- Konu Sahibi beyaz karamel
-
canim benim ilk aşilama tumadi 19 ağustosta tekrar yaptırdım ama ilkindeki gb ağrim yok sadece yaptırdıgım günden beri sağ kasığimda batma var bugün6. gün merakla bekliyom senin ne oldu
slm deracığım.seninle aynı gün aşılama yaptırmışız.benim ilk aşılamam. ama hiç ümidim yok. daha düne kadar kasıklarım ve rahimin olduğu bölge çok ağrıyordu. bugün o ağrılar gitti.yerine bel ağrıları başladı.galiba adetim yaklaştı ondan.göğüslerimdeki hassaslıkta bugün yok.sende ne gibi belirtiler var.bir de aşılamadan sonra en erken kaçgün sonra kan tahlilinde çıkar.
şuan ben 11. gündeyim sağ kasığım ve rahmim çok ağrıyor bende ümitsizim okadar çok negatif sonuç aldımki bunada pek açıkçası olumlu bakmıyorum:çok üzgünüm: 12. günde kanda baktırabilirsin cnm şunuda söylemeden geçmeyim aşilama yapıp hamile kalanlar belirtilerini senin gb yorumluyor umarım ikimizinkide tutmuştur
deracım umarım dediğin gibi olur.benim hiç ümidim yok.moralim gitgide bozuluyor. bugün 12.günüm.ama tahlil yaptırmaya cesaretim yok. galiba pazartesiye kadar bekleyip öyle yaptıracağım tahlili.negatif duyacağım gibi geliyor.bu yüzdende çok korkuyorum.ama beklemek ÇOK ZOOORRR
çok teşekkürler deracığım. ben progestan kullanıyorum.aşılamanın 3. günü başlattı dr.um .belim hala ağrıyor. hastalık yakın gibi. bakalım pazartesi günü o cesareti kendimde bulabilirsem tahlile gideceğim. bu arada sen ilk bebiş için mi uğraşıyorsun.benim 9 yaşında bir oğlum var.onda hiç böyle olmamıştı. korunmayı bıraktığım ay hamile kalmıştım. galiba arayı çok açtım .yaş da34 olunca biraz zor oluyor.neyse allah hepimizin yardımcısı olsun inşallah.canım moralini bozmaçok fazlada düşünüp stres yapma sana bie anlatayım benim ilk aşılamamda her gün ya gaz sancısı çekiyodum yada rahmim cokağrıyodu beklediğimden 1 gün önceadet oldum ve çok fazla kanamam vardı ve afedersin parca parca geliyodu 2. aşilamada dr gittiğimde sordum bana bebek yerleşemediğiiçin dedi ve 2. aşilamada progestanı verdi o yüzden bence adetini bekle biliyorum sabırsız ve meraklanıyosun ama sadece 2-3 gün var kendini üzmeye değmez bebeğim yaumarım herşey istediğin gb olur sabır çünkü aşilamada %22 şans var stresyapma
çok teşekkürler deracığım. ben progestan kullanıyorum.aşılamanın 3. günü başlattı dr.um .belim hala ağrıyor. hastalık yakın gibi. bakalım pazartesi günü o cesareti kendimde bulabilirsem tahlile gideceğim. bu arada sen ilk bebiş için mi uğraşıyorsun.benim 9 yaşında bir oğlum var.onda hiç böyle olmamıştı. korunmayı bıraktığım ay hamile kalmıştım. galiba arayı çok açtım .yaş da34 olunca biraz zor oluyor.neyse allah hepimizin yardımcısı olsun inşallah.
benimde hastalığımyakıngb ama senin kadar negatif düşünmüyorum lütfen sende öyle ol ve benim ilk bebek olacak Allahın izniyle hı bu arada pztsi tahlile cesa retli git sen öylesin yaşınıda bu kadar bahane etme 40-42 doğuruyor olmasa bile inşallah olur pesetme ben yıllardır pes etmedim başimdan neler geçti ama yinede umudumu yitirmedim :dance::çok üzgünüm:
sana msn aderesimi vermiştim dertleşecek olu:teselli:rsan herzaman hazırım
sağol canom benim.valla insan burada dertlerini ne kadar rahat anlatuyor.iyiki varsınız.yarın test yaptırmaya karar verirsem sonucu ilk önce sana haber vereceğim.
