- 30 Haziran 2022
- 211
- 73
- 13
Rica ederimYaaa bu bilgi için çok teşekkür ederim aslında normal ilişkilerde bile bu denenebilir
Cümlemizden razı olsun rabbimAllah razı olsun bu ay rahim filmi çektirdim toplam sperm 19milyon civarı 9 aydır olmadı bende hiçbir sıkıntı yok inşallah olur
Ben çalışmıyorum ama eşim sigortalı ben yararlanabilir miyim bu durumda? aşılamada devlet hastanesi bu kadar mı ucret aliyorSigortanız varsa ücret odemezsiniz. Sadece çatlama iğnesi ve femara gibi haplar vericekler 450 500 civarı bunun haricinde ücret yok
İkinizden birinin sigortalı olması yeterli devlette yararlanabilmek için diye biliyorum benBen çalışmıyorum ama eşim sigortalı ben yararlanabilir miyim bu durumda? aşılamada devlet hastanesi bu kadar mı ucret aliyor
Ben çalışmıyorum ama eşim sigortalı ben yararlanabilir miyim bu durumda? aşılamada devlet hastanesi bu kadar mı ucret aliyor
Evet canım ben de çalışmıyorum eşimin sigortasından faydalandım. Bağcılar devlette yaptırdım ben fiyat buydu diğerleri hakkında fikrim yokBen çalışmıyorum ama eşim sigortalı ben yararlanabilir miyim bu durumda? aşılamada devlet hastanesi bu kadar mı ucret aliyor
Yakın zamanda mi yaptırdınızEvet canım ben de çalışmıyorum eşimin sigortasından faydalandım. Bağcılar devlette yaptırdım ben fiyat buydu diğerleri hakkında fikrim yok
.
Çok teşekkür ederimSigortanız varsa ücret odemezsiniz. Sadece çatlama iğnesi ve femara gibi haplar vericekler 450 500 civarı bunun haricinde ücret yok
Devlette yaptırdıgınız da ne kadar oluyor ücret? İlaç fiyatına falan cıkıyor heralde değilmi ödemeEn düşüğü 5 ten başlıyor. Ben bağcılar devlette yaptırıyorum üçüncüyü deniycez bu hafta. Aşılamanın tutmama ihtimali var verdiğiniz paraya da üzülmeyin açıkçası ben devlette 3 şansımı da kullanıcam bu da tutmaz sa tüp bebeğe yönlenicem
Bende Kastamonuluyum hsg çekildiniz mi pekiBende bu ay tedaviye başladım. Kastamonuda iki özel hastahanede yapılıyor sadece, ikisi de farklı fiyat verdi. 3800 ve 4800 lira. Tabi sadece asilama ücretleri muayene tahlil ilac fiyatlari dahil değil
Cuma günü yaptırdım bekliyorum sonucuYakın zamanda mi yaptırdınız
Hadi hayırlısı inşallah olumlu olur bu seferCuma günü yaptırdım bekliyorum sonucu
İnşallahHadi hayırlısı inşallah olumlu olur bu sefersizle beraber aşılama yaptıranların durumu ne,yani başarı oranını merak ediyorum denemeye değer mi sizce
Ben 2 Ağustos Kıbrıs ta aşılama yaptım sonucunu bekliyorum ilk aşılamamdı, fiyatı ilaçlarla birlikte 6 buçuk oldu , normalde bir problem yok dedi dr , ama bir buçuk hatta 2 senedir de hamile kalamıyorum , nedeni yok , 13 Ağustos test yap dedi dr , inşallah tutmuşturArkadaşlar tüp bebekten önce aşılama yaptırmaya karar verdim fakat yakın zamanda yaptıranlar yardımcı olabilir mi aşılamada ortalama fiyatlar nedir
Bende aşılama yaptım inşallah tutmuştur , tüp bebek Tr de ne kadar acaba ? Bilginiz var mı ? Ben Kıbrıs tayımİnşallahKötü yorum yapmak istemem ama çoğu olumsuz açıkçası tutan da var. Özel de yaptıranlar verdikleri paraları tüp bebek için harcamalılar diye düşünüyorum. Kendi adıma özel de yaptırmam aşılama üstüne katar tüp bebek yaptırırdım. Biz Kasım da 2 yılı doldurucaz bu yıl olmazsa tüp bebeğe yönelicem. Sadece şuan devlette şansımı deniyorum
İnşallah tutmuştur canım. İstanbul da en düdüğü 5 sanırım 10 11 civarı yaptıranları da duydum. Bende 5 Ağustos da üçüncü aşılama mı yaptırdım beklemedeyimBen 2 Ağustos Kıbrıs ta aşılama yaptım sonucunu bekliyorum ilk aşılamamdı, fiyatı ilaçlarla birlikte 6 buçuk oldu , normalde bir problem yok dedi dr , ama bir buçuk hatta 2 senedir de hamile kalamıyorum , nedeni yok , 13 Ağustos test yap dedi dr , inşallah tutmuştur
