Aşılama ile hamile kalan var mı

Esrarengiz04

Üye
Kayıtlı Üye
5 Şubat 2022
97
37
18
32
Merhaba arkadaşlar aşılama ile hamile kalan var mı ben iki yıllık evliyim aşılama yaptrcam bir hafta sonra hiçbir sıkıntımız yok gebelik gercekleşmedi

Bende Çarşamba yaptrdn bugün 7. Günüm inşallah hayırlısı ile rabbim kuçağımızı boş bırakmasın ne gibi belirtilerinz oldu acaba şimdiye kadar
Amiiin cümlemizin tüm isteyenlern inşallaaahhh. yani ilk gün kasıklarımda yürüdükçe hareket ettikçe aşırııı ağrı vardı şok oldum. Sonra normale döndüm şuan sanki kasıklarımda dolgunluk var gibi yanma mı diyeyin dolgunlukmu diyeyim o tarz bir his var. Sizde nedir durum

Benm yumurta aşılama günü 22 ml olmştu 3 yumurta m güzel büyümştü ilk gün kasklarmda baya ağrı oldu dediğiniz gibi yürümek bile zor oldu. 4. Günümde de ağrı oldu şişlik gaz sancısı flan oldu bu gün ise 7. Günüm kasklarmda ara sancılar var batmalar var hayırlısı inşallah

Bunlar iyiye işarettir inşallah ben son gün kaç mm oldu bilmiyorum son kontrolümde çarşamba günü 19 mm di bir iğne daha oldum gecesinede 2 tane otrivelle oldum. Cuma aşılama sırasında doktorum cok güzel rahimde yumurta da dedi ben sormadım daha fazla ölçü vs zaten çok anlamıyorum

Benimde bugün 6.günüm aşılamada hapşurunca kasık ağrım oluyo normal mi acaba sizde var mı böyle belirtiler

benımde aşılamadaki6. günüm çok heyacanlıyım biraz kasıklarımda ağrı var heran regli olucak gibi hissediyorum..
Benim bugün 8.günm kasıklarımda Ağrı var regl ağrısı gibi inşallah değildir de üzgünüm o yüzden regl lime az kala göğüslerim de aşırı ağrı olurdu şuan yok hiç ağrı şişlik falan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…