Aşılama Aşılama da yumurtam catlamamış

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

Cessika571

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
4 Aralık 2020
202
53
48
Kızlar, benim 3 tane yumurtam oluşmuştu. 1 tanesi 29 cm catlamamış kalmış bugün adetim doktora gittim ama doktorum yoktu. Nöbetçi doktor Birşey de demedi. Çatlar mi sizce, inşallah kis yapmaz. Benim gibi olanlar var mi

Nasılsın canım niye doktor bişey demedi ki çatlamadıysa diğer adet döneminde dağılır o diğer ikisi çatlamış mı bişey dedi mi doktor

Nasılsın canım niye doktor bişey demedi ki çatlamadıysa diğer adet döneminde dağılır o diğer ikisi çatlamış mı bişey dedi mi doktor
Canım benim doktorum bana 2 ocakta gel dedi ama p.tesige kadar yokmuş. Bende nöbetçi doktra gittim sadece baktı bir tanesi kalmış öyle catlamamış. Bir ilaç da vermedi dedi p.tesi kendi doktoruna gel.

Canım benim doktorum bana 2 ocakta gel dedi ama p.tesige kadar yokmuş. Bende nöbetçi doktra gittim sadece baktı bir tanesi kalmış öyle catlamamış. Bir ilaç da vermedi dedi p.tesi kendi doktoruna gel.
Hımm pazartesi adetin kacinci günü oluyor kendi doktorunun tedavisine karışmak istememiştir Du bakalım iyi düşün yarın ben gidicem döndüğümde yazarım sana bakalım benimkine ne diyecek

Hımm pazartesi adetin kacinci günü oluyor kendi doktorunun tedavisine karışmak istememiştir Du bakalım iyi düşün yarın ben gidicem döndüğümde yazarım sana bakalım benimkine ne diyecek
Ben baktım araştırdım kiste ceviriyotmus . Çok üzgünüm aşılama yaptgiimaa pişman oldum mm.

Ben baktım araştırdım kiste ceviriyotmus . Çok üzgünüm aşılama yaptgiimaa pişman oldum mm.
Bende pişman oldum demiş miydim sana benimki acılı ve kanamalı oluyor kanama olunca da gebelik ihtimali düşüyormuş bunu 2. Aşılamadan sonra öğrendim daha da yaptırmam

Canım sen de erkenden git baktır. Benimki gibi olmasın adetle de atılmadı. Şimdi ne olacak bilmiyorum. İnşallah bu ay çocuk denememiz kalmaz.

Canım sen de erkenden git baktır. Benimki gibi olmasın adetle de atılmadı. Şimdi ne olacak bilmiyorum. İnşallah bu ay çocuk denememiz kalmaz.
Canım yeni geldim doktordan 27mmlik kist yapmış önemli değil dedi Bi öncekinde de zaten yine çatlamadı böyle kist olmuştu bundan sonraki adet döneminde atarız inşallah kistleri

Ben pazartesi gidecem ama o zamana kadar adetim bitmiş oluyor.. nöbetçi doktor da bir şey dememişti zaten

Aaa geçmiş olsun, aynı şeyleri yaşıyoruz resmen. Peki ne olacakmış bu ay kaldı mı öylece.
Aynen kuzum aynı şeyleri yaşıyoruz yok kalmadı devam edicez Bi iğne yazdı şimdi menogon diye ama bulamadık nöbetçi eczanelerde depoda da yokmuş öğleden sonra arayıp ilacı değiştirecek doktor aman tam da yasaklara denk geldi nası sinir oldum

Yumurta catlama iğnesi mi canım..

Valla bende çok sinir oldum büyük şanssızlık sen yine doktorunu bulmuşsun benimki adet bittikten sonra gelecek doktorum.

Valla bende çok sinir oldum büyük şanssızlık sen yine doktorunu bulmuşsun benimki adet bittikten sonra gelecek doktorum.
Yok kuzu yumurta çatlatması değil de yine femara gibi felan yumurta gelişimi için

Kötü denk gelmiş seninki ya belki adet bitiminde farklı Bi ilaca başlarsın bakalım gönlünü ferah tut

Benım de öyleydi femarayı İlk kullandığımda yumurtam 33 milim bide kist oluşmuştu kist sıvı ve adetle hemen atılır olmuştu Bünyamin düşük yumurtamın fazla büyüdüğünü söylemişti Doktorum sonra gittiğimde aşılama yapacaktım yumurtam İn fazla büyüdüğü için aşılama yapmadım aşılama yapmasaydım kanama olusacaktı bir sonraki aya erteledik aşılamayı ama gerek kalmadı bu ay hamile olduğumu öğrendim çok şükür Rabbime İnşallah bize de nasip olur

Zaten kist olmuş o 29 mm normal degil. Adetle sökülmez ise ilac verir. Catlamadigini kontrol etmedilet mi nasil asilama yapıldı oyle ?

Gittim ama nöbetçi doktor vardı haftasonu. Bugün gittim doktorum kem kum etti var ama dedi kist olusmamis zararı yok birşey olmaz dedi başka açıklama da yapmadı ilaç vermedi. Ben de tedaviye ara vermek istediğimi söyledim. İnşallah benim de gerek kalmaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…