Aaaahhh şimdi okudummmm!!! Kuzum aşılama öncesinde hsg, histeroskopi ve HyFoSy gibi işlemler uygulamadı mı sana?? Tam olarak neden kaynaklıymış peki yapışıklıklar? Çizik atılmasının sebebi neymiş peki? Yani neden bunları en bşta uygulanmamış ki.. tüp bebek için aşılamalarını tamamladın mı? Özel mi devlet mi? Biraz bilgi sahibiyim bu konuda eğer devletteysen tüp bebek raporu hakkında bilgi verebilirim.. çok üzüldüm ya.. bunlara rağmen sana umut bağlatması çok bencilceKızlar doktorum bu ay ara verdi tedaviye. Önümüzdeki ay rahimdeki yapışıklık için histereskopi yapılacak. Birde rahime çizik atılacakmış.
Eylül ayında da tüp bebek yapılacak. Biraz moralim bozuldu ama ne yapalım her şerde bir hayır vardır
Kesinlikle bilgi veririm buradan canım yarın akşam gelişmeler hakkında lütfen dualarını esirgeme canım benimBizede haber et lütfen
Ben bu doktora aşılamada gittim. Ondan önceki doktor rahim filmi çektirdi sadece sol tüpümün olmadığı ortaya çıkmıştı.Aaaahhh şimdi okudummmm!!! Kuzum aşılama öncesinde hsg, histeroskopi ve HyFoSy gibi işlemler uygulamadı mı sana?? Tam olarak neden kaynaklıymış peki yapışıklıklar? Çizik atılmasının sebebi neymiş peki? Yani neden bunları en bşta uygulanmamış ki.. tüp bebek için aşılamalarını tamamladın mı? Özel mi devlet mi? Biraz bilgi sahibiyim bu konuda eğer devletteysen tüp bebek raporu hakkında bilgi verebilirim.. çok üzüldüm ya.. bunlara rağmen sana umut bağlatması çok bencilce
Evet canım ben histeroskopi oldum. Ne acı Dr a güvenip tamamen ihmal edilip üstünkörü tedavi uygulandığını öğrenmek..Ben bu doktora aşılamada gittim. Ondan önceki doktor rahim filmi çektirdi sadece sol tüpümün olmadığı ortaya çıkmıştı.
Aşılama için bu doktora geçince o zaten rahim filmimi hiç beğenmemişti. Tüp bebeğe geçmeden sana histereskopi yapıp bakmam lazım diyordu.
Aşılama sırasında şüphelerimden emin oldum. Tüp bebekten önce histereskopi yi yapalım dedi. Rahim tamamen sağa yapışıkmış. Bu şekilde tüp bebek bile tutmaz zaten dedi. Önceki doktor bunu farketmemiş
Yani farketseydi o kadar çatlatma iğneleri, aşılamalardan önce çoktan histereskopi yi yaptırırdım. Boşuna zaman kaybı ve yıpranma olduvardır bir hayır diyelim ne yapalım
Rahime çizik atılması da transfer öncesi yapılması iyi olur tutunmayı kolaylaştırır dedi.
Bu ayda ara verelim hem bedenen hem ruhen dinlen biraz dedi. Şehir hastanesinde yaptırıcam canım.
Sen daha önce histereskopi oldun mu?
Sağolasın kuzum hoşbuldumBiriciğiiimmmm... Hoşgeldin tekrardan.. sende var mı gelişme iyi yönde? Regl başladı mı? Sadece 15. Ve 16. Gün artış değeri 44.5 dan 46 oldu ama kafamda binlerce soru işareti var bebeğimin beni bırakmasını istemiyorum çok korkuyorumduaların için çok teşekkür ederim dostum benim bende senin için bol bol dua edeceğim iyiki varsın
Sende ne vardı tam olarak canımEvet canım ben histeroskopi oldum. Ne acı Dr a güvenip tamamen ihmal edilip üstünkörü tedavi uygulandığını öğrenmek..
Benide tam 6 yıldır bu şekilde kandırdılar, inceleme yok detay bakma, hormon bakma, HSG çekme yok.. sorun yok deyip gönderildim..
Belki kısır olduğumu bilseydim daha erken herşeye başlardım resmen öğrendiğimde dünyam başıma yıkıldı.
Ama şükür kabullendim ve tedavim başladı şimdi bebeğimin değerleriyle sınanıyorum.. çok korkuyorum artık herşeyden..
Kesinlikle öyle canım beniiim.. histeroskopi acılı (dürüst ve açık olmak istiyorum) bana hiç birşey olmuyor çok kolay dediler ve orada afedersin kakamı tutamadım acıdan bağırmaktan mahvoldum!Sağolasın kuzum hoşbuldum
Ben 2 gün erken regl oldum bidezaten tek tüpüm olduğu için şans biraz düşüktü. Birde şimdi rahim sağa yapışık çıktı. İyice moralim modum düştü.
