- 20 Aralık 2022
- 4.254
- 1.697
- 63
Aminİnşallah canım beniiim sağlıkla hayırlarıyla
Çıkmadı yaa halaCanım çıkmadımıı halaaaa hahahahameraktan çıldırıyorum
Bende aşılamadan beri göğüs ağrısı çekiyorum. 11. Gün şu an hala ağrıyorKızlar göğüs agrisindan ölüyorum ya
Arefe günü diye yavaştan mı işliyor laboratuvar anlamadım kiCanım çıkmadımıı halaaaa hahahahameraktan çıldırıyorum
Enabıza 21.30 gibi düşer diye düşünüyorum aaayyyy dualarım seninledeSonuç almak için gitmedim bir daha hastaneye.
Demek ki enabıza geç yüklüyorlar
22:30 yazacaktın herhaldeEnabıza 21.30 gibi düşer diye düşünüyorum aaayyyy dualarım seninlede
Kaçıncı gününüz bugün iğnenin benim 10 günüm iğneden sonra kan versemmi emin olamadım kaset testte 9. Gün negatif görmüştümSonuç almak için gitmedim bir daha hastaneye.
Demek ki enabıza geç yüklüyorlar
11. Gün bugunKaçıncı gününüz bugün iğnenin benim 10 günüm iğneden sonra kan versemmi emin olamadım kaset testte 9. Gün negatif görmüştüm
Sakın üzülmeyin daha erken 14. Günü bekleyin inş pozitife döner sizde adete kaç gün var benim 5 gün var
Benimde adetime 5 gün var. Artar mı ya acabaSakın üzülmeyin daha erken 14. Günü bekleyin inş pozitife döner sizde adete kaç gün var benim 5 gün var
Benim iki gündür çok kötüyüm ya inşallah yanilmayiz benimde iğneyle berber sekiz gün oldu ilişki günüde yedi oldu acaba ilk günmu.tutu ne oldu yaBende aşılamadan beri göğüs ağrısı çekiyorum. 11. Gün şu an hala ağrıyor
YAAAAA yükselmez mi hemen niye moralini bozuyorsun kuzuuum normalde kaç çıkıyor peki değerleriiinnn?
Bilmiyorum ki yükselir miYAAAAA yükselmez mi hemen niye moralini bozuyorsun kuzuuum normalde kaç çıkıyor peki değerleriiinnn?
Ellerimizi açıp dua etmekten başka çaremiz yok güzel kardeşimBenimde adetime 5 gün var. Artar mı ya acaba
Hayırlısı olsun hakkımızdaEllerimizi açıp dua etmekten başka çaremiz yok güzel kardeşimbilgilendirelim birbirimizi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?