Derincim rahim filmi 2 şekilde çekiliyo birinde ilaçlı uyuşturup çekiyolar gözünü kapıyosun bidaha açtığında zaten filmin çekilmiş oluyo ben öyle yaptım hiçbişey hissetmedim ikinci seçenekte uyuşturmadan yaptırmak bu da kişiden kişiye göre değişiyomuş biçok kişi abartıldığı gibi değil diyo korkma yani bebek yolunda önemli bir adım ben şimdi aşılama yaptırdım 26 sında test yapıcam sonucu bekliyorum hepimiz için hayırlısı diyelimmerhaba arkadaslar bende aranıza katıldım.Benimde bebeğim olmuyor.Aşılama yapılacak ama önce elbette rahim filmi istediler.Yaptıran varsa bu filmi lütfen biraz anlatsın.Çok korkuyorum
bende gonal f kullandım ve aşılama yapıldı normal adet günüm 21 di ama ben 14 ünde hasta oldum neden bu kadar erken oldum anlayamadım çok umutluydum şimdi 1 ay ara verdi dr um 2. deneyecem sigarayı bıraktım sağlıklı yaşamaya başladım ama olmadı inşallah 2. tutar bizde haraket sorunu var 0 hareket ne olur benim için dua edin Allah hepimizin yardımcısı olsun amin :Saruboceq:
sağolasın canım sen de ne sorun vardı Allah sanada inşallah hayırlı evlat verir en kısa zamanda
amin canim.benim hic bir sorun yok beyimde d.e ama olmuyor iste.sorun olsa diycem sorun var oda yok anlamiyorum iste.ya bazen diyorum sorun yok sa niye olmuyor,demek allahin bildigi bir sey.hayirlisi iste öptüm canim
slm kizlar üzüntülü haberim var.birinci asilama tutmadi malesef.maf oldum.nekadar üzüntüm var anlatamam.ama pes etmiyorum.tüpe hazirlik yapacam.sizden gelisme varmi acaba?
arkadaşlar aşılama yoluyla hamile kalanlar yada duyup bilenler yazsın ki moral bulalım. yoksa ben de dahil bu aşılama saçma bişey boşuna mı çabalıyorum düşüncesi içindeyiz. PLS cvp yazalım:)))))
hadi birileri bize moraaal versin:))
arkadaşlar aşılama yoluyla hamile kalanlar yada duyup bilenler yazsın ki moral bulalım. yoksa ben de dahil bu aşılama saçma bişey boşuna mı çabalıyorum düşüncesi içindeyiz. PLS cvp yazalım:)))))
hadi birileri bize moraaal versin:))
canım pko ve prolaktın ile uğraşırken aşılama yapmaya karar verildi doktorum tarafından .ve cok sukur ki tuttu ve suan 7 aylık hamileyim.allahım dileyen herkese en hayrılı zamanda versin inş...hamilelerde sağlıcakla kucağına alır bebişini inş
arkadaşlar merhaba,
ben yeni üye oluyorum uzun süredir takip de ediyorum sizi, çok sıcak ve pozitif bir ortam :)
ben biraz kendimden bahsediyim, 2 senelik evliyim, ilk sene çocuk düşünmedik sonraki sene istedik 1 ay sonra kontrol için doktora gittiğimde pko lu olduğumu öğrendim, küçükten beri adet düzensizliğim de vardı, neyse testler falan meğerse hipotiroidi hastasıymışım, tiroidlerim az çalışıyor yani. neyse ilaç falan biraz düzene girdi o arada eşim de sperm testi yaptırdı, 50 milyon sperm ama hareket %10 falan çıktı, şok olduk, doktora gitti meğerse varikosel varmış, ameliyat oldu 2 ay düşündükten sonra. Ameliyattan 6 ay sonra değerleri çok iyi olmuştu ileri hızlı hareketi %50, orta hızlı %40 yani sonuçlar çok iyiydi. Hemen doktora gittik doktor yumurtlama tedavisi yapıcaz demişti. Klomen verdi, 3 ay kullanıcaz dedi, büyük ihtimalle hamile kalıcaksın dedi. Ama bugün 3.ayımız gene adet oldum. Şimdiki aşamamız da aşılama. Şuan ne eşimde problem gözüküyor ne de bende(sonuçta ilaçlara güzel cevap veriyor, çatlatma iğnesine bile gerek kalmıyor dedi doktorum) ama Allah zamanını bilir diyoruz , yapacak bişey yok.
Aşılama ile olumlu sonuçlarınızı görünce çok sevindim, inşallah biz de mutlu haberler alırız. Şuan nerde yaptırsak diye araştırıyoruz, sorduğumuz yerler ilaçlarla 1000 lirayı bulur dediler.sizlerden doktor tavsiyesi almak istiyorum istanbulda. Allahım tüm isteyenlerin kucağını boş bırakmasın inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?