Jou Nirvana Pro Üye Anneler Kulübü Katılım 25 Ağustos 2019 Mesajlar 63.901 Emoji Skoru 123.329 Puanlar 698 Yaş 32 18 Haziran 2021 Konu Sahibi Konu Sahibi RemoveBeforeFlight #61 RemoveBeforeFlight .!.: İnşallah güzel haberleri alırsınız yakın zamanda:) Genişletmek için tıkla... Umarım canım insallahh herkese kucagına almayı nasipp etsin
RemoveBeforeFlight .!.: İnşallah güzel haberleri alırsınız yakın zamanda:) Genişletmek için tıkla... Umarım canım insallahh herkese kucagına almayı nasipp etsin
RemoveBeforeFlight Aktif Üye Kayıtlı Üye Katılım 11 Ağustos 2017 Mesajlar 360 Emoji Skoru 179 Puanlar 53 18 Haziran 2021 Konu Sahibi Konu Sahibi RemoveBeforeFlight #62 LeyLA84db .!.: Cok tesekkur ederim insallahAaaa tuh neyse uzulmeyin vardir bir hayir insallah temmuzda sansiniz yaver gider hamis olursunuz Genişletmek için tıkla... Ben de kendimi öyle avutuyorum valla:) çok teşekkürler.
LeyLA84db .!.: Cok tesekkur ederim insallahAaaa tuh neyse uzulmeyin vardir bir hayir insallah temmuzda sansiniz yaver gider hamis olursunuz Genişletmek için tıkla... Ben de kendimi öyle avutuyorum valla:) çok teşekkürler.
S slnbh Aktif Üye Kayıtlı Üye Katılım 23 Kasım 2020 Mesajlar 298 Emoji Skoru 166 Puanlar 53 21 Haziran 2021 Konu Sahibi Konu Sahibi RemoveBeforeFlight #63 Safrankokusu .!.: Aminnn canım Teşekkürler umut olsun diye yazdım çok zor kafada sorular ile beklmek o nedenle yazdım Allah sağ sağlık sonuna ulaştırsın inşallah burdaki herkese de nasip etsin Genişletmek için tıkla... Peki belirtiniz varmıydı nasıl geçti süreç
Safrankokusu .!.: Aminnn canım Teşekkürler umut olsun diye yazdım çok zor kafada sorular ile beklmek o nedenle yazdım Allah sağ sağlık sonuna ulaştırsın inşallah burdaki herkese de nasip etsin Genişletmek için tıkla... Peki belirtiniz varmıydı nasıl geçti süreç
2 2melekannesl Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir. Üyelik İptali Kayıtlı Üye Katılım 30 Nisan 2021 Mesajlar 590 Emoji Skoru 197 Puanlar 18 21 Haziran 2021 Konu Sahibi Konu Sahibi RemoveBeforeFlight #64 slnbh .!.: Peki belirtiniz varmıydı nasıl geçti süreç Genişletmek için tıkla... Sağlı sollu bıçak saplanır gibi oldu karnında sanki hava üfleniyor gibi bir gerginlik ve şişlik vardı
slnbh .!.: Peki belirtiniz varmıydı nasıl geçti süreç Genişletmek için tıkla... Sağlı sollu bıçak saplanır gibi oldu karnında sanki hava üfleniyor gibi bir gerginlik ve şişlik vardı
S slnbh Aktif Üye Kayıtlı Üye Katılım 23 Kasım 2020 Mesajlar 298 Emoji Skoru 166 Puanlar 53 22 Haziran 2021 Konu Sahibi Konu Sahibi RemoveBeforeFlight #65 Safrankokusu .!.: Sağlı sollu bıçak saplanır gibi oldu karnında sanki hava üfleniyor gibi bir gerginlik ve şişlik vardı Genişletmek için tıkla... Ben bugun adet sancısı çekiyorum resmen doktorum çaylıyordur dedi ovulasyon yaptım çatlama görünmüyor
Safrankokusu .!.: Sağlı sollu bıçak saplanır gibi oldu karnında sanki hava üfleniyor gibi bir gerginlik ve şişlik vardı Genişletmek için tıkla... Ben bugun adet sancısı çekiyorum resmen doktorum çaylıyordur dedi ovulasyon yaptım çatlama görünmüyor
2 2melekannesl Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir. Üyelik İptali Kayıtlı Üye Katılım 30 Nisan 2021 Mesajlar 590 Emoji Skoru 197 Puanlar 18 22 Haziran 2021 Konu Sahibi Konu Sahibi RemoveBeforeFlight #66 slnbh .!.: Ben bugun adet sancısı çekiyorum resmen doktorum çaylıyordur dedi ovulasyon yaptım çatlama görünmüyor Genişletmek için tıkla... Ben hiç o testlerden yapmadım canım o konuda bilgi sahibi değilim kaç gün oldu aşılma olalı
slnbh .!.: Ben bugun adet sancısı çekiyorum resmen doktorum çaylıyordur dedi ovulasyon yaptım çatlama görünmüyor Genişletmek için tıkla... Ben hiç o testlerden yapmadım canım o konuda bilgi sahibi değilim kaç gün oldu aşılma olalı
S slnbh Aktif Üye Kayıtlı Üye Katılım 23 Kasım 2020 Mesajlar 298 Emoji Skoru 166 Puanlar 53 22 Haziran 2021 Konu Sahibi Konu Sahibi RemoveBeforeFlight #67 Safrankokusu .!.: Ben hiç o testlerden yapmadım canım o konuda bilgi sahibi değilim kaç gün oldu aşılma olalı Genişletmek için tıkla... Bugun 9 günümdeyim karnımın altına dokunamıyorum bile sabah ve geceleri ağrım olmakta
Safrankokusu .!.: Ben hiç o testlerden yapmadım canım o konuda bilgi sahibi değilim kaç gün oldu aşılma olalı Genişletmek için tıkla... Bugun 9 günümdeyim karnımın altına dokunamıyorum bile sabah ve geceleri ağrım olmakta
RemoveBeforeFlight Aktif Üye Kayıtlı Üye Katılım 11 Ağustos 2017 Mesajlar 360 Emoji Skoru 179 Puanlar 53 29 Haziran 2021 Konu Sahibi Konu Sahibi RemoveBeforeFlight #68 Anket 50-50 olarak kalmış. Hadi hanımlar güzel haberlerinizi verin moral bulalım:)
RemoveBeforeFlight Aktif Üye Kayıtlı Üye Katılım 11 Ağustos 2017 Mesajlar 360 Emoji Skoru 179 Puanlar 53 13 Temmuz 2021 Konu Sahibi Konu Sahibi RemoveBeforeFlight #69 Güncel:)