya geçtik,
evet iki gün üst üste oluyormuş orda birkaç kişiyede sordum onlarında o şekilde olmuş. olasılığı artırmak için olsa gerek. yumurta çatladığında aşılamaın ilki yapılmıştı zaten içeride hazır sperm vardı biride çatladıktan yaklaşık 6,7 saat sonra yapıldı diyebilirim.sperm yıkanmasıda fakültede oldu, rahim geriliğine gelince söylersin doktoruna gerekli önlemi alır ultrasonla falan bakar zor geçeceğini sanmıyorum. normal bir jinekolojik muayaneden farkı yok spekulum takılıyor fazladan sadece.inş. hepimizin yüzü güler mühdeli haberi verebilirim:)
tatlım şöyle oldu ben kadın doğuma gitmiştim bebek olmadığını söyleyince direk tüp bebeğe gönderdiler,ama istersen direk tüp bebeğede başvurabilirsin, aşılama için 3 yıl şartı yok tüp bebek için var ama zaten bende 1 yıllık evliyim, bende çikolata kisti olduğundan dolayı klomen tedavisi falan gerek görmedi dr,direk aşılamaya geçtik,
test günün ne zaman canım.. inşallah bziede haber vermeyi unutma olur mu
bu cuma test günüm, aslında daha bir hafta olmuş olacak ama doktorum o şekilde istedi, zaten döllenme olduysa illaki kana geçmiştir azda olsa yükselme görülür diye düşünüyorum, sonucu mutlaka yazarım umarım olumlu olur ama hislerime göre olmadı yaa napalım kısmetten ötesi yok biz elimizden geleni yapalımda kaderde varsa olur zaten
sen ne yaptın aşılamayı ne zaman olacak?
ya neden olmadı diyorsun ben olmuş gibi hissettim sen en başta yazarken bile..
inşallah olumlu sonuçlar alacak ve bizlerede müjde vereceksin
benim bu ay organizasyon bozukluğu oldu.. aşılamaya başlamadım.. birde daha geçen ay rahim filmi çekilmiştim ya bu ay bi deneme olacak bakalım inşallah olur.. değilse ki önümdeki adette aşılamaya geçiyoruz:18:
lütfen buraya yazmayı kesme aşılama esnasında da tecrübelerine çok ihtiyacım olacak..
ay inşallah canım ya, umarım güzel haberler alırız hep beraber
buralarda olurum tabi ne demek ne istersen sorabilirsin, ama umarım sormaya gerek kalmazda bu ay olur bebişin
amin inşallah canım..
ve bugün test günün.. senden müjdeler bekliyoruz Allahın izni ile
ya sorma canım bi yanlış anlama olmuş bugün progesteron hormonuna bakılacakmış, bakıldı 44.3 çıktı sonuç,yani yumurtlama gerçekleşmiş çatlamış ,betaya haftaya perşembe bakılacak boşuna heyecan yapmışım bende
ayy bende açarken birden heyecan yaptım acaba sonuç nedir diye tedirgin oldum :18:
eh madem perşembeyide bekleriz yeter ki sonu güzel olsun hayırlısıyla canım
aşılama acı veren bir işlem değil. yeterki sen kendini kasma...
benim girişim dar. muayene bile beni sıkıntıya sokar. aşılama zamanı nefes egzersizleri ile kendimi sakinleştirip masaya yattığımda hiç acımadan ve muayeden daha rahat işlem yapıldı. süre ise çok kısa...
şöyle düşün, rahim ağzı esnek bir yapıya sahip, doktorun kullandığı alet eşinin penisinden kalın değil.kaba bir şekilde söylediğim için beni affet... ayrıca hamile kalsan ve normal doğum yapsan oradan bebeğin kafası ve omuzları çıkacak. sen kendini rahat bırakırsan vajinanın ne kadar esnek olduğunu hissedeceksin.
ilk aşılama ile hamile kaldım. şimdi 5.5 yaşında bir oğlum var.
geçen yıl kardeşi olsun istedik. 2 kez aşılama yapıldı. sonuç negatif.
dilerim ilk aşılamada bebişine kavuşursun.
aşılamadan sonra mutlaka yarım saat yat ve kıpırdama.
amin canım inşallah ,perşembe gelmez artık
neyse iyi oldu aslında ben meryem suresi okuyordum bu arada onu tamamlamış olucam birde başka bir duaya niyetlenmiştim onuda okmuş olurum bu arada
bugün perşembe ve test günüü
sonucunu sabırla bekliyorum canım..
Allah gönlünü gücendirmesin.. hayırlısıyla müjdeler duyursun inşallah
canım malesef olmadı benim aşılama, dün giremedim nete misafirlerim var anca bugün haber verebildim, benim olmadı ama sizin olur inşallah
büyük gün geldi çattı kızlar yarın ilk aşılamaı yaptıracağım.zaten heyecanlı ve stresliydim şimdide korku başladı.yarın herkesten dua bekliyorum
ay canım demek öyle.. böyle zamanlarda insan nasıl teselli edeceğini bilemiyor.. inşallah en yakın zamanda nasib olur çok üzülmedin değil mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?