Aşılama Aşılama ile Hamile Kalan Var mı?

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Artık pes ettim.1.5 senedir istedik ve hiçbir şekilde olmadı.Bugün, Miraç Kandili'nde yeni bir sayfa açtım.Aşılama yaptırıyorum bu ay.Umarım birçok kişinin deneyimlerinin aksine ilk seferde bebeğime kavuşurum.Aşılama ile ilgili güzel tecrübeleri olanları dinlemeye ihtiyacım var...

Artık pes ettim.1.5 senedir istedik ve hiçbir şekilde olmadı.Bugün, Miraç Kandili'nde yeni bir sayfa açtım.Aşılama yaptırıyorum bu ay.Umarım birçok kişinin deneyimlerinin aksine ilk seferde bebeğime kavuşurum.Aşılama ile ilgili güzel tecrübeleri olanları dinlemeye ihtiyacım var...

o zaman ben de kısaca kendi hikayemi yazayım.bizde 3 senedir istiyorduk.2 negatif aşılamadan sonra 3. aşılamam pozitif çok şükür :)şimdi 2,5 aylık hamileyim...bu işler nasip işi diye düşünüyorum artık.ama ben ilk 2 sini tıpta yaptırmıştım ve çoook pişman oldum.3. sünü özelde yaptırdım ve tedavi süreci gerçekten çok çok farklıydı.anladım ki bana saçma sapan şeyler yapmışlar.gittiğiniz hastane inşallah iyidir...size bol şanslar

Günaydın, ne kadar güzel sonunda müjdeli haberi almışsınız:) ben özelde yaptırıyorum, devlette yapıldığını bile bilmiyordum.Tabii maddi açıdan bizi zorlasa da, bebeğimiz için elimizden geleni yapmaya hazırız.Umarım ben de buraya hamileyim diye yazabilirim.Merak ettim ama özelle devletin tedavi açısından nasıl bir farkı vardı?

o zaman ben de kısaca kendi hikayemi yazayım.bizde 3 senedir istiyorduk.2 negatif aşılamadan sonra 3. Aşılamam pozitif çok şükür :)şimdi 2,5 aylık hamileyim...bu işler nasip işi diye düşünüyorum artık.ama ben ilk 2 sini tıpta yaptırmıştım ve çoook pişman oldum.3. Sünü özelde yaptırdım ve tedavi süreci gerçekten çok çok farklıydı.anladım ki bana saçma sapan şeyler yapmışlar.gittiğiniz hastane inşallah iyidir...size bol şanslar

slm cnm ben ben senin sölediklerin üzülerek katılamayacağım ben 2009 bi aşılam yaptırdım neredeyse 2 milyara yakın para harcadık özel bi dr hemde ankarada ama omadı üstelikte bir sürü rahatsızlandım fln belkide şanstır bilemiyoyorum..ama bu mayıs ayında tekrar bi aşılma daha yaptırdım ankara gatada dewletimizin hastanesi iki aşılma kararı çıktı ilkini oldum allahıma şükür bende neredeyse 2 aylık hamişim şuan rabbime bin şükür yani diyeceğim şuki ne hastaneye bakıyor nede dr a tamamen rabbimin işi..allah yardımcımız olsun inş allah bebişlerimizi kucağımızada almayı nasip eder...

Günaydın, ne kadar güzel sonunda müjdeli haberi almışsınız:) ben özelde yaptırıyorum, devlette yapıldığını bile bilmiyordum.Tabii maddi açıdan bizi zorlasa da, bebeğimiz için elimizden geleni yapmaya hazırız.Umarım ben de buraya hamileyim diye yazabilirim.Merak ettim ama özelle devletin tedavi açısından nasıl bir farkı vardı?

