- 23 Eylül 2020
- 49
- 33
- 18
- 32
- Konu Sahibi Ayse berat
Arkadaşlar asılamada hamile kalan yada kalamayan varmı
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Peki pes peşe mi yaptırdınız bende dün aşılama yaptırdım kasıklarım agrıyor biraz sizde olmusmuyduBen 5. Aşılama ile hamile kaldım.
Benm 9 gun oldu asilama yaptirali hala agriyor.en sonunda doktorumu aradik normalmidir. Cunku forumda asilama yaptrianlarin kasik agriai bir kac gune geciyor diye okuyorum hep.normal olacagini soyledi doktorumPeki pes peşe mi yaptırdınız bende dün aşılama yaptırdım kasıklarım agrıyor biraz sizde olmusmuydu
Hımm anladım peki ne zman ögrendin hamile kaldığınıBenm 9 gun oldu asilama yaptirali hala agriyor.en sonunda doktorumu aradik normalmidir. Cunku forumda asilama yaptrianlarin kasik agriai bir kac gune geciyor diye okuyorum hep.normal olacagini soyledi doktorum
Pardon öbür bayanla karıştırdım inş hamilesindir sonuc ne zman öğreneceksin acaba allah mı söyletti acaba![]()
Evet peş peşe yaptırdım, kasık ağrıları olması normal hatta akıntı göğüs ağrısı vs bir takım değişiklikler oluyor maalesef.Bunu olumlu ya da olumsuz gibi algılama kullanılan ilaçların etkileri olabiliyor.Peki pes peşe mi yaptırdınız bende dün aşılama yaptırdım kasıklarım agrıyor biraz sizde olmusmuydu
Hım anladım asılamadan sonra ilac verdilermi sizeEvet peş peşe yaptırdım, kasık ağrıları olması normal hatta akıntı göğüs ağrısı vs bir takım değişiklikler oluyor maalesef.Bunu olumlu ya da olumsuz gibi algılama kullanılan ilaçların etkileri olabiliyor.
Crinone vajinal jel kullanmıştım.Hım anladım asılamadan sonra ilac verdilermi size
İnsallah canım ne zman öğreneceksin pekiAyy insallah allah soyletmistir![]()
Bana hic birsey vermediCrinone vajinal jel kullanmıştım.
İnsallah canım ne zman öğreneceksin peki
Pazaertesi gunu ama ben pazar gunu giderim muhtemelen.bugun 10.gun
İnş güzel haberlerini yazarsın buraya
Her yerde farklı prosedür uygulanabiliyor, benim aşılama yaptırdiğim yerde herkese veriyorlardı, bir de benim daha önce düşük hikayem vardı.Zorunlu değil ilaç tedbir sadece.İnsallah canım ne zman öğreneceksin peki
Bana hic birsey vermedi
Aminn insallahInsallah bakalim.ayni sekilde sizden de bekliyorum guzel haberler.![]()
Doğrudur olabilir.Her yerde farklı prosedür uygulanabiliyor, benim aşılama yaptırdiğim yerde herkese veriyorlardı, bir de benim daha önce düşük hikayem vardı.Zorunlu değil ilaç tedbir sadece.
Evet .hamileyim.Sonucun belli oldu mu cnm