Aşılama fiyat

Allah razı olsun bu ay rahim filmi çektirdim toplam sperm 19milyon civarı 9 aydır olmadı bende hiçbir sıkıntı yok inşallah olur
Cümlemizden razı olsun rabbim
Spermin toplam sayısından ziyade saglikli ileri hareketli olanın sayısı daha önemli. 9 ay kısa bi sure ben bu ay 4. Yılıma girdim kaç ay eder hep derler kafan rahat olmalı dusunmemelisin vs vs vs o duruma kolay gelinmiyor sen yolun başında gibisin ne kadar erken rahat kafaya girebilirsen o kadar iyi.. He ben böyle konuşuyorum pozitif sonuc aldim mi hayır daha yumurtalarımi bile görmedim asilamam yapılacak mı o bile belli değil. Ama biz ne kadar düşünürsek kendimize dert edersek o kadar uzuyor bu süreç. Artık bu olmazsa gemileri yakıp tüp deniycez oda olmazsa para kalırsa bi deneme daha sonra zaten ekmek parası kalırsa yaşamaya devam ederiz ağustos ayı asilama yaptıranlar diye konu var oraya beklerim

Sigortanız varsa ücret odemezsiniz. Sadece çatlama iğnesi ve femara gibi haplar vericekler 450 500 civarı bunun haricinde ücret yok
Ben çalışmıyorum ama eşim sigortalı ben yararlanabilir miyim bu durumda? aşılamada devlet hastanesi bu kadar mı ucret aliyor

Ben çalışmıyorum ama eşim sigortalı ben yararlanabilir miyim bu durumda? aşılamada devlet hastanesi bu kadar mı ucret aliyor
Evet canım ben de çalışmıyorum eşimin sigortasından faydalandım. Bağcılar devlette yaptırdım ben fiyat buydu diğerleri hakkında fikrim yok
.

Devlette yaptırdıgınız da ne kadar oluyor ücret? İlaç fiyatına falan cıkıyor heralde değilmi ödeme
Sonradan diğer mesajınızı gördüm okudum teşekkürler

Hadi hayırlısı inşallah olumlu olur bu sefer sizle beraber aşılama yaptıranların durumu ne,yani başarı oranını merak ediyorum denemeye değer mi sizce
İnşallah Kötü yorum yapmak istemem ama çoğu olumsuz açıkçası tutan da var. Özel de yaptıranlar verdikleri paraları tüp bebek için harcamalılar diye düşünüyorum. Kendi adıma özel de yaptırmam aşılama üstüne katar tüp bebek yaptırırdım. Biz Kasım da 2 yılı doldurucaz bu yıl olmazsa tüp bebeğe yönelicem. Sadece şuan devlette şansımı deniyorum

Arkadaşlar tüp bebekten önce aşılama yaptırmaya karar verdim fakat yakın zamanda yaptıranlar yardımcı olabilir mi aşılamada ortalama fiyatlar nedir
Ben 2 Ağustos Kıbrıs ta aşılama yaptım sonucunu bekliyorum ilk aşılamamdı, fiyatı ilaçlarla birlikte 6 buçuk oldu , normalde bir problem yok dedi dr , ama bir buçuk hatta 2 senedir de hamile kalamıyorum , nedeni yok , 13 Ağustos test yap dedi dr , inşallah tutmuştur

Bende aşılama yaptım inşallah tutmuştur , tüp bebek Tr de ne kadar acaba ? Bilginiz var mı ? Ben Kıbrıs tayım

İnşallah tutmuştur canım. İstanbul da en düdüğü 5 sanırım 10 11 civarı yaptıranları da duydum. Bende 5 Ağustos da üçüncü aşılama mı yaptırdım beklemedeyim

İnşallah ikimizin de tutmuştur , sizin bir sorun varmı ? Yoksa bir sorun yokken mi önerdi dr ? Bende bir sorun yok eşim dede yok , sadece sağ tüp te çok hafif tıkanıklık var ama sorun olmaz dedi dr , bir tene yumurtam vardı sol tarafta , bakalım be olacak

İnşallah tutmuştur canım. İstanbul da en düdüğü 5 sanırım 10 11 civarı yaptıranları da duydum. Bende 5 Ağustos da üçüncü aşılama mı yaptırdım beklemedeyim
İnşallah ikimizin de tutmuştur , sizin bir sorun varmı ? Yoksa bir sorun yokken mi önerdi dr ? Bende bir sorun yok eşim dede yok , sadece sağ tüp te çok hafif tıkanıklık var ama sorun olmaz dedi dr , bir tene yumurtam vardı sol tarafta , bakalım be olacak

İnşallah canım. Ben geçen yıl Nisan ayın da kimyasal gebelik yaşadım gebeliği öğrendik bir hafta sonra adetle düştü sonrasında hiç gebelik yaşamadık rahim filmi çekildim tüplerimin ikisi de kapalıydı film sırasında ilaçla açtılar yine olmadı sonra geçen yıl Aralık gibi klomen kullandım o da kist yaptı sol da 3 cm lik kistim oluştu geçmedi hala orda Haziran dan beri aşılama deniyoruz on aşılama dan önce rahim filmi tekrar çektirdim bir yıl olmuştu tüpler tekrar kapandı mı aklımda kalmasın diye doktorum gereksiz buldu herhangi bir ameliyat operasyon geçirmedigim sürece kapanmazmış ama ben yine de yaptırdım film gebelik şansını artırıyor diye aşılamayi da yaptırdım bekliyorum Çok konuşmuş gibiyim şuan

Yok teşekkür ederim tecrübeni bizimle paylaştığın için , ben hiç gebelik olmadı ama bendede geçen sen şüpheli adetten önce kanamam oldu bazen diyorum acaba kimyasal gebelik miydi , çünkü birden bel ağrısı karın altı ağrısı baş ağrısı mide bulanması oldu sonrada koyu renkte kan geldi gece yarısı hastaneye gittik ve ağrı kesici yaptılar 1 ay sonra dr gittim o yüzden bilemedik ne olduğunu

3 ay ilaç aldım , ilk ay klomen sonra letarsan sonra merional iğnesi , çatlama iğnesiyle beraber , ama olmadı , bu kez de aşılama denedik , ama sabr etmek çok zor , kafayı yicem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…