- Konu Sahibi beyaz karamel
-
DERAAA NERDESİN .SENİ ÇOK MERAK EDİYORUM.SONUÇ NE LÜTFEN CEVAP VER.:çok üzgünüm:
canim kusurabakma bilgisayarım bozuldu oyuzden giremedimkafamçokkarıştı sonuç tabiki negatif ben bidaha aşilamayla vakit harcamayacam dr değiştirecem yada tüp bebek olacak çünkü aaşilama yla zaman kaybedemem sen ne yaptın karar verdinmi aşılama için????????????????
slm arkadaslar aranıza yenı katıldım 27 agustosta ılk asılamamı oldum bendede esımdede hıc bı sorun yok bugun asılamamın 11. gunu yanlıs crınıne jel kullanıyorum 2 3 gundur kasılarıma agrı gırıyo asılama sonrası ıstahım cok acıldı goguslerım de sıslık var ve dun 10. gunun de test yaptım 1,75 cıktı doktoruma sordum erken yapmıssın dedı arkadaslar cok streslıyım sızde basından gecen varsa olumlumu olur ???
bencede erken yaptırmışsın bende ilk aşılamamı 23 ağustosta yaptırmıştım ve 12 günü kan testi yaptırdım 0,05 çıktı kesinlikle negatifti yani seninkindede yok gibi ama yinede umut var bence keşeke 1-2 gün daha bekleyip öyle yaptırsaydın.Hamile olmayan bir insanda nıormal bir değer 0-5 arasıymış.Sen biraz daha bekle daha sonra test yaptır.slm arkadaslar aranıza yenı katıldım 27 agustosta ılk asılamamı oldum bendede esımdede hıc bı sorun yok bugun asılamamın 11. gunu yanlıs crınıne jel kullanıyorum 2 3 gundur kasılarıma agrı gırıyo asılama sonrası ıstahım cok acıldı goguslerım de sıslık var ve dun 10. gunun de test yaptım 1,75 cıktı doktoruma sordum erken yapmıssın dedı arkadaslar cok streslıyım sızde basından gecen varsa olumlumu olur ???
arkadaşım ben tarihe bekmadım sen bunu yazalı 5 günolmuş şimdi ne oldu sonuç nedir.slm arkadaslar aranıza yenı katıldım 27 agustosta ılk asılamamı oldum bendede esımdede hıc bı sorun yok bugun asılamamın 11. gunu yanlıs crınıne jel kullanıyorum 2 3 gundur kasılarıma agrı gırıyo asılama sonrası ıstahım cok acıldı goguslerım de sıslık var ve dun 10. gunun de test yaptım 1,75 cıktı doktoruma sordum erken yapmıssın dedı arkadaslar cok streslıyım sızde basından gecen varsa olumlumu olur ???
canim kusurabakma bilgisayarım bozuldu oyuzden giremedimkafamçokkarıştı sonuç tabiki negatif ben bidaha aşilamayla vakit harcamayacam dr değiştirecem yada tüp bebek olacak çünkü aaşilama yla zaman kaybedemem sen ne yaptın karar verdinmi aşılama için????????????????
güzelim benimde kafam çok karışık ama bu ay ara verdim. birde işi oluruna bıraktım artık. bir daha dr.a gidip gitmeme konusunda kararsızım.artık ne istediğimi bilmiyorum. an iyisi kendimi bu kadar yıpratmayı bırakıp elimdekine sıkı sıkıya sarılmak galiba:1no2:.sonuçta benim bir tane yavrum var.biliyosun 10 yaşında.allah ona uzun ömür versin. ne diyeyim artık bilmiyorum.
arkadaşım ben tarihe bekmadım sen bunu yazalı 5 günolmuş şimdi ne oldu sonuç nedir.
güzelim benimde kafam çok karışık ama bu ay ara verdim. birde işi oluruna bıraktım artık. bir daha dr.a gidip gitmeme konusunda kararsızım.artık ne istediğimi bilmiyorum. an iyisi kendimi bu kadar yıpratmayı bırakıp elimdekine sıkı sıkıya sarılmak galiba:1no2:.sonuçta benim bir tane yavrum var.biliyosun 10 yaşında.allah ona uzun ömür versin. ne diyeyim artık bilmiyorum.
slm canım uzun zamandır yazmıyom neler yaptın umarım senden iyi sonuçlar duyarım ben de şeker gb bi dr buldum bakalım bunlada aşilama yaptıracam ama diğer dr dan daha farklı bi yöntemle bide başima yara çikti onu n tedavisiyle uğrasıyom bakalım artık :uhm:
ayy senın adına o kadar sevındımkı anlatamam gozlerım doldu aktı gıttı goz yaslarım inş saglıkla ılerler hamılelıgın Allah nazarlardan korusun baska varmıydı cocugunARKADAŞLAR 2.Cİ ASILAMAMI YAPTIRMISTIM VE SONUCU SIZINLE PAYLASMAK ISTEDIM 13.GUNDE IDRARDAN BAKTIM SONUC POZITIFTI VE SIMDI 7 HAFTALIK IKIZ HAMILEYIM ALLAH INS BUTUN ISTEYENLERE NASIB ETSIN HIC KAFANIZA TAKMAYIN BEN HIC GUN HESAPLAMADIM AMA ALLAH NASIP EDINCE OLUYO
hihoyyyt
ARKADAŞLAR 2.Cİ ASILAMAMI YAPTIRMISTIM VE SONUCU SIZINLE PAYLASMAK ISTEDIM 13.GUNDE IDRARDAN BAKTIM SONUC POZITIFTI VE SIMDI 7 HAFTALIK IKIZ HAMILEYIM ALLAH INS BUTUN ISTEYENLERE NASIB ETSIN HIC KAFANIZA TAKMAYIN BEN HIC GUN HESAPLAMADIM AMA ALLAH NASIP EDINCE OLUYO
hihoyyyt
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?