Aşılama, çatlatma iğnesi sonrası / evde idrar testi

6haziran 8.5
8 Haziran 13.2
10 Haziran 24.9
12 haziran 72
19 haziran 444
25 haziran 818.9

Benimde böyle acaba konu hakkında yorumu olan varmi
Ultrason ile bakmadılar mı? En azından keseyi görmeleri gerekiyordu çoktan. 2 günde 2 katı artış beklerler ama şuanda da aslında Total olarak rakam çok düşük değil

Ultrason ile bakmadılar mı? En azından keseyi görmeleri gerekiyordu çoktan. 2 günde 2 katı artış beklerler ama şuanda da aslında Total olarak rakam çok düşük değil
Baktılar ama kese gibi bişi vardı bana da gösterdi kese bu diyemiyorum dedi kan verdim düşük buldu iki gün sonra gel dedi ama sildikce peçete açık kahve şey geliyor dış genelik değil dedi tüplere bakti

Baktılar ama kese gibi bişi vardı bana da gösterdi kese bu diyemiyorum dedi kan verdim düşük buldu iki gün sonra gel dedi ama sildikce peçete açık kahve şey geliyor dış genelik değil dedi tüplere bakti
Kaç değerdeydi peki o zaman bebiş ? Tekrar ultrason ile ne zaman bakılacak?

Aman aman değildir inşallah
2 rüya gördüm birinde beyazlar içindeyim karnım burnumda
Diğerinde de test günü geliyor kan veriyorum beta 900 lerde nasıl seviniyorum
Hakkımızda hayırlısı
Aaaayyyy rüyaların gerçek olur inşallah bebeğim okurken bile heyecanını yaşadım ne güzel bir rüyaaa
İnşallah bebişimin tutunma ağrılarıdır

Aaaayyyy rüyaların gerçek olur inşallah bebeğim okurken bile heyecanını yaşadım ne güzel bir rüyaaa
İnşallah bebişimin tutunma ağrılarıdır
Amin canım çok güzel rüyalardı. Gerçeğini de yaşarız hayırlısıyla inşallah
Çok heyecanlıyım az bir zamanımız kaldı

Doktor 12.gün çarşamba günü kan ver dedi ama eşim de o gün kurban işleri olacak
ertesi gün yaptıralım hem sonuç daha da netleşmiş olur diyor

Ama nasıl sabredicem bilmiyorum
mirasanne

Doktor 12.gün çarşamba günü kan ver dedi ama eşim de o gün kurban işleri olacak
ertesi gün yaptıralım hem sonuç daha da netleşmiş olur diyor

Ama nasıl sabredicem bilmiyorum
mirasanne
Eyvah eyvahh heyecan dorukta olacak desene kurbanı almaya giderken hastaneye uğrayıp öyle mi gitseniz acaba? 3 saati buluyor çünkü sonucun çıkmasııı bu arada benimde 12. Günüm Çarşamba oluyooor ama bana test günü 30 u demiş.. acaba bende o gün de versemmi kan?

Bende kurban işleri biter akşama gidip kan veririm o zaman dedim ertesi güne kadar dayanabileceğimi sanmıyorum

doktor bana 12. Gün varsa kanda çıkar dedi. aslında en doğrusu 14.-15. günü beklemek ama gelde bekle

Yarın sabah belki kaset test yaparım sen yapıcan mı

Kuzum bizde bugün kana gitsek mi gitmesek mi derken gece yaptık ben yine erken gebeliğe devam tabikiiide
Ama muhtemelen yarın ben kan vermeye de giderim çünkü 10. Gün kanda öğrenen bir sürü kişi varmışşşş yarında 11. Gün oluyor

Kuzummm ben dayanamadım acildeyim

Bende az önce test yaptım. Hayalet çizgi bile yok

inşallah artar değerlerimiz Arefe günü Rabbim sen büyüksün

Eklentiler

• IMG_6284.webp
    9,1 KB · Görüntüleme: 67
İlk defa böyle bir göğüs ağrısı yaşıyorum

Ağrısından uyuyamıyorum bile ama hayalet çizgi bile çıkmıyor. Ümidim çok kırıldı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…