en başta eşimin sonuçlarını çok kaba taslak çıkardılar, ne morfoloji ne başka bişey..sadece sayıya baktılar.hiçbir şekilde yumurta takibi yapmadan direk aşılama yaptılar.çatlatma iğnesinden 36 saat sonra aşılama oluyor normalde bana 9 saat sonra aşılama yaptılar.aşılama yaparken kaç kere takıp çıkardılar o aparatları bir türlü beceremediler.daha sonrasında ne bir progestan ne başka bişey...bana demiyorlar ki aşılamadan şu kadar sonra ilişki olacak veya olmayacak...özel muayene yasaklanmıştı biliyorsunuz şubatta , hele ondan sonra asistanların elinde hepten zıvanadan çıkmıştı tıp fakülteleri...daha anlatacak çok şeyim var ama neyse.... yazdıkça tekrar yaşıyorum zannediyorum geriliyorum...şuna inancım tam, Rabbim OL diyecek olacak, bu iş nasip,kader biliyorum...ama yaşadıklarım da normal şeyler değildi.genelleme yapamam biliyorum ama benim daha önce de devlette yaşadıklarım hiç hoş şeyler olmadığı için, Rabbim beni oralara düşürmesin diyorum....güzel haberlerini bekliyorum, Rabbim bir an önce sana da bu mutluluğu tattırsın ( amin )

merhaba arkadaşlar.izmir den yazan var mı varsa aşılamayı nerede yaptırdı. ben de 1 yıldır kontrol altındayım doktorum aşılama ama önce rahım filmi dedi. cumaya fılmi çektırıcem ama başka hastane de . ben bu ay aşılama da olsun istıyorum ama iğne ilaç hiç bişey e başalmadım. yumurta gelişimimde de çatlama da da sorun yoktu. ilaç iğne olmadan aşılama yaptıran var mı...
allah hepimize sağlıklı hayırlı evlatlar versin:emir_bebek:

arkadaşım yaptırdı mayıs ayında kent hastanesinde israil aruh a ilk aşılamasında hamile kaldı oda tavsiye üzerine gitmişti....

en başta eşimin sonuçlarını çok kaba taslak çıkardılar, ne morfoloji ne başka bişey..sadece sayıya baktılar.hiçbir şekilde yumurta takibi yapmadan direk aşılama yaptılar.çatlatma iğnesinden 36 saat sonra aşılama oluyor normalde bana 9 saat sonra aşılama yaptılar.aşılama yaparken kaç kere takıp çıkardılar o aparatları bir türlü beceremediler.daha sonrasında ne bir progestan ne başka bişey...bana demiyorlar ki aşılamadan şu kadar sonra ilişki olacak veya olmayacak...özel muayene yasaklanmıştı biliyorsunuz şubatta , hele ondan sonra asistanların elinde hepten zıvanadan çıkmıştı tıp fakülteleri...daha anlatacak çok şeyim var ama neyse.... yazdıkça tekrar yaşıyorum zannediyorum geriliyorum...şuna inancım tam, Rabbim OL diyecek olacak, bu iş nasip,kader biliyorum...ama yaşadıklarım da normal şeyler değildi.genelleme yapamam biliyorum ama benim daha önce de devlette yaşadıklarım hiç hoş şeyler olmadığı için, Rabbim beni oralara düşürmesin diyorum....güzel haberlerini bekliyorum, Rabbim bir an önce sana da bu mutluluğu tattırsın ( amin )

evet, gerçekten acemice şeyler yaşamışsınız.ama sonunda 2 kere boşa gitse de olumlu bir sonuç almışsınız.ne kadar güzel, boşverin artık geçmiş geride kaldı.bebeğiniz sizinle beraber.benim için o kadar hayal kurması bile güzel geliyor.haberlerimi paylaşacağım.umarım kader biz bebek isteyenlerin de yüzüne bir an önce güler:emir_bebek:

