- Konu Sahibi Gunes Evrem
-
sonucunu yazarsan sevinirim? Rabbim tez vakitte yüzünü güldürsün.Evet çok haklısın. Yani bazen sorun olsa da cozulse diyoruz ama belki de bizim için hayırlı olan budur o tarafdan düşünemiyoruz bazen duygularımız karisiyor.normalde ben pozitifim ama bu sefer kendimi baglamadim ne yalan soylim duygu anlamında bır şey hissetmiyorum aşılama sonrası oluşabilecek ağrılarım var sadece inşallah hepimiz mutlu hayırlı sonuca ulaşaliminsallahhh bebeklerimize kavusuruz
Aaaa çok enteresan benimde 15.5 ile 13 dü aşılama yapıldı eşimin spermi yıkama sonrası 24 milyon o zaman çok iyi değil mi ya22mm sol tarafımdaydı 1 adet yumurtaydı klomen kullandım spermde 2 milyondu
Tabi ki aşılama yapılacak dimi daha yapılmadısonucunu yazarsan sevinirim? Rabbim tez vakitte yüzünü güldürsün.
ilk aşılamamda yıkama sonrası 800 bin kalmıştı olmadı ikinci aşılamamda yıkama sonrası 2 milyon kaldı tuttu hızıda 65/70 di canım seninki çok iyiAaaa çok enteresan benimde 15.5 ile 13 dü aşılama yapıldı eşimin spermi yıkama sonrası 24 milyon o zaman çok iyi değil mi ya
hayır yapılmadıTabi ki aşılama yapılacak dimi daha yapılmadı
Ay bilmiyorum ya o zamana kadar bile bekleyemeyecekmişim gibi hissediyorum8 Mart benim ama pazar günude verebilirsin bence bir gün bir gündür bekle insallahhh
Ya çok mutlu oldum benim sadece yumurtalarım küçük gibi ama onda da pazartesi günüydü 15.⁵ ile 13 dedi sonra uğraştırmak istemiyorum seni iğnem bitmişti o gün kalan dibindeki ganolu kullandım.salı günü çatlatma iğnesi vuruldum Perşembe de aşılama yaptı buyumemistir sanmıyorum ama inşallah tutar evin yıkama sonrası eşimin 24 milyon kabul edilen hattta 5 milyon muş.cok iyiymiş eşimin ki ayyy heyecanlandım inşallah tutarilk aşılamamda yıkama sonrası 800 bin kalmıştı olmadı ikinci aşılamamda yıkama sonrası 2 milyon kaldı tuttu hızıda 65/70 di canım seninki çok iyi
Ne zaman gideceksin peki aşılama günü bellimihayır yapılmadı
Evet haklısın o güne yoğunlaştırma kendini zaman geçiyor zaten bir şekilde ne çabuk geçti diyoruzAy bilmiyorum ya o zamana kadar bile bekleyemeyecekmişim gibi hissediyorum
aaaa aşılama ile olan bebbeğiniz miilişki erktesi gün istedi sonrası gün boş diğer gün yine ilişki bir boş bir dolu yani bende çalışıyordum canım tutunacagı varsa oluyor mesela 8 haftalık bebeğimin kalbi durdu sonrada şuan beklemedeyim 1 ay önce kürtaj oldum
anladım duruma göre belirleniyor demek kiİstiyor aşılama sonrasın ki gün ama bu doktora göre değişir bir durum söz konusu bence.
15.5 ve 13 iken mi aşılama yapıldı yumurta boyutu değil mi bunlarAaaa çok enteresan benimde 15.5 ile 13 dü aşılama yapıldı eşimin spermi yıkama sonrası 24 milyon o zaman çok iyi değil mi ya
15,5 ile 13mm mi yani küçük değilmi canım benim doktorum 18mm 25mm arası yapıyor iğneyiAaaa çok enteresan benimde 15.5 ile 13 dü aşılama yapıldı eşimin spermi yıkama sonrası 24 milyon o zaman çok iyi değil mi ya
Yani doktor ne derse o bence doktorumuzu Allah karşımıza iyi çıkarsın bu çok önemli kimisi sadece çalışmak için çalışıyor.anladım duruma göre belirleniyor demek ki
evet evet çok haklsıın bnm ilk bu siizin ?Yani doktor ne derse o bence doktorumuzu Allah karşımıza iyi çıkarsın bu çok önemli kimisi sadece çalışmak için çalışıyor.
çarşamba günü kontrol. gonal f 450 kullanıyorum. yumurtalar büyüdüyse sürece devam; aşılama günü daha belli değil. yumurtalar tam büyümediyse gonal f takviyesi. birkaç gün daha. bakalım şimdilik herşey yolunda. inşallah böyle devam eder.Ne zaman gideceksin peki aşılama günü bellimi
Evet doktorum yormak istemedi. Çünkü geçen ay da ganol 900 kullandım biri 22 biri 10 du15,5 ile 13mm mi yani küçük değilmi canım benim doktorum 18mm 25mm arası yapıyor iğneyi
Benimde ilk aşılamamevet evet çok haklsıın bnm ilk bu siizin ?
evet canım malesefaaaa aşılama ile olan bebbeğiniz miallah sabır versin yeniden nasip etsin …
İnşallah avakado tüket yumurta gelişmesine iyi geliyormuşçarşamba günü kontrol. gonal f 450 kullanıyorum. yumurtalar büyüdüyse sürece devam; aşılama günü daha belli değil. yumurtalar tam büyümediyse gonal f takviyesi. birkaç gün daha. bakalım şimdilik herşey yolunda. inşallah böyle devam eder.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?