canım benim ilk aşılamamı oldum .inan çok basit ve hızlı oldu.herşey 3-4 dakika içinde oldu bitti.belki o kadar bile sürmedi ve son derece rahattı.ve ve belki inanmayacaksınız normal muayeneden bile daha rahattı.tek bir damla akıntı kanama vs olmadı .30-40 dakika falan dinlendirdiler.tabi ayaklarım biraz havaya kaldırıldı.doktor destek olması amacıyla bu gece veya yarın sabah ilişki önerdi.şansımızı artıralım dedi.yarın tamamen günlük hayatıma dönebilirmişim.boş yere korkmuşum yani.inşallah Allah benim ve tüm uğraşanların yüzünü güldürür.ayy canım Allah yardımcın olsun.. yarın adetinin kaçıncı günü oluyor..
korkma bu aşılamanın bi vesile olduğunu bilerek Allahtan yardım iste.. eğer nasibinde hamile kalmak varsa , dünya bir araya gelse bunu kimse engelleyemez..
seninle beraber yaşayacağız bu süreci.. duygularını bizede aktarır mısın.. yarında haberlerini bekliyor olacağım.. Allah en kolay şekilde atlatmanı nasib etsin inşallah..
canım benim ilk aşılamamı oldum .inan çok basit ve hızlı oldu.herşey 3-4 dakika içinde oldu bitti.belki o kadar bile sürmedi ve son derece rahattı.ve ve belki inanmayacaksınız normal muayeneden bile daha rahattı.tek bir damla akıntı kanama vs olmadı .30-40 dakika falan dinlendirdiler.tabi ayaklarım biraz havaya kaldırıldı.doktor destek olması amacıyla bu gece veya yarın sabah ilişki önerdi.şansımızı artıralım dedi.yarın tamamen günlük hayatıma dönebilirmişim.boş yere korkmuşum yani.inşallah Allah benim ve tüm uğraşanların yüzünü güldürür.
yok canım ya neden üzüleyim kısmet değilmiş daha yolun başındayız hiç önemli değil sağlık olsun hatta bugün itabariyle ikinci aşılamama start vermiş bulunmaktayım
canım benim ilk aşılamamı oldum .inan çok basit ve hızlı oldu.herşey 3-4 dakika içinde oldu bitti.belki o kadar bile sürmedi ve son derece rahattı.ve ve belki inanmayacaksınız normal muayeneden bile daha rahattı.tek bir damla akıntı kanama vs olmadı .30-40 dakika falan dinlendirdiler.tabi ayaklarım biraz havaya kaldırıldı.doktor destek olması amacıyla bu gece veya yarın sabah ilişki önerdi.şansımızı artıralım dedi.yarın tamamen günlük hayatıma dönebilirmişim.boş yere korkmuşum yani.inşallah Allah benim ve tüm uğraşanların yüzünü güldürür.
hadi canım hayırlı olsun bakalım haberlerini bekliyoruz inşallah olur
böyle dirayetli olman ne kadar güzel.. inşallah bu sefer Rabbim vesile eder aşılamanı ..
ayrıca yeniden başlamana çok sevindim.. bize yazmayı unutma lütfen
amin canım hepimizinkini inşallah.. bugün iğneye başladım 31 ocakta folikül takibi var yumurtalara bakılacak muhtemelen haftaya aşılamada gerçekleşir sonra bekleme süreci en sıkıntılısıda o merak insanı öldürüyor
tebrik ederim cnm bunuda hayırlısıyla atlattın darısı bizim başımıza artık.. böyle kolay geçmesinede çok sevindim. içime su serptin.. inşallah müjdenide alırız burdan
sen özelde mi yaptırıyorsun aşılamanı.. önce ki ne kadara malolmuştu acaba.. bundaki fiyatta aynı mı olacak :44:
inşallah 31 ocakta nur topu gibi yumoşlarını görürsünüz..
beklemek hakkaten çok zor olmalı.. biz bile sizlerinkini beklerken heyecanlanıyoruz.. Allah sonunda müjdeler almayı nasib etsin inşallah bu sefer
hayır canım ben fakültede yaptırıyorum.geçen sefer ilaçlarım için rapor çıkartırmadım ilaç hakkım saklı kalsın diye ve ben femara diye bir ilaç kullandım. femara 170 ovıtrelle 80 liraydı toplamda 250 ödedim. aşılama malzemeleri için 230 ödedim ama onu devlet bana 20 gün sonra geri ödeyecek.bu aşılamamda iğneye başladım bu sefer rapor çıkarttım. ssk lı hasta ücretin % 20 sini ödüyor oda 100 lira tuttu. yine aşılama malzemeleri için ücret ödemem gerekiyo ama devlet onu yine geri ödeyecek kısacası ilk aşılamam raporsuz 250 bu ikinci 100 e maloluyor.
amin canım inşallah olsun diye çok istiyorum.Allah hepimizin yüzünü güldürsün inşallah
mcan ne durumdasın zannedersem bugün aşılamadan sonra ki 11. günün.. ne zaman test yapacaksın her hangi bi belirti yaşıyor musun
amin canım.hepimizin gönlüne göre versin Allahrabbim gönlüne göre verir inş
alya yumurtlama takibin nasıl geçti.. yumurtalar gelişmiş mi..31 ocakta foliküllere bakılacak demiştinde meraktayım
canım bugün aşılama olduğum tarihten itibaren 11.günüm.şimdilik iyiyim.göğüs uçlarım çok sızlıyor hatta acıyor.zaman zamanda karnımda ağrı oluyor.başkada hiçbir şey yok.doktor 6 şubatta test demişti ama ben en geç 5 şubatta yaptırmak istiyorum.acilde yaparlarmı diye arayıp soracam doktora.ama tek gerçek varki psikolojim bozulmak üzere.her gece sabaha kadar uykumda beynimin içinde iki üç kelime dönüp duruyor.aşılama,tüp bebek,negatif,pozitif...bir an önce öğrenip kurtulmak istiyorum
tatlım 22 mm sağda tek yumurta oluştu bu ay, aşılamam bugün gerçekleşti artıık bekleme sürecine girdim yeniden hayırlısı bakalım
alya tek yumurta olsun yeterki hayırlısıyla tutsun.. senle beraber bide beklemedeyiz.. inşallah bizlerede ümit olacaksın
kızlar bu arada.. benim adetim 2 gün geçti.. karnımda kasılmalar var.. adetim mi sökülmeye çalışıyor bilmiyorum..bugün öğleye kadar hastalanmazsam kan vereceğim :18::18:
çok az kalmış inşallah test yapana kadarda çabuk geçer zaman... beklemenin ne zor olduğunu tahmin edebiliyorum.. bu belirtilerde bebeğinin müjdecisidir inşallah canım ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?