Aşılama aşılama hikayem

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Hayırlısı olsun canım bizim de varikosel den oldu eşim yüzde 90 başarılı fakat ileri hızlı değil ben diyarbakır memoriala gidiyorum iş nedeniyle buradayız dr iyi memnunum darısı herkes başına

Hayırlısı olsun canım bizim de varikosel den oldu eşim yüzde 90 başarılı fakat ileri hızlı değil ben diyarbakır memoriala gidiyorum iş nedeniyle buradayız dr iyi memnunum darısı herkes başına
ben değerlerden pek anlamıyorum ameliyat olalı 3 yıl oldu bizimkinin ama varikosel 2 tarafta da var. bi tanesi iyice küçülmüş hatta varikoselden

Canım memorial da uğur hıcaya mı gidiyosun? Bende ona gidiyorum ama aşılamam tutmadı, şubatta tüpe geçicem

Hayırlısı olsun canım evet uğur beye gidiyorum bana aşılamada cok başarılı geçti dediler Sperm takılmadan vs bakalım nasip
Canım orada insana çok güzel moral veriyorlar, doktorumuz, hemşirelerimiz sağolsunlar... Banada herşey çok güzel geçti dediler ama tabi kısmet, inşallah senin yüzün güler arkadaşım... Tüpü de uğur hocada yaptırmayı düşünüyorum, gelişmeleri paylaşalım birlikte...

Mrb canım kusura bakma uzun zaman giremedim inşallah hepimizin yüzü güler son 3günüm sonuç için ama azıcık kanama var korkuyorum vallahi

Mrb canım kusura bakma uzun zaman giremedim inşallah hepimizin yüzü güler son 3günüm sonuç için ama azıcık kanama var korkuyorum vallahi
Merhaba bende yazinizi az once okudum insallah en kisa zamanda olumlu sonuc alirsin. Bende asilamaya gectim bu ay gonal f kullandim ppazartrsi kontrol um var yumurtalarimin durumuna göre aşılama yapilacak

Merhaba bende yazinizi az once okudum insallah en kisa zamanda olumlu sonuc alirsin. Bende asilamaya gectim bu ay gonal f kullandim ppazartrsi kontrol um var yumurtalarimin durumuna göre aşılama yapilacak

Evet
Mrb canım inşallah rabbim herkese nasip eder inşallah ben gelişmeleri yazArım sorusu olana yardimci olabilirim bildiğim konularda

Canım benimde 12. Gün kanamam başladı, ondan önce kahverengi leke şeklindeydi ama ağrımda çok olmuştu, inşallah senin yerleşiyordur...

tesekkurler canım hadı hayırlısı olsun

Merhaba canım, ben de günüm dolmadan adet olmuştum hayırlısı olsun hakkında, üzülme dicem ama elde değil bilşyorum ne yapacaksın? Uğur hocaya devammı?
bıdaha ugur hocaya gıderım muane vs olurum bılemıyorum dr zaten yasınız genc bekleyın vs demıstı arzu edersenız asılama denerız demıstı denedık......bılemıyorum yaza kadar beklerız gıbı gelıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…