Olabilir sancısı adetten daha da ağır kıvrandiriyor et gibi tuhaf parça düşmüştü o zaman belime vurmuştu ağrısı geçen ay ikinci aşılamamda da parça düştü aynısı oldu ama test yaptırmamıştım doktora söyledim gebe kalıp düşük yapmış olabilirsin dedi. Bakalım ya Allah herseyin hayırlısını versinYok teşekkür ederim tecrübeni bizimle paylaştığın için , ben hiç gebelik olmadı ama bendede geçen sen şüpheli adetten önce kanamam oldu bazen diyorum acaba kimyasal gebelik miydi , çünkü birden bel ağrısı karın altı ağrısı baş ağrısı mide bulanması oldu sonrada koyu renkte kan geldi gece yarısı hastaneye gittik ve ağrı kesici yaptılar 1 ay sonra dr gittim o yüzden bilemedik ne olduğunu
Ben femara hapla birlikte catlatma iğnesi kullandım Normalde kendiliğinden bir yumurtam her ay oluşuyor femara ile 4 ü buluyo. Bu ay da olmazsa Gonalf diye iğne varmış onu kullanmak istiyorum konusucam doktorla3 ay ilaç aldım , ilk ay klomen sonra letarsan sonra merional iğnesi , çatlama iğnesiyle beraber , ama olmadı , bu kez de aşılama denedik , ama sabr etmek çok zor , kafayı yicem
Aynen inşallah hepimize Allah bir bebiş nasip eder , bakalım testim ne çıkacak cüma günü bhcg yapıcam , dr 13 yaptır dedi ama tatil günü bende cüma yapıcam 12 belki pozitif testi görürüm hiç ümidim yok ama piskolojim bozulduOlabilir sancısı adetten daha da ağır kıvrandiriyor et gibi tuhaf parça düşmüştü o zaman belime vurmuştu ağrısı geçen ay ikinci aşılamamda da parça düştü aynısı oldu ama test yaptırmamıştım doktora söyledim gebe kalıp düşük yapmış olabilirsin dedi. Bakalım ya Allah herseyin hayırlısını versin
Kafanı çok doldurma daha yenisin ben de öyleydim ya hamileysem diye spor yapıp hareket edemedim 2 yılda 13 kilo aldim demir eksikti vitamin kullandım. Ben doktorun kapısında aşılama yaptırmak için bekleyen hastalarla konuştukça şükür diyorum halimize3 ay ilaç aldım , ilk ay klomen sonra letarsan sonra merional iğnesi , çatlama iğnesiyle beraber , ama olmadı , bu kez de aşılama denedik , ama sabr etmek çok zor , kafayı yicem
Burda 14 gün bekletiyolar test için de bende erkenden başlarım testeAynen inşallah hepimize Allah bir bebiş nasip eder , bakalım testim ne çıkacak cüma günü bhcg yapıcam , dr 13 yaptır dedi ama tatil günü bende cüma yapıcam 12 belki pozitif testi görürüm hiç ümidim yok ama piskolojim bozuldu
Bende de normalde her ay bir yumurta yetişiyor ama enteresan tarafı bu ilaçları içtiğimde bile yüne 1 tane yumurta oluyor , sadece letarsan kullandığım ay 2 yumurta oldu , geri kalan hep bir tane , yani iğne yapmasam bile aynı bir tane oluşacak iğne ne işe yatıyor anlamadım ,Kafanı çok doldurma daha yenisin ben de öyleydim ya hamileysem diye spor yapıp hareket edemedim 2 yılda 13 kilo aldim demir eksikti vitamin kullandım. Ben doktorun kapısında aşılama yaptırmak için bekleyen hastalarla konuştukça şükür diyorum halimize
Ben 14 gün bekleyemem , çünkü bu sefer her bişey yaptığımda annem ve eşim dikkat et kendine , belki hamilesin şunu yeme bunu yapma , bende ümitleniyorum bu sefer ve daha çok üzülüyorum o yüzden negatif olsa bile hemen öğrenmek istiyorum , hayal kurmak istemiyorumBurda 14 gün bekletiyolar test için de bende erkenden başlarım teste
Ben 14 gün bekleyemem , çünkü eşim ve annem şunu yapma bunu yeme dikkat et belki hamilesinde diyor bu sefer ümitleniyorum ve daha da kötü oluyorum , negativ olsa bile öğrenmek istiyorumBurda 14 gün bekletiyolar test için de bende erkenden başlarım teste
Merhaba cicek. Hsg 2 yıl önce cektirdimBende Kastamonuluyum hsg çekildiniz mi peki
Ben hiç kimseye söylemedim daraltiyolar Aşılama için eşime ihtiyacım olmasa ona bile söylemi em o dereceBen 14 gün bekleyemem , çünkü bu sefer her bişey yaptığımda annem ve eşim dikkat et kendine , belki hamilesin şunu yeme bunu yapma , bende ümitleniyorum bu sefer ve daha çok üzülüyorum o yüzden negatif olsa bile hemen öğrenmek istiyorum , hayal kurmak istemiyorum
Femara kaliteli bi hap onu kullanın derim yani inşallah ihtiyacıniz kalmaz tutar aşılamanızBende de normalde her ay bir yumurta yetişiyor ama enteresan tarafı bu ilaçları içtiğimde bile yüne 1 tane yumurta oluyor , sadece letarsan kullandığım ay 2 yumurta oldu , geri kalan hep bir tane , yani iğne yapmasam bile aynı bir tane oluşacak iğne ne işe yatıyor anlamadım ,
İnşallah , tutmazsa zaten dr değişip başka bir dr gidicem. Bir saat bizim olduğumuz yerden uzaklıkta , çok iyi bi dr diye duydum ona gidicem bir kere de orda denicemFemara kaliteli bi hap onu kullanın derim yani inşallah ihtiyacıniz kalmaz tutar aşılamanız
Doktor seçimi de önemli bi tanesi 6 ayı mı çaldı boş boş gittim geldimİnşallah , tutmazsa zaten dr değişip başka bir dr gidicem. Bir saat bizim olduğumuz yerden uzaklıkta , çok iyi bi dr diye duydum ona gidicem bir kere de orda denicem
Neymiş yumurta mı takip ediyormuş ne bi test ne bi başka bir şey yoktuDoktor seçimi de önemli bi tanesi 6 ayı mı çaldı boş boş gittim geldim
Bende öyle bir dr gidiyordum beni 4 ay oyaladı boş boş dediğin gibi gidip geldim , en son bu dr seçtim ama cevap alamıyorumNeymiş yumurta mı takip ediyormuş ne bi test ne bi başka bir şey yoktu
Hayırlısı olsun,neticeyi bekliyorum merakla :) ne zaman belli olacak sonuçİnşallahKötü yorum yapmak istemem ama çoğu olumsuz açıkçası tutan da var. Özel de yaptıranlar verdikleri paraları tüp bebek için harcamalılar diye düşünüyorum. Kendi adıma özel de yaptırmam aşılama üstüne katar tüp bebek yaptırırdım. Biz Kasım da 2 yılı doldurucaz bu yıl olmazsa tüp bebeğe yönelicem. Sadece şuan devlette şansımı deniyorum
Hayırlısı olsun,neticeyi bekliyorum merakla :) ne zaman
Siz de mi yaptırdınız aşılamaTeşekkürler ayın 15 ini bekliycem test için
Yok ben şuan hastane kararı verme aşamasındayim önümüzdeki ay gidip işlemlere başlamayı düşünüyorum bakalımSiz de mi yaptırdınız aşılama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?