- 18 Şubat 2017
- 3.860
- 4.814
- 133
- Konu Sahibi samsunlu5555
-
Yazcam canım cumartesi falan yaptırırım
Ben elendim kizlar regli ağrılarım basladıMaşallah hepimiz pozitifleri görelim sonuna kadar da gidelim kucağımıza alalım inşallah
Kaçınçı günündesin bende şuan regl ağrısı çekiyorum kaç gündür ama neredeyse herkes öyle öğrenmiş sakin olBen elendim kizlar regli ağrılarım basladı
Aşılamanın 7.günüKaçınçı günündesin bende şuan regl ağrısı çekiyorum kaç gündür ama neredeyse herkes öyle öğrenmiş sakin ol
Bizmde imtihanımız bu sanrm evlât hasreti..Bende öyleyim şuan 2 gün kaldı regle benimki de belli etti kendini
Evet canm öyle tabiCanımız sağ olsun yapacak bir şey yok
Benim şuan hiçbir belirtim yokMerhaba göğüs hassasiyeti evet hamilelik belirtisi ama benim de aşılamanın 12. günü göğüs ucu hassasiyeti, ağrı, büyüme olmuştu fakat 15. gün negatifle sonuçlandı. Böyle böyle belirtilerim var dediğim de doktorum ilaçların da yan etkisi olabileceğini söylemişti. Umarım sizin pozitif çıkar
Merhaba üzüldüm adınıza suan hangi aşamadasnzMerhaba göğüs hassasiyeti evet hamilelik belirtisi ama benim de aşılamanın 12. günü göğüs ucu hassasiyeti, ağrı, büyüme olmuştu fakat 15. gün negatifle sonuçlandı. Böyle böyle belirtilerim var dediğim de doktorum ilaçların da yan etkisi olabileceğini söylemişti. Umarım sizin pozitif çıkar
Ben özel de yaptrdm canmKizlar aşılamayı devlette mi yaptiediniz özelde mi? İlaçlar ne kadar tutuyor
Ben devlette yaptırdım sigortam yok 500 aşılama 650 sperm yıkamaKizlar aşılamayı devlette mi yaptiediniz özelde mi? İlaçlar ne kadar tutuyor
Eşinizin de mi yoktu sigortası?Ben devlette yaptırdım sigortam yok 500 aşılama 650 sperm yıkama
İnsan olmayınca üzülüyor ama yapacak bir şey gelmiyor elden. Adet olmayı bekliyorum adet olduktan sonra tekrar başlayacağım aşılama sürecine. Benim ilk denememdi, eğer bir aksilik çıkmazsa üç kere denemeyi düşünüyorum olmazsa tüp bebek. Sizin kaçıncı aşılama siz ne yapacaksınız?Merhaba üzüldüm adınıza suan hangi aşamadasnz
Malesef benim de regli ağrılarm başladı yine olmadı
Evet ikimizinde yokEşinizin de mi yoktu sigortası?
Benim de ilk denemem canm, ama ben 2.ye denemek istemiyorm yaa direk tüp bebek yapmak istiyorum Mart nisan gibiİnsan olmayınca üzülüyor ama yapacak bir şey gelmiyor elden. Adet olmayı bekliyorum adet olduktan sonra tekrar başlayacağım aşılama sürecine. Benim ilk denememdi, eğer bir aksilik çıkmazsa üç kere denemeyi düşünüyorum olmazsa tüp bebek. Sizin kaçıncı aşılama siz ne yapacaksınız?
Çok beklediniz mi peki? Özelde ilaçlar hariç 9 bin fiyat verdiler. Üniversitede mi yaptırsam diye düşünüyorumEvet ikimizinde yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?