- Konu Sahibi Gunes Evrem
-
merhaba bende gonalf kullandım ilk aşılama olcak 450 kullandım çarşamba bn de kontrole gideceğim biri 14 diğeri 11 idi cumartesi gittim kontrole çarşamba bida çağardi bakalım sizn ilk miRabbim hepinizin gönlüne göre versin inşallah. Bende aşılamanın başındayım. ilk aşamalar. gonal f 450 ile başladık. ilk kutu bitti. ikinci kutuya başladım çarşamba kontrolüm var. sonrasını heyecanla bekliyorum. yumurtalar olgunlaştıysa süreç başlayacak. heyecan dorukta. rabbim bu mübarek günlerde hepimizi güldürsün inşallah.
8 Mart benim ama pazar günude verebilirsin bence bir gün bir gündür bekle insallahhhYa bana 10 gün progestan kullan 5 gün bekle gel dedi ama 15. Gün pazara geliyor galiba cumartesi gününe giderim ayın 9u oluyor seninki ne zaman
Ay inşallahRabbim hepinizin gönlüne göre versin inşallah. Bende aşılamanın başındayım. ilk aşamalar. gonal f 450 ile başladık. ilk kutu bitti. ikinci kutuya başladım çarşamba kontrolüm var. sonrasını heyecanla bekliyorum. yumurtalar olgunlaştıysa süreç başlayacak. heyecan dorukta. rabbim bu mübarek günlerde hepimizi güldürsün inşallah.
evet ilk . birkaç yol denedik öncesinde. aşılama ilk olacak.merhaba bende gonalf kullandım ilk aşılama olcak 450 kullandım çarşamba bn de kontrole gideceğim biri 14 diğeri 11 idi cumartesi gittim kontrole çarşamba bida çağardi bakalım sizn ilk mi
tez vakitte isteyen herkese kısmet olsun . ilk deniyoruz biz.Ay inşallahyumurtaların büyümüştür ben geçen ay kullandım 900 doz yeterli olmadığı için aşılama yapmadı ve bu ay da 900 doz kullandim maalesef yeterli değildi ama resmileştirmek için yaptı rapor çıkarabilmek için açıkçası yani. İnsallahhh pozitif olurda gerek kalmaz daha uğraşmaya
tez vakitte isteyen herkese kısmet olsun . ilk deniyoruz biz.
hsg çekildi mi sizin? oda önemli bu süreçteAy inşallahyumurtaların büyümüştür ben geçen ay kullandım 900 doz yeterli olmadığı için aşılama yapmadı ve bu ay da 900 doz kullandim maalesef yeterli değildi ama resmileştirmek için yaptı rapor çıkarabilmek için açıkçası yani. İnsallahhh pozitif olurda gerek kalmaz daha uğraşmaya
Benimde ilk çünkü geçen ay yapmadı inşallah tutar bebeğintez vakitte isteyen herkese kısmet olsun . ilk deniyoruz biz.
Tabi canım çekildi hiç bir sorun yokhsg çekildi mi sizin? oda önemli bu süreçte
amin inşallah. bu ay hep pozitiftim. şükür şimdilik herşey yolundaBenimde ilk çünkü geçen ay yapmadı inşallah tutar bebeğin
İnsallahhhhamin inşallah. bu ay hep pozitiftim. şükür şimdilik herşey yolunda
Ayyy insallahhhMerhaba benimde sebepsiz inferteliteydi 2.aşılamada pozitifi görmüştüm vazgeçme dene
sorun aynı. maalesef hiçbir şey yok :)) spermlerde iyi. geçen ay yapılacaktı aşılama. ancak hsg sonrası adet gecikmesi sonucu kist oluştu. onu da doğum kontrol hapıyla yokettik. bu sebeple aşılama bir ay ertelenmiş oldu.Tabi canım çekildi hiç bir sorun yok
İki tüp de açık negatif bir durum yok bizde yaş vs testler eşimin testleri çok iyi sadece yumurtalarim geç olgunlasiyor maalesef kist bile yok dedi doktor
kaç yumurta ve kaç mm'le pozitifi görmüştünüz?Merhaba benimde sebepsiz inferteliteydi 2.aşılamada pozitifi görmüştüm vazgeçme dene
22mm sol tarafımdaydı 1 adet yumurtaydı klomen kullandım spermde 2 milyondukaç yumurta ve kaç mm'le pozitifi görmüştünüz?
sonrasında ilişki istiyor mu doktorlar bnm hastane farklı ilde acaba yol sorun olur mu araçla gidip gelmek 2 saat sürüyo yol çnki sürekli dinlendnz mi22mm sol tarafımdaydı 1 adet yumurtaydı klomen kullandım spermde 2 milyondu
Evet çok haklısın. Yani bazen sorun olsa da cozulse diyoruz ama belki de bizim için hayırlı olan budur o tarafdan düşünemiyoruz bazen duygularımız karisiyor.normalde ben pozitifim ama bu sefer kendimi baglamadim ne yalan soylim duygu anlamında bır şey hissetmiyorum aşılama sonrası oluşabilecek ağrılarım var sadece inşallah hepimiz mutlu hayırlı sonuca ulaşalimsorun aynı. maalesef hiçbir şey yok :)) spermlerde iyi. geçen ay yapılacaktı aşılama. ancak hsg sonrası adet gecikmesi sonucu kist oluştu. onu da doğum kontrol hapıyla yokettik. bu sebeple aşılama bir ay ertelenmiş oldu.
Her şer dediğimizde hayır olabilir. umudumuzu kaybetmeyelim. hep pozitif olalım.
ilişki erktesi gün istedi sonrası gün boş diğer gün yine ilişki bir boş bir dolu yani bende çalışıyordum canım tutunacagı varsa oluyor mesela 8 haftalık bebeğimin kalbi durdu sonrada şuan beklemedeyim 1 ay önce kürtaj oldumsonrasında ilişki istiyor mu doktorlar bnm hastane farklı ilde acaba yol sorun olur mu araçla gidip gelmek 2 saat sürüyo yol çnki sürekli dinlendnz mi
İstiyor aşılama sonrasın ki gün ama bu doktora göre değişir bir durum söz konusu bence.sonrasında ilişki istiyor mu doktorlar bnm hastane farklı ilde acaba yol sorun olur mu araçla gidip gelmek 2 saat sürüyo yol çnki sürekli dinlendnz mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?