- 12 Kasım 2020
- 33
- 10
- 38
- 30
- Konu Sahibi Esrarengiz04
-
Aşılamada kacıncı gününüz hayırlı olsun inşallahSlm bende pazartesi günü oldum benimde kasıklarımda ağrı var
Ka
Aşılamada kacıncı gününüz hayırlı olsun inşallahhepimiz için
Aynen beklemek çok zor ama içimde bi umut var biz 3buçuk yıldır deniyoruz en son 3 ay sonra tüp bebek yapalım dediler bende tüp bebekten önce bunu yaptırmak istedimBeklemek çok zor zaman geçmiyo hiç ama benim kasık ve göğüs ağrım var aşılamadan beri
5. günKa
Aşılamada kacıncı gününüz hayırlı olsun inşallahhepimiz için
Rabbim en kısa zamanda hayırlısı ile sağlıklı sıhhatli evlat nasp etsin inşallah ben bir yıl lık evliyim olmadı hemn İlk aşılama yaptırdım bugün aşılama da 10. Günüm dayanamayıp test yaptm silik çizgi çıktı tam net olmayan bakalım hayırlısı inşallahAynen beklemek çok zor ama içimde bi umut var biz 3buçuk yıldır deniyoruz en son 3 ay sonra tüp bebek yapalım dediler bende tüp bebekten önce bunu yaptırmak istedim
Bendede aynı şekilde oluyor ayakta yürüynce ağrım daha çok oluyor .. kasıklarımda sırtımda bacaklarım da ağrı var ama ğöğsmde hiç ağrı yok normal de regilime bir hafta kala aşırı göğüs ağrısı ve şişme sı oluşur5.günüm bakalım hayırlısı olsun hepimiz için ara ara kasıklarımda ağrı oluyo çok ayyakta kalıncada ağrım oluyo
Aynen beklemek çok zor ama içimde bi umut var biz 3buçuk yıldır deniyoruz en son 3 ay sonra tüp bebek yapalım dediler bende tüp bebekten önce bunu yaptırmak istedim
Hepimize hayırlısı olsun benimki mikroçipliRabbim en kısa zamanda hayırlısı ile sağlıklı sıhhatli evlat nasp etsin inşallah ben bir yıl lık evliyim olmadı hemn İlk aşılama yaptırdım bugün aşılama da 10. Günüm dayanamayıp test yaptm silik çizgi çıktı tam net olmayan bakalım hayırlısı inşallahhepimiz için
Amin inşallahBenimde 3.senem Allahım isteyen herkese versin annelik duygusunu bekliyoruz bi umut
Ne kadar ödeme yaptınız acabaHepimize hayırlısı olsun benimki mikroçipli
Ne kadar ödeme yaptınız acaba
Yok olmadı bende ama suanda ağrım filan da kalmadı kasıklarımda 4-5 gün oldu geçtiBenimde bugün 6.günüm aşılamada hapşurunca kasık ağrım oluyo normal mi acaba sizde var mı böyle belirtiler
Rabbim hayırlısı ile sağlıklı kucağınıza almayı nasip etsin inşallahBuralarda kaç gece kaç sabah dolaşıp ufacık bir umut kırıntısı aradığımı bir Allah bir ben bilirim. Umudu yeşertecek haber vereblerden biri de ben olayım istedim .Allah’a hamd olsun. Allah bana nasip etti.Herkes bu mutluluğu tatsın inşallah. Sabredin, umut edin ve en önemlisi tevekkül edin....Bu benim ilk aşılamamdı .Bundan önce üç başarısız çatlatma işlemi deneyimim oldu.Ama ilk aşılamam tuttu şükür.Doktorum 14. Günde yap dedi fakat dayanamayıp 12.Günümde yaptım test pozitif çok şükür.Doktoruma danıştım ve ilaçların etkisi geçmiştir hayırlı olsun dedi.Hiç bir belirtim yoktu .Hatta beklemiyordum bile. Sadece adet sancısı gbi ağrılar vardı tek bir farkla adetimde genellikle midem bulanır aşırı bir şişlik hissederdim bunda ise sadece yoğun baskı hissettim o kadar .Bu bir süreç hala sonuclanmis degil hala sevinmekten korkuyorum .Ama artik umudum var .Allah kucagimiza saglikcakla yavrularimizi almayi nasip etsin.Umitsizlik seytandan Umit etmek ise Allah’tandir.O en guzel vekildir .Allah dualarinizi kabul buyursunEki Görüntüle 3085905
Bnde bugün aşılamanın 11. Gününe girdim sabah test yapsam cıkar mı acabaRabbim hayırlısı ile sağlıklı kucağınıza almayı nasip etsin inşallahrabbim bizlerede nasip etsin inşallah bizler için de dua edin bugün benm aşılama da 11. Günüm ama kasık ağrım var olmadı herlde
Herhangi bir belirtiniz var mı acaba benim bugün 12. Günü göğüs ve kasık ağrım var bel ağrım var sanki regl olacak gibi ağrıyor 10. Günü test yapmştm silik çizgi çıktı ama daha ilaçların etkisidr diye düşündüm . Ben bir yıllıktır evliyim rabbim sabır versin ben bir yıl için üzülüyorum yıllrdr sabırla bekleynler için dua ediyorum rabbim kuçağımızı boş bırakmasın hayrlı sağlıklı evlatlar nasip etsin inşallahBnde bugün aşılamanın 11. Gününe girdim sabah test yapsam cıkar mı acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?