Aşılama Aşılama acı veren bi işlem mi .. :(

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

canım inan sende benim hep aklımdasın duamdasın.bu arada benim galiba daha çok ihtiyacım var duaya.2.aşılamamda negatif sonuçlandı.perşembe günü doktora gideceğim kist kalıp kalmadığına bakacağız eğer yoksa 3.aşılamaya başlayacağız hemen yoksa gene mecuri bir aylık ara var.

öyle mi canım demek 2. aşılamanda kısmet olmadı. Rabbim bu sefer nasib etsin inşallah tabiki duayı arttıracağım. gelişmeleri yazarsan bizde haberdar oluruz canım. ben bu sayfaya hep bakmaya çalışıyorum

maalesef bu da olmadı bakalım 3.de neler olacak o da olmazsa tüpe geçeceğiz kesinleşti artık. gelişmeleri yazarım burdan.sende kendine ve bebeğine çok çok iyi bak...

gıymatlım mrb naber nasılsın.ben dün itibariyle 3.aşılamam için iğnelere başladım.çok şükür bu aşılamadan sonra kist kalmamış hemen başladık 3.ye.lütfen çok ama çok dua et bana.

gıymatlım mrb naber nasılsın.ben dün itibariyle 3.aşılamam için iğnelere başladım.çok şükür bu aşılamadan sonra kist kalmamış hemen başladık 3.ye.lütfen çok ama çok dua et bana.

canım ne kadar mutlu oldum Rabbim bu sefer inşallah nasib etsin sürekli aklımda dualarımda olacaksın. . cinsel perhize dikkat edin canım. aşılama günü sayınız yüksek çıksın.
eşinin tahlilleri nasıldı .. zannedersem sende bi sıkıntı yoktu .. üstünden zaman geçince unutuyor insan :44:

canım maalesef yanlış hatırlıyorsun.tüm sorun bende.eşimin değerleri gayet iyi.salı günü ilk kontrolüm var bakalım ne olacak.2.aşılamada sürecim inanılmaz sıkıntılı olmuştu aşılamam 24.güne sarkmıştı.inşallah bunda sorun yaşamam.tek dileğim aşılama sonucumun 13 mayısa yetişmesi.öyle veya böyle.negatifse bile bileyimde anneler gününde ona göre hayallerime son vereyim.umarım sendede herşey hep yolunda gider.herşey gönlünce olsun.dualardan unutma...

senin yazdıklarında birden son adetimi hatırladım... adetim birkaç gün geçmişti ve o gün mevlid kandiliydi (3 şubat) ben hamile olmayı o kadar çok istiyordum ki ne kadar dua ettim inşallah mevlid kandilinde gebeliğimi öğrenirim diye.. aslında beklemek daha iyi olacaktı fakat biz kalktık hastaneye gidip kan verdik gece vakti. 2 saat sonra sonucu öğrendim negatifti. elim ayağım titredi. ne kadar acele etmiştim bu cevabı duymak için.. ve ben o gecenin sabahında mevlid kandili devam ederken hastalanmaya başladım.. ve bu benim son adet tarihim oldu canım..
bazen öyle şartlandırıyoruz ki lkendimizi, ardından yaşadığımız üzüntü aslında duamızın kabulü için gereken bi vesile oluyor belkide..
diyeceğim o ki, sende anneler gününe yetişsin şöyle böyle diye evham yapma canım. Allaha tevekkül et ve sükunet içinde bekle .. Rabbim o güne ermeden müjdeni duyursun inşallah..

alya mrb epeydir yoksun.ne yapıyorsun ne aşamadasın.bi gelişme varmı.

gıymatlım inşallah sendede herşey yolundadır.kendine ve bebeğine çok iyi bak.bizide dualarından unutma...

