- 2 Ocak 2021
- 4.851
- 5.347
- 108
- Konu Sahibi RemoveBeforeFlight
-
Benim ilk aşilamamda adetin 10. Gun catlatma ignesi 11. Gün asilama olmuştukızlar sizlerde iğnenin kaçıncı gününde aşılama yapıldı . Merak ediyorum bende bugun ilk igneme baslıcam . Sonra iğnenin 6. günü gel dedi doktor. Acaba yumurtalar kaç günde gelişir ? ona göre yıllık izin almak istiyorum ama bilemedim.
Teşekkür ederim canım.Benim ilk aşilamamda adetin 10. Gun catlatma ignesi 11. Gün asilama olmuştu
Bu yumurtalarınızın ilaca ne tepki verdiğiyle ilgilş olarak değişir, kimininki erken büyür ve aşılamaya hazır hale gelir kimininki geç büyür, bnm erken büyüdü mesela, 5gün iğne kullandım 6.gün çatlatma yapıldı,. 8.günün başında aşılama oldu ki yumurtalardan biri 24 mm olmuştu belkide aşılamaya kdr kendisi çatladı bile yani bilmşyorumkızlar sizlerde iğnenin kaçıncı gününde aşılama yapıldı . Merak ediyorum bende bugun ilk igneme baslıcam . Sonra iğnenin 6. günü gel dedi doktor. Acaba yumurtalar kaç günde gelişir ? ona göre yıllık izin almak istiyorum ama bilemedim.
Dogru diyorsunuz. Bunyeden bunyeye degisir sizin durum ne oldu peki ?Bu yumurtalarınızın ilaca ne tepki verdiğiyle ilgilş olarak değişir, kimininki erken büyür ve aşılamaya hazır hale gelir kimininki geç büyür, bnm erken büyüdü mesela, 5gün iğne kullandım 6.gün çatlatma yapıldı,. 8.günün başında aşılama oldu ki yumurtalardan biri 24 mm olmuştu belkide aşılamaya kdr kendisi çatladı bile yani bilmşyorum
Ben bugün kan tahlilinde negatif sonuç aldım malesefDogru diyorsunuz. Bunyeden bunyeye degisir sizin durum ne oldu peki ?
Kaç günde bir adet oluyorsunuz?kızlar sizlerde iğnenin kaçıncı gününde aşılama yapıldı . Merak ediyorum bende bugun ilk igneme baslıcam . Sonra iğnenin 6. günü gel dedi doktor. Acaba yumurtalar kaç günde gelişir ? ona göre yıllık izin almak istiyorum ama bilemedim.
Walla28-29 aslinda ama ilk defa hayatimda 4 gun geciktim mayista.Kaç günde bir adet oluyorsunuz?
Ben de normalde 25-26 günde bir adet oluyorum ve izin olayi benim icin de cok sikintiliydi. O yüzden adetin 2.ve 3. günü bir de 9.günü icin izin aldim. Yumurtalar daha erken gelisirse tabi planim suya düser, yaptiracagim yer evime 120 km uzakta cunku.Walla28-29 aslinda ama ilk defa hayatimda 4 gun geciktim mayista.
Uzakmis cidden. Umarim dilediginiz gibi olur bende carsamba gidip baktiricam bakalim neler olmus.Ben de normalde 25-26 günde bir adet oluyorum ve izin olayi benim icin de cok sikintiliydi. O yüzden adetin 2.ve 3. günü bir de 9.günü icin izin aldim. Yumurtalar daha erken gelisirse tabi planim suya düser, yaptiracagim yer evime 120 km uzakta cunku.
Merhaba, son durumunuz nedir?Uzakmis cidden. Umarim dilediginiz gibi olur bende carsamba gidip baktiricam bakalim neler olmus.
Merhaba asilama yaptirdim bugun 4. Gun daha 10 gun falan var test yaptirmak icin ama zaman bir sekilde geciyor. Siz ne yaptiniz?Merhaba, son durumunuz nedir?
Beni hiç sormayın, ben adet günü hesaplarken; o kadar yol gidip geleceğim derken aşılamayı yaptıracağım kliniğin laboratuarında çalışanların hasta olduğunu ve haziran ayında aşılama yapılamayacağını öğrendim:) Temmuz başına ertelendi o yüzden.Merhaba asilama yaptirdim bugun 4. Gun daha 10 gun falan var test yaptirmak icin ama zaman bir sekilde geciyor. Siz ne yaptiniz?
Arka arkaya mı denediniz acaba?Sebepsiz infertilite mi sizin de?2 kez deneme olmasına ragmen hamile kalamadım
Evet canim arka arkaya denedim aynen sebepsiz infertiliteArka arkaya mı denediniz acaba?Sebepsiz infertilite mi sizin de?
Aşılama daha deneyecek misiniz yoksa tüp bebek gibi bir düşünceniz var mı?Evet canim arka arkaya denedim aynen sebepsiz infertilite
Yok canim denemicem tüplüye gecicemAşılama daha deneyecek misiniz yoksa tüp bebek gibi bir düşünceniz var mı?
Cok tesekkur ederim insallahBeni hiç sormayın, ben adet günü hesaplarken; o kadar yol gidip geleceğim derken aşılamayı yaptıracağım kliniğin laboratuarında çalışanların hasta olduğunu ve haziran ayında aşılama yapılamayacağını öğrendim:) Temmuz başına ertelendi o yüzden.
Umarım sizin güzel haberlerinizi alırız:)
İnşallah güzel haberleri alırsınız yakın zamanda:)Yok canim denemicem tüplüye gecicem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?