Aşılama aşılama hikayem

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

meydanaz

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
26 Mart 2014
1.742
945
73
Mrb arkadaslar belki fikir olur diye yazıyorum.2 yıllık evliyim 24yaşındayım eşim 30..bir sene sonunda bebek istedik.bir süre bekledik ilk başka hastane eşimi muayene etti sorun yok dedi ileri hızlı Sperm yüzde 15çıktı ilç verdi bende ultrasonda bişe cıkmadı.eşim 6ay kullandı.neyse başka dr gittik daha elle muayene de varikosel dedi tek taraflı.ameliyat oldu özel hastane de.neyse kontrol vs derken cogu şey düzeldi ama ileri hızlı Sperm yüzde 1 olmuş..bana gelince hsg vs yapıldı temiz cıktı..dr çok çok az polistik over dedi onemsizvs..üç gün önce aşılama oldum bekliyorum sorusu vs olan varsa cvblarım kendimize göre bilgi edinmiş olduk değerleri yazmadım uzun olmasın diye soran olursa yazarım rabbim herkese nasip etsin hayırlı evlat

yeni konu açmışşsınız nerde aşılama oldunuz ? bende 6 aylık evliyim eşim varikosel farkındayız bunun 2011 de ameliyat olm uştu. doktra gttim bu değerlerle normal yolla kalınabilir biraz deneyn dedi :(

Mrb arkadaslar belki fikir olur diye yazıyorum.2 yıllık evliyim 24yaşındayım eşim 30..bir sene sonunda bebek istedik.bir süre bekledik ilk başka hastane eşimi muayene etti sorun yok dedi ileri hızlı Sperm yüzde 15çıktı ilç verdi bende ultrasonda bişe cıkmadı.eşim 6ay kullandı.neyse başka dr gittik daha elle muayene de varikosel dedi tek taraflı.ameliyat oldu özel hastane de.neyse kontrol vs derken cogu şey düzeldi ama ileri hızlı Sperm yüzde 1 olmuş..bana gelince hsg vs yapıldı temiz cıktı..dr çok çok az polistik over dedi onemsizvs..üç gün önce aşılama oldum bekliyorum sorusu vs olan varsa cvblarım kendimize göre bilgi edinmiş olduk değerleri yazmadım uzun olmasın diye soran olursa yazarım rabbim herkese nasip etsin hayırlı evlat
Merhaba canım, bizim hikayede aynen seninki gibi... Varikosel ameliyatı oldu eşim, 9 ay oldu, hala toparlamadı değerler, ameliyat öncesi ile aynı:( benimde rahim filmim ve diğer tetkiklerim temiz çıktı. Kasım ayında aşılama yaptırdıl, 5 yumurta ile aşılamayı yaptılar, yıkama sonrası ileri hız hala sıfırdı:( tutmadı... Tüp bebeğe geçicez şubatta... Hepimize allahım sabır versin ve fazla bekletmesin bizi...

bende kendi çapımda okuduğum kürleri yapıyorum keçiboynz pekmez aldık sabah aç karnna bi kaşık veriyorm eşime omega kullanıyor bende folik asit ve b 12 doktr bi süre deneyn dedi ama süreç yıpratıcı

Merhaba canım, bizim hikayede aynen seninki gibi... Varikosel ameliyatı oldu eşim, 9 ay oldu, hala toparlamadı değerler, ameliyat öncesi ile aynı:KK43: benimde rahim filmim ve diğer tetkiklerim temiz çıktı. Kasım ayında aşılama yaptırdıl, 5 yumurta ile aşılamayı yaptılar, yıkama sonrası ileri hız hala sıfırdı:KK43: tutmadı... Tüp bebeğe geçicez şubatta... Hepimize allahım sabır versin ve fazla bekletmesin bizi...
Aynen canım inşallah bizim ameliyat sonrası düzelme oldu ileri hız 1e düştü yıkama sonrası yüzde 15yazıyor bakalım bekliyorum

