Aşılama Aşılama acı veren bi işlem mi .. :(

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

canım geçen gün senin bu mesajına cepap yazmıştım şimdi baktım burda görünmüyor sitenin bakım zamanına mı geldi acaba...
Olmadı demişsin .. Böyle zamanda insan teselli edecek kelime bulamıyor.. Inşallah bu aşamalardan sonra hayrılısıyla kendiliğinden kavuşursun bebeğine..
Senin kist mi vardı ameliyattan bahsetmişsin..

kızlar bende dediğiniz gibi okuyayım meryem suresini.. kendim okuyamadığım günlerde eşime okuturum... alya dediğine bi anlamda bende katılıyorum, inşallah sadece dil ile değil huşu ilede okuruz ki dualarımızın kabulüne vesile olsun canım..

mcan sen nasılsın canım.. nasıl bi yöntem deneyeceksiniz bu aralar..
kızlar ben galiba bi kaç ay daha böyle kendiliğine bırakacağım. her türlü tahlilden geçtik, gün aşırı denedik, şu bu derken zaman geçiyor ama şu sıralar aşılama yaptıramayacağız.. filmden sonraki 3 ay daha olumlu sonuçlar alınabiliyormuş. bakalım kısmet bizim ne olacak

canım merhaba.sana ilk aşılama sonucunda kist kaldığından bahsetmemiştim galiba.dolktor önce o kisti eritmeliyiz dedi şimdi doğum kontrol hapı kullanıyorum şubat sonu bitecek mart başıda adet olurum sonra 2.ye başlayacağız.adetin 2.günü gittiğimde yeni tedavinin ilaçları belli olacak.ilkinde klomen kullanmıştım bu sefer vermeyecek.çünkü benim rahim biraz ince kalmıştı klomende sebeb olabilirmiş buna.doktorum öyle dedi. bu arda doktor konusunda kafam rahat iletişimimiz gayet iyi.yeteri kadarda ilgileniyor.tedavi sürecime sonuna kadar aynı doktorumla devam etmeyi istiyorum.bakalım zaman neler gösterecek.

aslına bakarsan üzgün değilim takdiri ilahi,ben biraz kaderci bir ve tevekkülcü yapıya sahibim, Allahtan gelen herşeye razıyım vakti zamanı vardır inşallah,ben elimden geleni yapayımda gersini allaha bırakıyorum,evet canım bende çikolata kisti var, bu şekilde gebe kalmak için 1 senedir bekliyorum bildiğin gibi 2 de aşılama yaptırdım olmadı, artık ameliyat vakti geldi diye düşünüyorum birde öyle deneyelim bakalım ameliyattan sonra 6 ay beklemeyi düşünüyorum oda olmadı tüpe geçerim artık sonbaharda, hakkımızda hayırlısı

amin canım inşallah hakkında hayırlısı olu en yakın zamanda.. tevekkül seibi olmanı takdir ettim. inşallah bunun mükafatı olarakta herşey yolunda gider.. bebeksiz son vakitlerin olsun canım..

iyi akşamlar.. bende dün aşılama oldum bugün normal hayatıma döndüm desem yeridir yinede dikkat ediyorum.. kendinizi sıkmazsanız bişey olmaz 2 dk sürüyor zaten korkacak bişey yok rahim filmi gibi falan değil yani..

tabi canım rahim filmiyle kıyaslamak mümkün değil.

teşekkür ederim verdiğin bilgiler için.. inşallah aşılaman tutar müjdenide alırız Allah yardımcın olsun..

tabi canım rahim filmiyle kıyaslamak mümkün değil.

mcan nasılsın cnm ne hallerdesin başladın mı tekrardan tedaviye

teşekkür ederim verdiğin bilgiler için.. inşallah aşılaman tutar müjdenide alırız Allah yardımcın olsun..

mcan nasılsın cnm ne hallerdesin başladın mı tekrardan tedaviye

merhaba canım.dün doktora gidip muayene oldum kistim gitmiş.bugünde iğneye başlıyorum.böylelikle 2.aşılama maceram başlıyor.inşallah bu sefer rabbim yüzümü güldürür.bu arada sen nasılsın ne gelişmeler var sende.

