Aşılama Aşılama ile Hamile Kalan Var mı?

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
niye kimse yardımcı olmuyor arkadaşlar o zaman neden acılıyor bu konular yorum yapılmıcaksa kimse bize yardımcı olmucaksa açılmasın ozaman

kimse yokmu bana yardımcı olacak arkadaşlar

canım iğnelere adetin 2-4 günleri arası başlanır günde birdefa göbekten iğne vurulursun yumurtan 18 mm-20mm arasına ulaşınca çatlatma iğnesi yaptırılır yani kaçgün iğne olacağın senin yumurta gelişimn belirler ortalama 7-8 gün vurulursun sanırım çatlatma iğnesinden 36 saat sonra aşılama yapılır sonra başlarsın 14 gün sonuç beklemeye aşılamada eşinden alınan 3 günlük cinsel perhiz sonucu sperm örneğini kanül yardımıyla rahime bırakıyorlar hepsi bu..

teşekkürler rosemm çok sağol peki herhangi bir ağrı falan oluyormu birde 14.gün mü aşılama yapılıyor

yok ağrılı bir işlem değil 14.gün değil canım dediğim gibi senin yumurtan iğnelere cvp verip kaçgünde 18-20 mm ulaşırsa ozaman çatlatma iğnesi yapılıp 36 saat sorada aşılama yapılıyor...nezaman aşılama yaptıracaksın canım...problemin neydi

rosemmm :)canım bende ve eşimde hiçbir problem yok daha önce 2 kez düşük geçirdim daha sonrada aşılamaya karar verdik bu ay yaptırcam canım aşılamayı dr ilaç verdi gonal f 450 kullanıorum bakalım hayırlısı hepimiz için canım gelişmeleri seninle paylaşırım canım yardımların için cok sağol

Canıımmm 1-ben kilo almadım.2-yaptığım işi başka yapan yok burda işlerimin yoğun olmadığı i zamana denk geldi o yüzden 1 gün izin aldım aşılamam oldu o kadar..ertesi günn eski hayatıma devam ettim sadece uştrason kontrolleri için 2günde bir yarım gün geç geldim oda 1 hafta sürdü zaten:))3-iğneleri kocam uyguladı ilk iğne baya bizi zorladı çünkü iğneleri her gün aynı saatte yapmak lazıımış..bizde çalıştığımız için akşam 9 u iğne saati belirledikk..ee akşam 9da doktorun muayenesi kapalı..biz ilk günn çokk tedirgin olduk yapamadık felan zanettikk..eczaneye gittik onlar bizden de cahil çıktı ama sonra alıştıkk..zatenn kıl gibi iğneler ben çatlatma iğnesinden sonra yumurtlama iğneisini tercih ediyorum:))o biraz daha kalın çünkü4-umut tüp bebek konusunda hiç bir fikrim yokk..hakkında hayırlısı...

kızlar gayrettepe florans nightingale hastanesi hakkında bilgisi olan var mı aşılamam orda yapılacak ta bilgilerinizi paylaşırsanız sevinirim

ayy çok şekersin ya..çok güzel anlatmışsın gelin alın çocukları ha...
inşallah bizim bebelerde tutarda beni gitmez..çoğul gebelik ihtimalide var demi? ayy :18:

canıımm naptınız yıkama yağlama operasyonuna başladınızmı sesin çıkmıyor valla..aayy benimmi çenem çok düşük anlamıyorum yaawww....herkesi merak ediyorum(

vücut atcak diyor..atmazsa kendi
leri en sağlıksızları yok etcekler...boyy boyy yaaaa 1mm,2mm,3mm,4mm,5mm daltonlar gibiler

kadersizmiyim güldürdün beni ne güzel allahım sana 1 değil 6vermiş.nasıl bir dua ettin lütfen yazarmısın yada ne gibi yöntemler kullandın acaba inş. sağlıklı bi şekilde dünyaya getirirsin bebişlerini

evet ya ne güzell :)) allahım bizlere de nasip et inşallah hayırlısıylaa:))tebrik ederim kadersizmiyim canım allah kucağına almayı nasip etsin

Valla kuzum aslında hiç bişi yapmadım..aslında bazı taktikler var onları iyiki uygulamadım uygulasaydım..heralde 1 düzine veya deste olurdu..mesela ilişkiye girmeden 2-3 saat önce eşinize taze havuç suyu içirin üzerine hiç bişi yemesin içmesin..sizde kaynamış sütün buharına oturun..bu ikisini yapcaktım yapmadım iyikide yapmamışımşu anda canlı bebeklerim 4tane..4üde sağlam kalpleri atıyor...herkese bu kadar kolay vee çok versin dicem ama çokta zor oluyor mesela ben şimdi 6aylık hamile gibiyim..karnım çok büyüdü..cuma günüde operasyonla 2ye indircek çnk 4taneyi hayatta kaldıramayacağımı söylüyor doktorum 2tane bile riskliymiş benim için..inşallah kızzllaarr yaaa..haa bide aşılamanın olduğu gün değilde ertesi gün mutlaka ilişki diyor doktor..ondan sonra ne kadar çok yaparsan ii diyor....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…