siz hiç değerleri arttırmak için ilaç kullnmadınız mı eşim ilk ameliyatdan sonra da proxeed kullandı ama o zaman evli değildik. şimdiki doktr farklı ilaç verdii vitolize men adı
Kusura bakma canım tlfon arızalı ilaç ameliyat sonrası lecartinin kullandık

ben pek tecrübeli değilim ama bende okuduklarım yapıyorum sabahları bitane zeytinyağında bekletilmiş incir eşime yediriyorum unutmazsam akşam zeytinyağına koyuyorum

ben pek tecrübeli değilim ama bende okuduklarım yapıyorum sabahları bitane zeytinyağında bekletilmiş incir eşime yediriyorum unutmazsam akşam zeytinyağına koyuyorum
Olsun gayet şifalı şeyler ben marankiniden duymuştum erkeğe ilişki öncesi 2saat yani acı türk kahvesi cok iyi geliyor spermler coşuyor Die vallahi aşılama günü erken den içirdim etkisini göster misse maşallah kalite iyi cıktı

Olsun gayet şifalı şeyler ben marankiniden duymuştum erkeğe ilişki öncesi 2saat yani acı türk kahvesi cok iyi geliyor spermler coşuyor Die vallahi aşılama günü erken den içirdim etkisini göster misse maşallah kalite iyi cıktı
canım bunu bi hafta içinde ikinci kez duydum bende yapayım ilişkiden 2 saat önce mi su ile yapılan şekersiz türk kahvesi dimi

canım bun
canım bunu bi hafta içinde ikinci kez duydum bende yapayım ilişkiden 2 saat önce mi su ile yapılan şekersiz türk kahvesi dimi

u bi hafta içinde ikinci kez duydum bende yapayım ilişkiden 2 saat önce mi su ile yapılan şekersiz türk kahvesi dimi
Canım bizim aşılama on bucuk taydı sabah 8bucuk vs hastane de olun dediler test yıkama vs aşılama için ben sabah 8de içirdim ac karnınaydı kahve acı olması gerekiyormus fakat aç diye cay kasığı ucuyla belli belirsiz seker koydum etkili olduğu na kahvenin inandım yıkama sonrası tüm değerler yüzde 95cıktı

Canım bizim aşılama on bucuk taydı sabah 8bucuk vs hastane de olun dediler test yıkama vs aşılama için ben sabah 8de içirdim ac karnınaydı kahve acı olması gerekiyormus fakat aç diye cay kasığı ucuyla belli belirsiz seker koydum etkili olduğu na kahvenin inandım yıkama sonrası tüm değerler yüzde 95cıktı
maşallah aşılamada etkiliyse normalde de etkilidir inşallah bizde deneyelim. Aşılama olmadım ben ama süreci çok araştırıyorum. bizi de şartlar buna götürüyor çünkü umudumu kaybetmiyorum meryem suresini okudum Allah ol deyince her şey olur kızlar. benim çevremde ilk bebeği tüp bebek olup korunmayıp ikinciye normal yolla hamile kalanlar var

İnşallah canım rabbim herkese nasip etsin yazmış mıydınız bilmiyorum sızzın durum nedir
benim eşim varikosel askerde iken farkettiler ameliyat oldu 2011 de biz 5 aylık evliyiz ve korunmadık zaten bebek düşünüyoruz, ben de kontrol amaçlı bi kaç yere gittim bana kısırlık bölüm git dedi devlet hast. bende görünürde sıkıntı yok ama şimdilik araştırmayla denemelerle zaman geçiyor. bi özel hast. gittim eşimin değerlerine baktı bi 3-4 ay daha deneyin dedi sonra tekrar tahlil vs istiyecekmiş

maşallah aşılamada etkiliyse normalde de etkilidir inşallah bizde deneyelim. Aşılama olmadım ben ama süreci çok araştırıyorum. bizi de şartlar buna götürüyor çünkü umudumu kaybetmiyorum meryem suresini okudum Allah ol deyince her şey olur kızlar. benim çevremde ilk bebeği tüp bebek olup korunmayıp ikinciye normal yolla hamile kalanlar var
Tabiki ama aşılama önce snra tüp bebek yapılıyor cok özel durumlar hariç diye biliyorum

Back
X