Kızlaarr selamm..ilk aşılamamda tuttu benim..bütün arkadaşlarada tek tavsiyem..ısrarcı olmayın lütfen..beyninizde takıntı yaptığınız zaman daha da ters tepebiliyor...rahat olun..kendinizi kasmayın..doktorunuza güvenin inanın herşeyin bi hayrı kısmeti vardır..benim 6 kesem oluştu..biri boştu 5 kaldı..5inde canlıydı...sonra biri kendiliğinden kalbi durdu kaldı 4...hiç bir zaman saklamadım burda bunları anlatmaktan..sadece kaynanamın arkadaşlarının gözü kalır diye onlara pek demiyorum bişi..geçen ayda azaltma işlemine mecbur gittim çnk 4taneyi kaldrıcak ne ruh sağlığım nede bedenen uygun değilim..doktorum 2taneyi bilee çok zor kaldırcağımı düşünüyor..ama genede güçlü olmaya çalışıyorum...işe gelip gidiyorum...buhafta sonuda serklaj olcak rahimim açılmaya başlamış..lütfenn doktrounuza inanın benim doktorum bunu hep söylüyor..bana inandın güveniyorsun diyor..adet problemim olduğu için hep ilaçla adetim gelmiştir genç kızken ayrıca;gitmediğim ünv devlet özel hastene de kalmadı...çocuğun zor olcak dediler...3senelik evliyim 15 haftalık hamileyim...şimdiki doktorum tanıdık adet problemim için gitmiştim bakalım o ne dicek diye..erken menapoz a gircen dedi ve bebek için çalıştık 3ay klomen tedavisi uyguladık olmadı ardından aşılama yaptık ve tutttuuu...dediğim gibi herşeyin hayırlısı kızlarr..1kız bir erkek gibi dedi ve geçen hafta çok sevdiğim arkadaş gibi olduğum benden 7yaş büyük dayımın intiharıyla karşılaştım..tek dileğim oğlumun ona benzemesi onun özlemini orda gidermek ki ben oğlan çocuğu istemiyordum...sabredein..herşeyin bir zamanı vardır..beyninizi psikolojik olarak rahat bırakın tek diceğim bu sizlere...

Kızlaarr selamm..ilk aşılamamda tuttu benim..bütün arkadaşlarada tek tavsiyem..ısrarcı olmayın lütfen..beyninizde takıntı yaptığınız zaman daha da ters tepebiliyor...rahat olun..kendinizi kasmayın..doktorunuza güvenin inanın herşeyin bi hayrı kısmeti vardır..benim 6 kesem oluştu..biri boştu 5 kaldı..5inde canlıydı...sonra biri kendiliğinden kalbi durdu kaldı 4...hiç bir zaman saklamadım burda bunları anlatmaktan..sadece kaynanamın arkadaşlarının gözü kalır diye onlara pek demiyorum bişi..geçen ayda azaltma işlemine mecbur gittim çnk 4taneyi kaldrıcak ne ruh sağlığım nede bedenen uygun değilim..doktorum 2taneyi bilee çok zor kaldırcağımı düşünüyor..ama genede güçlü olmaya çalışıyorum...işe gelip gidiyorum...buhafta sonuda serklaj olcak rahimim açılmaya başlamış..lütfenn doktrounuza inanın benim doktorum bunu hep söylüyor..bana inandın güveniyorsun diyor..adet problemim olduğu için hep ilaçla adetim gelmiştir genç kızken ayrıca;gitmediğim ünv devlet özel hastene de kalmadı...çocuğun zor olcak dediler...3senelik evliyim 15 haftalık hamileyim...şimdiki doktorum tanıdık adet problemim için gitmiştim bakalım o ne dicek diye..erken menapoz a gircen dedi ve bebek için çalıştık 3ay klomen tedavisi uyguladık olmadı ardından aşılama yaptık ve tutttuuu...dediğim gibi herşeyin hayırlısı kızlarr..1kız bir erkek gibi dedi ve geçen hafta çok sevdiğim arkadaş gibi olduğum benden 7yaş büyük dayımın intiharıyla karşılaştım..tek dileğim oğlumun ona benzemesi onun özlemini orda gidermek ki ben oğlan çocuğu istemiyordum...sabredein..herşeyin bir zamanı vardır..beyninizi psikolojik olarak rahat bırakın tek diceğim bu sizlere...

