- 20 Aralık 2022
- 4.254
- 1.697
- 63
Çok teşekkür ederimCanım evet Rojbinin annesinin dediği gibi o durum normal, 2-3 sürmeside (yoğun bir kanama olmadıkça) normal
Bende iğne etkisi çoktan geçmiş bu kadar ne negatif çıktığına göre
Bu konuda hiç bir fikrim yok canım, yumurtalarının kaç mm olduğunu kaçıncı günlerde ilişki denediğini hiç birşeyi belirtmemişsin o yüzden ne söylesem yalan olurKızlar mrb bnde çatlatma iğnesi yaptım bugün 11 günüm dayanamayip dün evde idarar testi yaptım yani 10 gün olduğu zaman negatif çıktı sizce cokmu erken yaptım adetime hala 5 gün var geçen ayda aynı sekilde tedavim oldu ama adet oldum adetin 3.ginu normal kan testi aldı doktor değer 9.18 çıkmıştı sonra yükseldi 100 e kadar ama çok tuhaf ti çünkü bn bildiğiniz dolu dolu adet oldum adetim bitmeden değer yükseliyordu sonra düştü tabi doktorum kimyasal dedi acaba gene gecmi döllenme olur diye merak ediyorum teste negatifti morelim çok bozuld
Doktora gitti mi ne dedilerCanımmmbenimde 30 saatlik arayla HCG 44.5 den yalnızca 46 ya çıkmış. Sence ne oluyor gebelik beklenen 2 olgun yumurtam vardı.. acaba bir embriyo tutunmayı başaramadı diğeri bu yüzden mi etkilendi? Sonuçta değerimde düşüş yok artış hızında yavaşlama var? rojbininannesi
2 gün sonra tekrar kan vereceğim. Olumsuz da konuşmadı görmeden takip etmeden birşey diyemeyiz çünkü artış ve değerler hep ideal gerçekleşmiş dedi..Doktora gitti mi ne dediler
Üzülme canım olumsuz bir şey dememiş.zaten iki gün sonra kan ver iyice bir baksınlar sonra hemen kötüyü düşünüp kendine bebişini üzme2 gün sonra tekrar kan vereceğim. Olumsuz da konuşmadı görmeden takip etmeden birşey diyemeyiz çünkü artış ve değerler hep ideal gerçekleşmiş dedi..
Negatif olsa ve umudum olmasa söktürücü yazardım ve regl gününde tekrar görüşürdük dedi ağladım ve çok üzüldüm bugün
Üzülme cnm iyi düşün iyi olsun bebeğin tutuncak inşallah sana2 gün sonra tekrar kan vereceğim. Olumsuz da konuşmadı görmeden takip etmeden birşey diyemeyiz çünkü artış ve değerler hep ideal gerçekleşmiş dedi..
Negatif olsa ve umudum olmasa söktürücü yazardım ve regl gününde tekrar görüşürdük dedi ağladım ve çok üzüldüm bugün
Cnm bnim 3 yumurtam vardı solda 18 mm sağda 22 ve 23 mm ayın 22 sinde akşam saat 10.00 da catlama iğnesi yaptım hemen ertesi gün ilişki dedi yani 23uncu günde ilişki oldu ondan sonra gün aşırı devam dedi öyle ilerledi yaniBu konuda hiç bir fikrim yok canım, yumurtalarının kaç mm olduğunu kaçıncı günlerde ilişki denediğini hiç birşeyi belirtmemişsin o yüzden ne söylesem yalan olur
Umarım hakkında hayırlısı olur canım benim ama çatlatma iğnesi in etkisi 36 saat sonra etki gösteriyor diye biliyorum, yani 24 ünden itibaren başlaman sanki daha doğru olurmuş. Ama Rabbimin mucizesinden umut kesilmezCnm bnim 3 yumurtam vardı solda 18 mm sağda 22 ve 23 mm ayın 22 sinde akşam saat 10.00 da catlama iğnesi yaptım hemen ertesi gün ilişki dedi yani 23uncu günde ilişki oldu ondan sonra gün aşırı devam dedi öyle ilerledi yani
Dua et canımıniçi ne olur bebeğim beni bırakmasınÜzülme cnm iyi düşün iyi olsun bebeğin tutuncak inşallah sana
Dualarimdasin cnm insllah herşey çok güzel olucak sen kendini üzme stres yapma herşey yolunda ilerliycekDua et canımıniçi ne olur bebeğim beni bırakmasın
İnşallah canım benim güzel şeylere odaklanmaya çalışıyorum güzel hikayeleri okuyup onlardan umut ediniyorum umarım yarın çok güzel haberler alacağım bebeğimle bu günleri unutacağımDualarimdasin cnm insllah herşey çok güzel olucak sen kendini üzme stres yapma herşey yolunda ilerliycek
Canım üzme kendini olumsuz bir durum yok. İnşallah olmaz bebeğin sıkı sıkı tutunur sana2 gün sonra tekrar kan vereceğim. Olumsuz da konuşmadı görmeden takip etmeden birşey diyemeyiz çünkü artış ve değerler hep ideal gerçekleşmiş dedi..
Biriciğiiimmmm... Hoşgeldin tekrardan.. sende var mı gelişme iyi yönde? Regl başladı mı? Sadece 15. Ve 16. Gün artış değeri 44.5 dan 46 oldu ama kafamda binlerce soru işareti var bebeğimin beni bırakmasını istemiyorum çok korkuyorumCanım üzme kendini olumsuz bir durum yok. İnşallah olmaz bebeğin sıkı sıkı tutunur sanahakkında hayırlısı olsun dualarım seninle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?