- 5 Şubat 2022
- 97
- 37
- 18
- 32
- Konu Sahibi Esrarengiz04
-
Merhaba efendim durumunuz nedir acabaAşılama gününü sayarsam 13.gün
Merhaba efendim durumunuz nedirYptım bugün evde negatif cıktı 10. Gündü bugün. 14. Gün kan vericem inşallah cıkar onda pozitif. Hiçbir belirtim yok
13. Gün test negatif silik çizginin ucundan kıyısından yok artık negatif pozitif cıkmaz bu saatten sonra pazar filan kan verip adet söktürücü kullanırımMerhaba efendim durumunuz nedir
Hemen kullanmaya brkletn biraz daha benm iki günm gecti bekliyorum test yapmadm pazartesi gidip kan verecem o zamana kadar bi gelşme olmazsa arkadaşım aşılamadan 25 gün sonra pozitif çıktı adet söktürücü kullanmayın bence bekleyin biraz daha13. Gün test negatif silik çizginin ucundan kıyısından yok artık negatif pozitif cıkmaz bu saatten sonra pazar filan kan verip adet söktürücü kullanırım
Malesef olumsuz doktora gittim dün kan verdim negatif çok umutluydum ama Allah büyük napalım 2.aşılamaya inşallahMerhaba efendim durumunuz nedir acaba
Rabbim en kısa zamanda hayırlısı ile nasip etsin inşallahMalesef olumsuz doktora gittim dün kan verdim negatif çok umutluydum ama Allah büyük napalım 2.aşılamaya inşallah
Amin canım benim Rabbim tez zamanda kucağını doldursun inşallah.Gönülden isteyen herkese nasip etsinMerhaba ismim Esra banada dua edin
Amin inşallahsağlıkla kucağına alın inşallah bizler için de dua edin
Regl oldum zaten :) şimdi sadexe yumurtlama tedavisi düşünüyorum birkaç ay iğneyle yunurtlama çatlatma ilişki gibi aşılamaya ekstra gerek oldugunu düşünmüyorum sadece pcos var cnkü yumurtlamıyorumHemen kullanmaya brkletn biraz daha benm iki günm gecti bekliyorum test yapmadm pazartesi gidip kan verecem o zamana kadar bi gelşme olmazsa arkadaşım aşılamadan 25 gün sonra pozitif çıktı adet söktürücü kullanmayın bence bekleyin biraz daha
Size bi öneride bulunayım istegramdan Mehmet Fatih Karslı diye doktor var mfk diye geciyor lütfen onu takip edin benm ablm 15 yıl sonra onun ürünleri ile hamile kaldı doğal ilaçlar ablamda pcosluydu advictor diye bir ilaç aldı iki ay sonra hamile kaldı bende ilaçlarını kullanıyorum yumurtalarm çok güzel gelişti rahm kalınlaştı eşimdede sperm harektliliğnde sıkıntı var dı çok şükür onun değerlerinde düzeldi bakın takip edinRegl oldum zaten :) şimdi sadexe yumurtlama tedavisi düşünüyorum birkaç ay iğneyle yunurtlama çatlatma ilişki gibi aşılamaya ekstra gerek oldugunu düşünmüyorum sadece pcos var cnkü yumurtlamıyorum
Merhaba efendim aşılamam oldu hamileym çok şükür rabbim hepinize nasip etsin inşallahMerhaba evet yaptırdım cuma günü bekliyoruz şuan :) 10 unda yaptırdım 24-25 inde test yaptıracağım
Canım dualarımdasınız .Son durumun nedir?Merhaba ismim Esra banada dua edin
Amin inşallahsağlıkla kucağına alın inşallah bizler için de dua edin
Ayy görmemişim hadi gözünadın olsun valla hep dua ettim çok şükür rabbimeCanım dualarımdasınız .Son durumun nedir?
Çok şükür bugün gittm gördm keseyide çok şükür bide ikizmşAyy görmemişim hadi gözünadın olsun valla hep dua ettim çok şükür rabbime
Ayy maşallah ya çifte mutlulukÇok şükür bugün gittm gördm keseyide çok şükür bide ikizmşsağolun Allah razı olsun
Amin inşallahAyy maşallah ya çifte mutlulukAllah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin canım.Allah bekleyişte olanlara da hayırlısıyla evlat nasip etsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?