kadersizmiyim, çok sevindim senin için.hem de çoğul gebelik olmuş.gerçi 4 bebek de çok zor.umarım kucağına alırsın ne kadar kaldırabiliyoran:)
ayrıca başın sağolsun...

evet ya ben de ağustos da bu aşılama işine gireyim bari bekle bekle nereye kadar...yaş da geçecek. ama iyi bir yer bulmak lazım...cici35 arkadaşım yazmışsın ama ben özelden yazamıyorum 100 msj olmalıymış. neyse burdan da yazışabilirz. hayırlı olsun inşallah güzel hbrler verirsin.nerde yaptırıyorsun izmir de.. bi de sürekli gitmek mi gerkiyor. ben bergamada oturuyorum ama aşılamyı izmirde düzgün bir yerde yaptırmak istiyorum.
allah isteyen herkese sağlıklı hayırlı evlatlar versin.

Kadersizmiyim ne kadar güzel yazmışsın..anlatmışsın ,paylaşmışsın..inşallah bizlerde senin gibi şanslı oluruz...Allahım sana bir seferde hem kız hem erkek evlat nasip etmiş...maşallahh:nazar::nazar::nazar:Darısı tüm isteyenlerin başına...Bu arada başın sağolsun.çok üzüldüm kaybın için..BENİM BİR ADET TÜP BEBEK TEDAVİM OLDU..MALESEF TUTUNAMADI..ŞIMDİ İLK KEZ ŞIRINGALAMA DENİYORUZ..BİZDE PROBLEM EŞİMDE MALESEF..İLK TÜP BEBEKTE ÇOK ÜMİTLİYDİM AMA KISMET..ŞİMDİ DAHA AZ ÜMİTLİYİM..AMA İNANILMAZ BİR MORAL VERDİN BİZLERE ÇOK TEŞEKKÜR EDERİM ARKADAŞIM..:49:DARISI BİZLERİN BAŞINA...

Kadersizmiyim ne kadar güzel yazmışsın..anlatmışsın ,paylaşmışsın..inşallah bizlerde senin gibi şanslı oluruz...Allahım sana bir seferde hem kız hem erkek evlat nasip etmiş...maşallahh:nazar::nazar::nazar:Darısı tüm isteyenlerin başına...Bu arada başın sağolsun.çok üzüldüm kaybın için..BENİM BİR ADET TÜP BEBEK TEDAVİM OLDU..MALESEF TUTUNAMADI..ŞIMDİ İLK KEZ ŞIRINGALAMA DENİYORUZ..BİZDE PROBLEM EŞİMDE MALESEF..İLK TÜP BEBEKTE ÇOK ÜMİTLİYDİM AMA KISMET..ŞİMDİ DAHA AZ ÜMİTLİYİM..AMA İNANILMAZ BİR MORAL VERDİN BİZLERE ÇOK TEŞEKKÜR EDERİM ARKADAŞIM..:49:DARISI BİZLERİN BAŞINA...

Gerçekten zorlamanın kendinizi üzmenin yıpratmanın hiç bir olumlu faydası yokk..ilk önce herşeyi oluruna bırakmayı ama tedavinizi aksatmamayı bilmelisiniz...allahım hem ikizim olsun hemde bir erkek bir kız olsun çok istedim.kötü düşünmedim.kaynanamın 3tane oğlu var..onlar için kız istedim,dayımı kaybettikten sonra ananem annem için dayıma benzeyen bi oğlan çock istedim ki ben oğlan istemiyordum..şimdi tek dileğim ikisininde sağlıklı olması..ve oğlanın dayıma benzemesi:((yaşı çok gençti polisti inithar etti.biz dayı yeğen değil abi kardeş,iki sevgili,iki aşık gibiydik 7 yaş büyüktü..üzmemeye çalışıyom kendimi ama malesef yapamıyorum..hayatta herkesin başına bişiler geliyor kızlarr güçlü olmaklıyız malesef ki pes etmeyelim dimi??doktorum bana hep diyo sen bize inandın güvendin ve yemin ediyorum kızlar bu kadar operasyon azaltma işlemi yok serklaj vs..kimse kaldrıamaz ama güçlü olmak Z-O-R-U-N-D-A-Y-I-ZZZZZZ!!!bizim komşuda aşılama oldu 3tane tuttu en sonunda 1tanesi dünyaya geldi..mesela sürekli yatmış kız mide bulantısı vs...allahıma çok şükür bende hiç bişi yok:))ki bende hem adet düzensizliği hemde erken menapoz çıktı düşünün yane daha29 umdayım:((