Doktor histereskopiyle halledicez tüp bebekte %40-50 arası şansın var moral bozmak yok sabırlı olacaksın diyor ama işte
allahın izniyle kötü bir şey olmayacak canım kalbini ferah tut.Bebişin seninle inanıyorum bol dua
Histereskopi yi Doktor bana genel anestezi olacak bir şey duymıycan dediKesinlikle öyle canım beniiim.. histeroskopi acılı (dürüst ve açık olmak istiyorum) bana hiç birşey olmuyor çok kolay dediler ve orada afedersin kakamı tutamadım acıdan bağırmaktan mahvoldum!
Çikolata kistlerimde bu acımı çok çok tetikledi. Ama şu yönden lütfen kendini rahatlat çok çok kısa sürüyor yani bağırırken canın acırken hooop birden bitiveriyor
Tüp bebekte kesinlikle şansın daha da artıyor ki şu anki aşılamada kullanılan hormon ilaçlarının tümü vücudunu bir nevi hamilelik similasyonuna soktu ve artık vücudun ve rahmin herşeye daha hazırlıklışansında kesinlikle dahada yükselecek ama birşey sormak istiyorum kesinlikle yine tercih senin.. 2. Kez aşılama olduğunda şansın daha yüksek oluyor? 2. Kez bir daha mı aşılama denesen acaba? Çünkü tüp bebek maddi olarak ve manevi olarak gerçekten çooook daha fazla yoruyor insanı..
Bende bebeğime inanıyorum onu şuan bile ne kadar çok sevdiğimi biliyor ve beni bırakmayacak
Hsg sonrası yapışıklıklar açılabiliyor zaten histeroskopinin de yapılma sebebi bu.. bence 2Histereskopi yi Doktor bana genel anestezi olacak bir şey duymıycan dedi
İnşallah canım tek tüp olduğu için şansı baya düşürüyor işte
İkinci aşılamayı doktor da önermedi. Aynı acıyı boş yere tekrar yaşayacaksın ve yapışıklık olduğu için şansın hiç yok gibi bir şey ama yine karar senin dedi.
Ama ben istemedim ya boş yere aynı şeyleri yaşamak. Tüp bebeğe odaklıycam kendimi artık
Evet ama benim durumum için şu an aşılama faydasız canım o yüzden doktor da yanaşmadı.Hsg sonrası yapışıklıklar açılabiliyor zaten histeroskopinin de yapılma sebebi bu.. bence 2
Aşılamayı düşün derim kuzucum çünkü şans 2 katına çıkıyor 2. Aşılamada.
Anestezi ile olacaksa acayip şanslısın ben dediğim gibi canımdan can verdim o an öyle böyle değildi acım mahvolmuştum..
Cnm merak ettim seni naptın verdinmi kanKesinlikle bilgi veririm buradan canım yarın akşam gelişmeler hakkında lütfen dualarını esirgeme canım benim
Evet biyokimyasala döndü bebeğimin düşmesini bekliyorum.Cnm merak ettim seni naptın verdinmi kan
O bölümün neye baktığını ve neyle ilgilendiğini bilmiyorum canım.Kizlar yarın tıbbi genetik bölümüne gidecem aranızda bilen varmı ne yapıyorlar ne gibi sonuç alıyorlar iki kürtaj var bakarlar dimi
Ben gittim canım anlatıyorum süreci sanaKizlar yarın tıbbi genetik bölümüne gidecem aranızda bilen varmı ne yapıyorlar ne gibi sonuç alıyorlar iki kürtaj var bakarlar dimi
Tıbbi genetik bölümünde genetik test yapıyorlar. Kalıtsal bir hastalık var mı ona BakıyorlarKizlar yarın tıbbi genetik bölümüne gidecem aranızda bilen varmı ne yapıyorlar ne gibi sonuç alıyorlar iki kürtaj var bakarlar dimi
Canım çok üzüldüm. Geçmiş olsun. Rabbim bir daha yaşatmasın inşallahEvet biyokimyasala döndü bebeğimin düşmesini bekliyorum.
Evet giitim canımBen gittim canım anlatıyorum süreci sana
İnşallah bir şey çıkmaz hepinize teşekkürlerTıbbi genetik bölümünde genetik test yapıyorlar. Kalıtsal bir hastalık var mı ona Bakıyorlar
Kan verdim canım bekliyoruz bir aya sonuç alirizO bölümün neye baktığını ve neyle ilgilendiğini bilmiyorum canım.
Neler oldu ne dediler?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?