Aşılama ile hamile kalan var mı

Bugün 11. Günüm canım ara ara kasık batması sanki iğne batıyor gibi. Ama ilk günlere göre daha az. Durup dururken ateş basması oluyor bazen bu dikkatimi cekti. Göğüslerim dolgun uçlarına dokununca acıyor ama bu aşılama gününden beri var hemen hemen ya bilemiyorum kuzum inşallah vardır bebeklerimiz gercekten zor süreçler Allah tüm isteyenlee nasip etsin anneliği

Amin inşallah

Benim de kasiklarim patlayacak gibi agrimisti.Daha erken insallah vardir

Yaptımız mı hiç test ne durumdasınız

İnşallah kuzum ya test yapmaya korkuyorum yarın yapmayı düşünüyorum
Seni o kadar iyi anlıyorum ki toplum baskısı bi yandan yaş faktörü bi yandan kendimle mücadelem bi yandan çok zor zamanlar yaşamıştım belki de yaşamaya devam edeceğim ama umut etmekten vazgeçmemek gerek İlk miydi canım?

Aynen öyle aynen olumsuz olsada devam inşallah.. ilk canım evet. Senin

Benim bugün 11.günüm göğüslerim çok sertleşmiş taş gibi resmen önce uçları ağrıyodu ama o geçti bugün farkettim aşırı sertler ama test yapıpta moralimide bozmak istemiyorum Allah büyük 3 gün daha dayanabilirsem beklicem

İnşallah pozitif çıkar sizinki inşallah benm 13. Gün yaptm negatif

Benim ilkti canim .Ama bundan once klomen kullanip 2-3 kere catlatma yaptim .Basarisiz olmustu onlar .Tup bebege kadar yolu var dedim.Asama asama gitmeyi planliyordum .Cok sukur Rabbime simdi tek derdim saglikli gelismesi ve saglikla kucagima almam .Allah isteyen herkese bu sevinci yaşatsın

Merhaba ismim Esra banada dua edin
Amin inşallah sağlıkla kucağına alın inşallah bizler için de dua edin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…