- 4 Aralık 2020
- 202
- 53
- 48
- Konu Sahibi Cessika571
-
Hayır etmedi catlamadigini, zaten çok bilgilendirici konuşmuyor ağzından kerpetenle laf alıyorum.Zaten kist olmuş o 29 mm normal degil. Adetle sökülmez ise ilac verir. Catlamadigini kontrol etmedilet mi nasil asilama yapıldı oyle ?
Bence tedaviye ara vermeyin Çünkü başlamışsınız bir kere fmr ağır bir ilaç inşallah Size de etki eder Benim Dünyam düşük olduğu için çok fazla etki etmiş inşallah bende keseyi görürüm İki gün sonraGittim ama nöbetçi doktor vardı haftasonu. Bugün gittim doktorum kem kum etti var ama dedi kist olusmamis zararı yok birşey olmaz dedi başka açıklama da yapmadı ilaç vermedi. Ben de tedaviye ara vermek istediğimi söyledim. İnşallah benim de gerek kalmaz
Doktorunuz diye değilse doktorunuzu değiştirmenizi tavsiye ederimHayır etmedi catlamadigini, zaten çok bilgilendirici konuşmuyor ağzından kerpetenle laf alıyorum.
Sıvıyla nasıl atılıyorBenım de öyleydi femarayı İlk kullandığımda yumurtam 33 milim bide kist oluşmuştu kist sıvı ve adetle hemen atılır olmuştu Bünyamin düşük yumurtamın fazla büyüdüğünü söylemişti Doktorum sonra gittiğimde aşılama yapacaktım yumurtam İn fazla büyüdüğü için aşılama yapmadım aşılama yapmasaydım kanama olusacaktı bir sonraki aya erteledik aşılamayı ama gerek kalmadı bu ay hamile olduğumu öğrendim çok şükür Rabbimeİnşallah bize de nasip olur
Doktoruma güvenmiyorum canımBence tedaviye ara vermeyin Çünkü başlamışsınız bir kere fmr ağır bir ilaç inşallah Size de etki eder Benim Dünyam düşük olduğu için çok fazla etki etmiş inşallah bende keseyi görürüm İki gün sonraRabbim inşallah size de nasip eder en yakın zamanda
İnşallah sağlıkla sıhhatle kucağınıza alırsınızBence tedaviye ara vermeyin Çünkü başlamışsınız bir kere fmr ağır bir ilaç inşallah Size de etki eder Benim Dünyam düşük olduğu için çok fazla etki etmiş inşallah bende keseyi görürüm İki gün sonraRabbim inşallah size de nasip eder en yakın zamanda
Doktoruma güvenmiyorum canım
Amin canım çok saolunİnşallah sağlıkla sıhhatle kucağınıza alırsınızaminn
Degistirin doktorunuzu doktor cok onemli faktörHayır etmedi catlamadigini, zaten çok bilgilendirici konuşmuyor ağzından kerpetenle laf alıyorum.
Haklısınız ama geç kaldım artık bu ay kendiliğinden bırakacam adetim bitti malesefDegistirin doktorunuzu doktor cok onemli faktör
Hakkınızda hayırlısı olsunHaklısınız ama geç kaldım artık bu ay kendiliğinden bırakacam adetim bitti malesef
İnşallah, çok teşekkürlerHakkınızda hayırlısı olsun
Kuzum bende seni merak ettim naptın diye sorayım dedim yazdıklarını okudum bence diğer aya doktorunu değiştir kuzum inşallah gerek kalmadan kendiliğinden olurGittim ama nöbetçi doktor vardı haftasonu. Bugün gittim doktorum kem kum etti var ama dedi kist olusmamis zararı yok birşey olmaz dedi başka açıklama da yapmadı ilaç vermedi. Ben de tedaviye ara vermek istediğimi söyledim. İnşallah benim de gerek kalmaz
Öyle canım bende değiştirmeyi düşünüyorum. İnşallah bir daha doktorluk olmaz.Kuzum bende seni merak ettim naptın diye sorayım dedim yazdıklarını okudum bence diğer aya doktorunu değiştir kuzum inşallah gerek kalmadan kendiliğinden olur
İnşaallah kuzum stresten uzak dur bakalım bu ay yumurtlama günlerini de değerlendirÖyle canım bende değiştirmeyi düşünüyorum. İnşallah bir daha doktorluk olmaz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?