Merhaba kızlar. bende tüm tahlillerimi tetkiklerim tıp fakültesinde yaptırdım. ve aşılamaya karar verdik. raporumu çıkarttım. önümüzdeki ay allah izin verirse aşılama yaptıracağız. benimde ilk deneyimim olacak. rabbim pozitif sonuç nasip eder inşallah. ben bu konularda biraz acemiyim. memurum. maddi konulardan hiç bahsetmediler. eczaneye gidip ilaclarınızı alabilisiniz dediler o kadar. eczaneyede çarşamba gideceğiz. iğnemi ilaçmı yazdı onu bile bilmiyourm. arkadaşın biri rapor ilaç hakkımız öldürmemek için rapor çıkartmadım yazmış. bunun nasıl bir sakıncası var. bilgilendirirseniz çok teşekkür ederim.

öncelikle şimdiden hayırlı olsun tedavin.bazı ilaçları devlet sadece bir iki defa karşılıyor.zaten yraporun olduğu halde yarıdan çoğunu sen ödüyorsun.ve ilaçlar gerçekten çok pahalılar.o yüzden uygun ilaçlarda bazı arkadaşlar rapor çıkarmayıp direk almayı tercih ediyorlarki bi dahaki sefere daha pahalı olan ilaçta rapor kullanabilmek için.

kızlar Allaha şükürler olsun ben hamileymişim. sizede yazmak istedim
inşallah en yakın zamanda sizin haberinizide alırız güzel Rabbim sizleride sevindirsin

inşallah en yakın zamanda sizin haberinizide alırız güzel Rabbim sizleride sevindirsin

canım ya sahiden mi.çok çok sevindim inan.nolur bizede dua et.inşallah sağ salim kucağına alırsın.

canım ya sahiden mi.çok çok sevindim inan.nolur bizede dua et.inşallah sağ salim kucağına alırsın.

evet canım Allaha sonsuz şükürler olsun böyle bi mutluluğu yaşattı bize
öğrendiğimden beri sürekli dilimdesiniz hep dua ediyorum... inşallah hemen sizin müjdenizide alırız. rabbim güzel gönlünüzü gücendirmesin. neler yaşayıp hissettiğinizi çok iyi biliyorum.. unlar son aşamalardır inşallah sizler için..
ayrıca sizde bana dua edin Allahın izniyle herşey yolunda gitsin

canım benim inan dualarım seninle.Allah gönlüne göre versin inşallah hamilesin duan kabul olur nolur çok çok dua et bana.dün kontrole gitmiştim acayip bozuldu moralim.çok zor bir tane yumurta görebildi doktor o da çok çok küçük.tedavimin yarıda kalmasından korkuyorum yarın bi daha kontrolüm var.

tamam canım aklımda olacaksın şimdi abdest almıştım dualar okuyacaktım. sanada bizzat isminle dua edeceğim. kabul edilenler hürmetine bizim dualarımızda kabul edilir inşallah

tamam canım aklımda olacaksın şimdi abdest almıştım dualar okuyacaktım. sanada bizzat isminle dua edeceğim. kabul edilenler hürmetine bizim dualarımızda kabul edilir inşallah

çok teşekkür ederim canım.çok ihtiyacım var duaya

canım tebrik ederim ben daha yeni gördüm allah tamamına erdirsin, sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah

canım tebrik ederim ben daha yeni gördüm allah tamamına erdirsin, sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah

alya mrb epeydir yoksun.ne yapıyorsun ne aşamadasın.bi gelişme varmı.

gıymatlım inşallah sendede herşey yolundadır.kendine ve bebeğine çok iyi bak.bizide dualarından unutma...

alya canım akşam vaktim yoktu cevaplayamadım..
Allah razı olsun Rabbime en büyük duamdır sürekli sizlere de istiyorum bana yaşattığı bu mutluluğu sizlerde aniden yaşayın canlarım..

alya mrb epeydir yoksun.ne yapıyorsun ne aşamadasın.bi gelişme varmı.

gıymatlım inşallah sendede herşey yolundadır.kendine ve bebeğine çok iyi bak.bizide dualarından unutma...

Ben iyiyim şükürler olsun .. sadece bulantılarım ve ara ara kusmalarım var.. ama şikayet etmek bize yakışmaz değil mi bunca vakit bekledikten sonra Rabbimin verdiği bu güzelliği sabırla bekleyeceğiz..
hep dualarımdasınız bende sizlerden dua istiyorum beni unutmayın..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…