Aşılama AŞILAMA DA HAMİLE KALANLAR

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Peki pes peşe mi yaptırdınız bende dün aşılama yaptırdım kasıklarım agrıyor biraz sizde olmusmuydu
Benm 9 gun oldu asilama yaptirali hala agriyor.en sonunda doktorumu aradik normalmidir. Cunku forumda asilama yaptrianlarin kasik agriai bir kac gune geciyor diye okuyorum hep.normal olacagini soyledi doktorum

Benm 9 gun oldu asilama yaptirali hala agriyor.en sonunda doktorumu aradik normalmidir. Cunku forumda asilama yaptrianlarin kasik agriai bir kac gune geciyor diye okuyorum hep.normal olacagini soyledi doktorum
Hımm anladım peki ne zman ögrendin hamile kaldığını

Peki pes peşe mi yaptırdınız bende dün aşılama yaptırdım kasıklarım agrıyor biraz sizde olmusmuydu
Evet peş peşe yaptırdım, kasık ağrıları olması normal hatta akıntı göğüs ağrısı vs bir takım değişiklikler oluyor maalesef.Bunu olumlu ya da olumsuz gibi algılama kullanılan ilaçların etkileri olabiliyor.

Bende bu gece çatlama iğnesini yaptırdım, cuma günü ilk aşılamamı yaptıracağım 🙏

Evet peş peşe yaptırdım, kasık ağrıları olması normal hatta akıntı göğüs ağrısı vs bir takım değişiklikler oluyor maalesef.Bunu olumlu ya da olumsuz gibi algılama kullanılan ilaçların etkileri olabiliyor.
Hım anladım asılamadan sonra ilac verdilermi size

İnsallah canım ne zman öğreneceksin peki

Bana hic birsey vermedi
Her yerde farklı prosedür uygulanabiliyor, benim aşılama yaptırdiğim yerde herkese veriyorlardı, bir de benim daha önce düşük hikayem vardı.Zorunlu değil ilaç tedbir sadece.

Back
X