- 7 Ocak 2021
- 1.530
- En iyi cevaplar
- 1
- 1.207
- 83
- Konu Sahibi Esrarengiz04
-
Bugün 11. Günüm canım ara ara kasık batması sanki iğne batıyor gibi. Ama ilk günlere göre daha az. Durup dururken ateş basması oluyor bazen bu dikkatimi cekti. Göğüslerim dolgun uçlarına dokununca acıyor ama bu aşılama gününden beri var hemen hemen ya bilemiyorum kuzum inşallah vardır bebeklerimiz gercekten zor süreçler Allah tüm isteyenlee nasip etsin anneliğiHerhangi bir belirtiniz var mı acaba benim bugün 12. Günü göğüs ve kasık ağrım var bel ağrım var sanki regl olacak gibi ağrıyor 10. Günü test yapmştm silik çizgi çıktı ama daha ilaçların etkisidr diye düşündüm . Ben bir yıllıktır evliyim rabbim sabır versin ben bir yıl için üzülüyorum yıllrdr sabırla bekleynler için dua ediyorum rabbim kuçağımızı boş bırakmasın hayrlı sağlıklı evlatlar nasip etsin inşallah
Amin inşallahBugün 11. Günüm canım ara ara kasık batması sanki iğne batıyor gibi. Ama ilk günlere göre daha az. Durup dururken ateş basması oluyor bazen bu dikkatimi cekti. Göğüslerim dolgun uçlarına dokununca acıyor ama bu aşılama gününden beri var hemen hemen ya bilemiyorum kuzum inşallah vardır bebeklerimiz gercekten zor süreçler Allah tüm isteyenlee nasip etsin anneliği
Yarina kadar sabredebilirsen sabret canim test 12.-14. gun arasinda yapiliyor diye biliyorum Hayirli haberler verirsin insallahBnde bugün aşılamanın 11. Gününe girdim sabah test yapsam cıkar mı acaba
Benim de kasiklarim patlayacak gibi agrimisti.Daha erken insallah vardirBugün 11. Günüm canım ara ara kasık batması sanki iğne batıyor gibi. Ama ilk günlere göre daha az. Durup dururken ateş basması oluyor bazen bu dikkatimi cekti. Göğüslerim dolgun uçlarına dokununca acıyor ama bu aşılama gününden beri var hemen hemen ya bilemiyorum kuzum inşallah vardır bebeklerimiz gercekten zor süreçler Allah tüm isteyenlee nasip etsin anneliği
Yaptımız mı hiç test ne durumdasınızBenm yumurta aşılama günü 22 ml olmştu 3 yumurta m güzel büyümştü ilk gün kasklarmda baya ağrı oldu dediğiniz gibi yürümek bile zor oldu. 4. Günümde de ağrı oldu şişlik gaz sancısı flan oldu bu gün ise 7. Günüm kasklarmda ara sancılar var batmalar var hayırlısı inşallah
İnşallah kuzum ya test yapmaya korkuyorum yarın yapmayı düşünüyorumBenim de kasiklarim patlayacak gibi agrimisti.Daha erken insallah vardir
Seni o kadar iyi anlıyorum ki toplum baskısı bi yandan yaş faktörü bi yandan kendimle mücadelem bi yandan çok zor zamanlar yaşamıştım belki de yaşamaya devam edeceğim ama umut etmekten vazgeçmemek gerekİnşallah kuzum ya test yapmaya korkuyorum yarın yapmayı düşünüyorum
Aynen öyleSeni o kadar iyi anlıyorum ki toplum baskısı bi yandan yaş faktörü bi yandan kendimle mücadelem bi yandan çok zor zamanlar yaşamıştım belki de yaşamaya devam edeceğim ama umut etmekten vazgeçmemek gerekİlk miydi canım?
Evet efendim bugün 13 .günüm sabah yaptm ne yazkki negatif çıktı çok üzgünümYaptımız mı hiç test ne durumdasınız
Siz ne durumdasınzYaptımız mı hiç test ne durumdasınız
Yptım bugün evde negatif cıktı 10. Gündü bugün. 14. Gün kan vericem inşallah cıkar onda pozitif. Hiçbir belirtim yokSiz ne durumdasınz
İnşallah pozitif çıkar sizinki inşallah benm 13. Gün yaptm negatifBenim bugün 11.günüm göğüslerim çok sertleşmiş taş gibi resmen önce uçları ağrıyodu ama o geçti bugün farkettim aşırı sertler ama test yapıpta moralimide bozmak istemiyorum Allah büyük 3 gün daha dayanabilirsem beklicem
İnşallah hayırlısı ile pozitifi görürsünüz inşallahYptım bugün evde negatif cıktı 10. Gündü bugün. 14. Gün kan vericem inşallah cıkar onda pozitif. Hiçbir belirtim yok
Benimde bi elim gidiyo teste ama tutuyorum kendimi negatifi görürsem moralim altüst olucak çünküİnşallah pozitif çıkar sizinki inşallah benm 13. Gün yaptm negatif
Bugün kacıncı gününüz inşallah pozitif haberinizi alırızBenimde bi elim gidiyo teste ama tutuyorum kendimi negatifi görürsem moralim altüst olucak çünkü
Aşılama gününü sayarsam 13.günBugün kacıncı gününüz inşallah pozitif haberinizi alırız
Güzel haberinizi bekliyorum inşallahAşılama gününü sayarsam 13.gün
Merhaba ismim Esra banada dua edinBenim ilkti canim .Ama bundan once klomen kullanip 2-3 kere catlatma yaptim .Basarisiz olmustu onlar .Tup bebege kadar yolu var dedim.Asama asama gitmeyi planliyordum .Cok sukur Rabbime simdi tek derdim saglikli gelismesi ve saglikla kucagima almam .Allah isteyen herkese bu sevinci yaşatsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?