bende adetimi bekliyorum,pco hastasıyım,2 ay klomen kullandım,yumurtalarım cevap vermedi gelişmedi bir türlü,
bu sürede hormonlarım değişti LH hormonum yükselince aşılama dedi doktorlar,
bir an önce adet olup aşılamaya geçmeyi istiyorum,ama ramazan a denk gelirse ertelicem,
ben medicana da yaptırıcam,görüşmeye gittim,içime çok sindi.2,5 yıllık evliyim,2 yıl önce 9 haftalıkken kalbi durdu bebeğimin:50: şimdi
çok stres yapıyorum,düşünmeden kafama takmadan yapamıyorum,kendimi rahatlatmaya çalışıyorum ama olmuyo,stres de adetimi etkili
adet göremiyorum.eşim de bende çok istiyorum bugüne kadar hiç korunmadık.ALLAH ım inşallah hayırlı sağlıklı evlatlara kavuşturur bizi.
ALLAH isteyen herkese minik yawrularına kavuşmayı nasip eder inşallahhhhh....

kızlar selam uzun zamandır yaklaşık 1,5 yıldır yazılarınızı okuyorum ama giride hiç yorum yada benzeri biişey yazmadım,yazdıklarınızla sevindim yazdıklarınıza züldüm ağladım..çok şey ögrendim burda sizlerden....şimdi içim o kadar sıkılıyor ki ancak aynı dertle dertlenenler birbirini çok iyi anlıyor birbirlerini ne kadar tanımasalarda onun için yazıyorum..6 yıllık evliyim 2 yıldır çocuk istiyoruz fakat maalsef rabbim nasip etmedi henüz..aşılama yaptıralım artık diyoruz ama nerde yaptırmalıyım hangi dr gitmeliyim bilmiyorum açıkçası ben yalovada oturuyorum burda maaalsef öyle ne bir üreme merkezi nede aşılamada ii oldugunu bildigim bi dr yok daha dogrusu aşılama yapan dr yok..bursa da tavsiye edebileceginiz bu konuyla ilgili bir dr varsa yardımlarınızı rica ediyorum...

canım çok sevindim senin adına.hayırlı olsun bebeğin:) biz de aşılama düşünüyoruz yani doktor önce aşılama önerdi.ama ben su aşılama nasıl birsey hiç bilmiyorum.vücuda hormon mu yükleniyor nasıl oluyor...biraz anlatır mısın lütfen

bızde 10 gun sonra asılama yaptırıcagız acaba sız hangı doktora gıttınız

vee aşılamya başladık. iki gündür iğnelere başladık puregon...hakkımızda hayırlısı bugun butun gun rapor için uğraştım yarına kaldı baya stres yaptım ama şimdi rahatladım... inşallah guzel sonuçlar alırız..ben küçük bir ilçedeyim onun da dezavantajlarını yaşıyorum izmir merkezde olsam belki daha kollay ilerlerdi...inşallah cabalarımıza değer... aramızda puregon kullanan var mı

arkadaşlar merhaba 1 yıldır korunmuyoruz bugün doktora gittik doktor aşılamayı önerdi nasıl birşeydir tutar mı yardımcı olursanız sewinirim...

Annemde aşılama yöntemi ile bana hamile kalmış. ama 1 sene sonra etkisini görerek beni doğurmuş annem. Aşı bebek diye severlermiş beni küçükken :27: ama çok sabır gerektiren bi yöntemmiş.

Back
X