İnşallah ikimizin de tutmuştur , sizin bir sorun varmı ? Yoksa bir sorun yokken mi önerdi dr ? Bende bir sorun yok eşim dede yok , sadece sağ tüp te çok hafif tıkanıklık var ama sorun olmaz dedi dr , bir tene yumurtam vardı sol tarafta , bakalım be olacakİnşallah tutmuştur canım. İstanbul da en düdüğü 5 sanırım 10 11 civarı yaptıranları da duydum. Bende 5 Ağustos da üçüncü aşılama mı yaptırdım beklemedeyim
İnşallah canım. Ben geçen yıl Nisan ayın da kimyasal gebelik yaşadım gebeliği öğrendik bir hafta sonra adetle düştü sonrasında hiç gebelik yaşamadık rahim filmi çekildim tüplerimin ikisi de kapalıydı film sırasında ilaçla açtılar yine olmadı sonra geçen yıl Aralık gibi klomen kullandım o da kist yaptı sol da 3 cm lik kistim oluştu geçmedi hala orda Haziran dan beri aşılama deniyoruz on aşılama dan önce rahim filmi tekrar çektirdim bir yıl olmuştu tüpler tekrar kapandı mı aklımda kalmasın diye doktorum gereksiz buldu herhangi bir ameliyat operasyon geçirmedigim sürece kapanmazmış ama ben yine de yaptırdım film gebelik şansını artırıyor diye aşılamayi da yaptırdım bekliyorumİnşallah ikimizin de tutmuştur , sizin bir sorun varmı ? Yoksa bir sorun yokken mi önerdi dr ? Bende bir sorun yok eşim dede yok , sadece sağ tüp te çok hafif tıkanıklık var ama sorun olmaz dedi dr , bir tene yumurtam vardı sol tarafta , bakalım be olacak
Yok teşekkür ederim tecrübeni bizimle paylaştığın için , ben hiç gebelik olmadı ama bendede geçen sen şüpheli adetten önce kanamam oldu bazen diyorum acaba kimyasal gebelik miydi , çünkü birden bel ağrısı karın altı ağrısı baş ağrısı mide bulanması oldu sonrada koyu renkte kan geldi gece yarısı hastaneye gittik ve ağrı kesici yaptılar 1 ay sonra dr gittim o yüzden bilemedik ne olduğunuİnşallah canım. Ben geçen yıl Nisan ayın da kimyasal gebelik yaşadım gebeliği öğrendik bir hafta sonra adetle düştü sonrasında hiç gebelik yaşamadık rahim filmi çekildim tüplerimin ikisi de kapalıydı film sırasında ilaçla açtılar yine olmadı sonra geçen yıl Aralık gibi klomen kullandım o da kist yaptı sol da 3 cm lik kistim oluştu geçmedi hala orda Haziran dan beri aşılama deniyoruz on aşılama dan önce rahim filmi tekrar çektirdim bir yıl olmuştu tüpler tekrar kapandı mı aklımda kalmasın diye doktorum gereksiz buldu herhangi bir ameliyat operasyon geçirmedigim sürece kapanmazmış ama ben yine de yaptırdım film gebelik şansını artırıyor diye aşılamayi da yaptırdım bekliyorumÇok konuşmuş gibiyim şuan
3 ay ilaç aldım , ilk ay klomen sonra letarsan sonra merional iğnesi , çatlama iğnesiyle beraber , ama olmadı , bu kez de aşılama denedik , ama sabr etmek çok zor , kafayı yicemİnşallah canım. Ben geçen yıl Nisan ayın da kimyasal gebelik yaşadım gebeliği öğrendik bir hafta sonra adetle düştü sonrasında hiç gebelik yaşamadık rahim filmi çekildim tüplerimin ikisi de kapalıydı film sırasında ilaçla açtılar yine olmadı sonra geçen yıl Aralık gibi klomen kullandım o da kist yaptı sol da 3 cm lik kistim oluştu geçmedi hala orda Haziran dan beri aşılama deniyoruz on aşılama dan önce rahim filmi tekrar çektirdim bir yıl olmuştu tüpler tekrar kapandı mı aklımda kalmasın diye doktorum gereksiz buldu herhangi bir ameliyat operasyon geçirmedigim sürece kapanmazmış ama ben yine de yaptırdım film gebelik şansını artırıyor diye aşılamayi da yaptırdım bekliyorumÇok konuşmuş gibiyim şuan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?