Herkese merhaba öncelikle herkesin kurban bayramini kutluyorum canım inşallah sende bebisini sağ salim kucağına alırsın Allah seni. Yaşadığın duyguyu herkese tatirsin canım ne belirti vardı çatlama iğnesimi.yaptin ne zaman belirtilerin başladı kaçıncı gün test yaptınCanım evet hamileyiiim
Seninde bayramın mübarek olsun canım benimHerkese merhaba öncelikle herkesin kurban bayramini kutluyorum canım inşallah sende bebisini sağ salim kucağına alırsın Allah seni. Yaşadığın duyguyu herkese tatirsin canım ne belirti vardı çatlama iğnesimi.yaptin ne zaman belirtilerin başladı kaçıncı gün test yaptın
Bende çatlatma iğnesi vurdum onuncu gunolucak ve ben hayla göğüs hasasiyeti mide yanması ve kasıkta batma oluyor bunları hissediyorum iğnenin altıncı günü hissetim onuncu gün olucak yarından sonra bunları hayla devam etmesi gebelik olabilirmi acabaSeninde bayramın mübarek olsun canım benimAmin inşallah harika bir duygu, 4.61 benim için korku dolu bir süreçti ama şuan çoğul gebelik bekleniyor
Ben aşılama oldum 10.5 gün 4.61 HCG 11.5 gün 19.3 oldu HCG. Test günüme daha var
Kabızlık hissi ama kabız değilim, gazım var hissi ama gazım yok, meme uçlarımdan başlayan hassasiyet sonrası tüm göğüslerimin normal regl belirtisinden kat kat fazla ağrıması, çiş rengimin sarı ve yağlı olması başka hiç bir belirtim olmadı canım.
İğne etkisiyle de bu belirtiler oluyor hiç kendini dinleme canım, benim ilk gebeliğim tüp bebekti ve test gününe kadar sıfır belirti ile 8. Haftaya geldim sonrasında bulantı kusma doğuma kadar.Bende çatlatma iğnesi vurdum onuncu gunolucak ve ben hayla göğüs hasasiyeti mide yanması ve kasıkta batma oluyor bunları hissediyorum iğnenin altıncı günü hissetim onuncu gün olucak yarından sonra bunları hayla devam etmesi gebelik olabilirmi acaba
Çatlatma iğnesinin üzerine +3 gün koyun söylediğim tarihlerin canım benim. 13.5 gün ve 14.5 gün olarak yani ben buçuk diyorum çünkü aşılamam öğlen 12.30 da oldu.Bende çatlatma iğnesi vurdum onuncu gunolucak ve ben hayla göğüs hasasiyeti mide yanması ve kasıkta batma oluyor bunları hissediyorum iğnenin altıncı günü hissetim onuncu gün olucak yarından sonra bunları hayla devam etmesi gebelik olabilirmi acaba
Hayırlı olsun canım çok sevindim. İnşallah katlanarak artarCanım evet hamileyiiim
Kuzucummm Amin inşallah çok çok teşekkür ederim şimdide günler geçmiyor biliyormusun, arttımı kaç arttı diye dünden beri kendimi yiyorumHayırlı olsun canım çok sevindim. İnşallah katlanarak artar
Stres yapma pozitif düşünKuzucummm Amin inşallah çok çok teşekkür ederim şimdide günler geçmiyor biliyormusun, arttımı kaç arttı diye dünden beri kendimi yiyorum
Kuzum hala kırmızı kart görmedin umutsuz olmaaaaBende kan verdim yine negatif çıktı nasip
Canım bir şey sorucam yukarda yazdım gerçi ama benim bugün birden karnıma bellime kasiklarima ağrı girdi ve şuanda var ağrım var gelip gidiyor bunun üstüne lavobaya gittim çok az bir kan gördüm afedersin idrarla beraber çok az yani nokta kadar ondan sonra hiç olmadı ama ağrım var hayla şag kasıkta batma var oraya batma olunca sanki rahmime ağrı giriyor gogusumde ağrı devam acaba bugün niye böyle oldum bellim çok ağrıyorKuzum hala kırmızı kart görmedin umutsuz olmaaaa
Canım o normal bence aşilamdan dolayıdır sonrasını takip et bazılarında yumurtlama olunca bile kan geliyor ya da akintiMerhabalar
Allah en kısa zamanda isteyen herkese hayırlı evlatlar nasip etsin öncelikle..
Benim bir sorun olacaktı
Bugün ilk aşılamamı yaptım. Benim için biraz zor oldu. Aradan 3-4 saat geçti az önce lavaboya gittim kan gördüm. Bu normal mi acaba ?
Kaçıncı günü oldu ki böyle birşey? Ama çatlatma iğnesi 36 saat sonra etki gösteriyor, yumurta ve sperm buluştuktan 10 gün sonra tutunma evresi ancak başlıyor:/ farklı birşey olabileceğini düşünüyorum..Canım bir şey sorucam yukarda yazdım gerçi ama benim bugün birden karnıma bellime kasiklarima ağrı girdi ve şuanda var ağrım var gelip gidiyor bunun üstüne lavobaya gittim çok az bir kan gördüm afedersin idrarla beraber çok az yani nokta kadar ondan sonra hiç olmadı ama ağrım var hayla şag kasıkta batma var oraya batma olunca sanki rahmime ağrı giriyor gogusumde ağrı devam acaba bugün niye böyle oldum bellim çok ağrıyor
Canım evet Rojbinin annesinin dediği gibi o durum normal, 2-3 sürmeside (yoğun bir kanama olmadıkça) normalMerhabalar
Allah en kısa zamanda isteyen herkese hayırlı evlatlar nasip etsin öncelikle..
Benim bir sorun olacaktı
Bugün ilk aşılamamı yaptım. Benim için biraz zor oldu. Aradan 3-4 saat geçti az önce lavaboya gittim kan gördüm. Bu normal mi acaba ?
İğnenin üstünden 10 gün geçiyor ilişkinin de üstünden 9 gün ben de anlamadım neden bugün böyleyim erken mi yumurtlama bilmiyorum ki yani erken mi tutmuş onu bilmiyorum yani çok karışık bir şey ben hiçbir şey anlamadım yaniKaçıncı günü oldu ki böyle birşey? Ama çatlatma iğnesi 36 saat sonra etki gösteriyor, yumurta ve sperm buluştuktan 10 gün sonra tutunma evresi ancak başlıyor:/ farklı birşey olabileceğini düşünüyorum..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?