canım son günler benim için çok zor geçti , ameliyata girdiğim saatlerde babam koma haline girdi , ameliyattan sonra öğrendim sonrası hep koşturmaca,17 gün sonra 9 nisanda babamı kaybettik mekanı cennet olsun( ameliyata gelince 7,8 cm lik kist çıkarılmış başarılı geçti denmişti ama haliyle ne dinlenebildim nede başka birşey Allahtan hayırlısı ne ise o olsun

saolasın canım amin yer gök duayla dualarınızı eksik etmeyin

alyacım şimdi okudum mesajını inan çok üzüldüm başın sağolsun canım.Allah bol sabır versin bu arada ameliyatın içinde çok çok geçmiş olsun.inşallah en kısa sürede gelir bebeğinde onunla avutursun kalbini..

zaten zaman insana akışına bırakmayı öğretiyor.ne yapsam ne etsem değiştiremeyeceğim gerçekler var.bu son aşılamam sonrasında kesin tüpe geçiyorum.yani öyle ya da böyle sona yaklaşıyorum.umarım Allah sonu iyi biten kullarından eder...

amin inşallah.. Rabbim gönlüne göre versin canım sana ve tüm isteyenlere..

amin inşallah.. Rabbim gönlüne göre versin canım sana ve tüm isteyenlere..

amin canım inşallah Allah isteyen herkese verir.bu arada hamilelik nasıl gidiyor.benim bugün kontrolüm var.büyük ihtimalle aşılama günüm kesinleşecek.dualarını bekliyorum...

amin canım inşallah Allah isteyen herkese verir.bu arada hamilelik nasıl gidiyor.benim bugün kontrolüm var.büyük ihtimalle aşılama günüm kesinleşecek.dualarını bekliyorum...

Allahıma şükürler olsun şikayet etmek gibi değil de bu zamana kadar mide rahatsızlıklarım olmuştu bir kaç gündür daha iyiyim hamdolsun.. inşallah ağır zamanları atlatmışımdır diye dua ediyorum çünki belli olmuyor tam artık iyiyim derken ertesi gün yine bulantı ve çıkarmalar olabiliyor..

güzel haberlerle gel inşallah nur topu gibi yumoşların olmuştur

mrb canım.iyi olmana çok sevindim inşallah sorunsuz bir şekilde devam eder hamileliğin.benim yarın 11.30-12.00 arası gibi 3.ve son aşılamam olacak.malesef bu sefer tek yumurtam var.nasip artık nolursa olacak.yarın aşılama sayfama son noktayı koyuyorum .bu da olmazsa tüp kesinleşti çünkü...

güzel dileklerin için teşekkür ederim, inşallah sende yarın yavruna aşılama vesilesi ile kavuşursun canım... birkaç yumurta olupta döllenmediği zamanlarda oldu canım, önemli olan bir tane kaliteli olması.. hem spermler bölünmeden tek yumurtaya doğru gidecekler ( biliyorsun yumurta çatladığı zaman spermleri çılgına çeviren bi koku salgılıyormuş ve tüm spermleri kendine çekiyormuş ) Allah nasib ederse belki bu sefer kısmet olacak bilemeyiz ki dualarımda olacaksın Allah her an yardımcın olsun

mcan nasıl geçti aşılaman.. inşallah herşey yolundadır

canım ya çok teşekkür ederim herşey iyiydi.doktorda durumumu çok beğendi bu defa.gene sıfır acı sıfır leke sıfır kanama bir aşılamaydı.şimdi artık gün saymaya başladım.5 mayısta hayatımın dönüm noktası olacak ...

seninle beraber bizde sayıcaz canım
Rabbim güzel gönlünü gücendirmesin.. inşallah beraber bi hamilelik dönemi geçiririz.. ashab-ı bedir in isimlerini bu niyetin üzerine bi kere oku canım.. hepsi cennetle müjdelenmiş o kulların hürmetine Mevlam bu aşılamanda pozitifi görüp sağlıklı bi hamilelik ve doğum nasib etsin inşallah.....

güzel dileklerin için çok çok teşekkürler.devamlı dua ediyorum ama Allahtan gelenede razıyım.hep hakkımda hayırlısını ver Rabbim olmayacaksada daynma gücü ver diye dua ediyorum.inşallah dediğin gibi olurda bende hamileik ve annelik duygularını yaşarım...

cnm ne durumdasın bi gelişme var mı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…