Aşılama, çatlatma iğnesi sonrası / evde idrar testi

Kızzz naptın

Çook erken yaptırmışsın. 2-3 gün sonra tekrar yaptır bakalım yükselme olacak mı

5 in altında olduğu için şu an var diyememiz
Ama normalde hep <0.20 ? Ve henüz çok çok yeni diyemezmiyiiiz?
Kuzum bu kağıt gibi olanlar bana kısırken her ay yalancı pozitif gösteriyorlardı prodoctor erken gebelik kullanıyorum memnunum ve yanıltmadı. 4.61i dahi gösterdi.
O kağıt testler hep bende 0.20 iken bile yalancı pozitifti..
Daha test günümüze vaaaar üzülme lütfen herşey güzel olacak ben çok umut doluyuuumm

İnşallah yenidir artacaktır canım
Erken test yok elimde normal test var onu da yapmak istemedim daha çok erken diye.

Bende çok umutluydum bu ay ama bakalım hayırlısı perşembe günü kan veririm kesin belli olur zaten

Bugün kasıklarımda batma var

Ay inş vardır inş ya

Kasık batması ve sanki gazım var yada kabızmışım gibi ağrım var gibi hissediyorum fakat ne kabızım nede gazım var. Sağ kasığımda ara ara ağrı oluşuyor.
Sadece kullandığım iğneler gerçekten göbek bölgemde çok fazla ödem yaptı hiç bir kıyafetimi giyemez hale geldim göbek olarak şuan 3 beden arttım umarım şu ödemlerden kurtulurum kilo alma vaktim gelene kadar
Umarım artacaktır çünkü bugünkü testte daha belirgin çıktı geceki teste göre 2. Çizgi

bu belirtiler inşallah gerçek belirtilerdir

Aen hep erken gebelik testi mi yaptın

Kızlar merhaba bende bir hafta oldu bugün iğne yapalı çatlatma iğnesi.ilk gün çok. Ağrım vardı herhalde öğün çatladı iki gündür göğüsüm çok hasas ağrısı oluyor sürekli rüyamda çocuk görüyorum bilmiyorum ya bende ayın beşinde test yapmayı düşünüyorum o zama. Adetime uc gün kalmisoluyir peki bu kadar erken belirti olabilirmi ilk gundenmi dollendi bu

bu belirtiler inşallah gerçek belirtilerdir

Aen hep erken gebelik testi mi yaptın
Evet canım hepsi erken gebelikti. 9. Gün silikleşti 10. Gün hiç kalmadı 2. Çizgi. (Çatlatma iğnesi için bunu söylüyorum,36 saat fark var aralarında aşılama ile)

Kuzuşuuummm aramıza hoşgeldin sende
Aslında bunlar belirti değil şuan, suni şekilde hormon yüklemesine maruz kaldığımız için tüm belirtiler gerçek ve olması gereken belirtiler. Bebeğin sebep olduğu değilde hormonlar yüzünden böyle hissediyoruz ama umarım bu tatlış belirtiler hiç bitmez ve kırmızı kart görmeyiz
Çatlatma iğnesinden kaç gün yada kaç saat sonra ilişki/aşılama denediniz? Yumurtaların kaç mm idi?

Evet canım hepsi erken gebelikti. 9. Gün silikleşti 10. Gün hiç kalmadı 2. Çizgi. (Çatlatma iğnesi için bunu söylüyorum,36 saat fark var aralarında aşılama ile)
Anladım canım hayırlısı bakalım

Başka bir sebepten devlet hastanesi aciline geldim.
Kan vermek için bir şansımı deniycem bakalım sanmıyorum yapacaklarını ama

Anladım canım hayırlısı bakalım

Başka bir sebepten devlet hastanesi aciline geldim.
Kan vermek için bir şansımı deniycem bakalım sanmıyorum yapacaklarını ama
Yaparlar kuzum şey de ağrım var biraz, ağrı kesici içemedim gebelik var mı yok mu öğrenmek istiyorum aşılamamım 11. Günündeyim de bu arada diğer hastalığın için geçmiş olsun

Hosbulduk canım Amin inşallah canım kırmızı kart görmeyiz ya şu mübarek günlerin hürmetine inşallah.seviniriz göğüsüm hasasiyetlesmis gün gittikçe biraz daha ağrı oluyor ben adetimin on 13 ncü gün çatlama oldu 36 saat olmasına iki üç saat varken ilişki oldu akşam tekar ilişki oldu yani sonra ara verdik doktor gün içi ilişki dedi yumurta 21 ml di

Yaparlar kuzum şey de ağrım var biraz, ağrı kesici içemedim gebelik var mı yok mu öğrenmek istiyorum aşılamamım 11. Günündeyim de bu arada diğer hastalığın için geçmiş olsun
Teşekkür ederim canım

Normalde beta bakmayız acilde ama Tüp bebek olduğu için bakalım dediler.

Verdim kanı 2 saate çıkarmış hadi hayırlısı

Anladım canım benim saat değerlendirmelerinin güzel olmuş fakat perhiz de önemli bu süreçte biliyorsun. Her gün olmamalı ilişki gün aşırı olmalı ve umarım minik mucizelerimiz tüm güçleriyle tutunup sağlıkla büyüyüp kucağımıza gelirler.. Rabbim isteyipte kavuşamayan kimseyi evlat kokusundan mahrum bırakmasın

Ay sağol canım

inşallah pozitif çıkar ya biraz erken verdim ama

Sen bi daha ne zaman kan vericen
İNŞALLAH TÜM KALBİMLE İSTİYORUM VE DUA EDİYORUM SENİN İÇİN
Yarın Kuzuşum köye gidip geleceğiz kurbanı hallettikten sonra dönüşte uğrayacağız

İNŞALLAH TÜM KALBİMLE İSTİYORUM VE DUA EDİYORUM SENİN İÇİN
Yarın Kuzuşum köye gidip geleceğiz kurbanı hallettikten sonra dönüşte uğrayacağız
Sağol canım Allah razı olsun
Hepimiz pozitifleri görelim inşallah hadi bakalım senin içinde hayırlısı olsun. Bende bir daha perşembe veririm bakalm

Evet canım o gün oldu sonra bir gün ara iki gün ondan sonra olmadı inşallah bebislerimiz tutmuştur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…