haberini sabırsızlıkla bekliyo m bu arada sende ates oldumu her şey gönlünce olsun bekliyom[/QUOT maalesef olmadı güzelim sabaha karşı adet oldum.moralim çok bozuk.ne yapacağımı bilmiyorum.sen 2. aşılamaya hemen mi başlamıştın.yoksa 1 ay ara verdin misenağlamasenağlamasenağlama
haberini sabırsızlıkla bekliyo m bu arada sende ates oldumu her şey gönlünce olsun bekliyom[/QUOT maalesef olmadı güzelim sabaha karşı adet oldum.moralim çok bozuk.ne yapacağımı bilmiyorum.sen 2. aşılamaya hemen mi başlamıştın.yoksa 1 ay ara verdin misenağlamasenağlamasenağlama
canim moralini bozmana değmez çünkü 2. aşilamada şansın daha yüksek ben 2. aşilamayı hemen yaptım galiba bende adet olacam kasık sancim arttı fazla üzülme 2.de tutar inşallah:1hug:
canim moralini bozmana değmez çünkü 2. aşilamada şansın daha yüksek ben 2. aşilamayı hemen yaptım galiba bende adet olacam kasık sancim arttı fazla üzülme 2.de tutar inşallah:1hug:
canım moral ve desteğin için binlerce teşekkürler. üzülsekte insanın alinden bieşey gelmiyor. şimdi düşünüyorum. 2.ye başlayayım mı diye.çünkü benim bir tane çocuğum var diye devlet ilaç parasını karşılamıyor. ben kendim karşıladım.benim için baya zor oldu.masraflar 1 milyarı geçiyor.bakalım bütçeyi ayarlayıp tekrar deneyeceğim.inşallah senden güzel haber alırız da moralimiz düzelir güzelim.hadi hayırlı haberlerini bekliyorum.
canım moral ve desteğin için binlerce teşekkürler. üzülsekte insanın alinden bieşey gelmiyor. şimdi düşünüyorum. 2.ye başlayayım mı diye.çünkü benim bir tane çocuğum var diye devlet ilaç parasını karşılamıyor. ben kendim karşıladım.benim için baya zor oldu.masraflar 1 milyarı geçiyor.bakalım bütçeyi ayarlayıp tekrar deneyeceğim.inşallah senden güzel haber alırız da moralimiz düzelir güzelim.hadi hayırlı haberlerini bekliyorum.
neden sana bu kadar pahalıya mal olmuş?*? ben 300ytl ye yaptırıyorum bu arada arayı fazla acmadan 2. yi düşün
neden sana bu kadar pahalıya mal olmuş?*? ben 300ytl ye yaptırıyorum bu arada arayı fazla acmadan 2. yi düşün
sadece dr.parası değil. ilaçlarda dahil bu fiyata.ben 4 kutu menogon kullandem.tanesi120 lira.bir kaç kez dr.gittim.aşılama dan da ayrı aldı. ayrıca siperm yıkamada ayrı labaratuvarda yapıldı. toplam maliyeti 1 milyar civarında.fazlası var.eksiği yok. dediğim gibi benim ilaçlarımın %80 ini devlet karşılamıyor.bir tane çocuğum var diya.tamamı benim cebimden çıkayor.:çok üzgünüm:
deracığım naber. test yaptırdın mı. ben seni çok merak ediyorum.benim moralim çok bozuk hala.bitkisel kürleri araştırmaya başladım.ama seni düşünüyorum.test sonucunu yada adet olduysan bana bildir ne olur. inşallah seninki tutar.
aşılama adetten sonra kaçıncı günede yapılıyor arkadaslar
yardımcı olurmusunuz
DERAAA NERDESİN .SENİ ÇOK MERAK EDİYORUM.SONUÇ NE LÜTFEN CEVAP VER.:çok üzgünüm:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?