Aşılama Aşılama ile Hamile Kalan Var mı?

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
hayırlısı olsun canım, inşallah güzel haberler paylaşırsın bizimle.
ben de 13 ünde ilk aşılamamı oldum
2 gündür damla şeklinde lekelenmeler başladı, umarım regl olmam :(
doktorun test için verdiği tarihe de daha zaman var nasıl bekleyeceğim bakalım. hepimize bol şanslar

ınsallah hepımız hamıle oldugumuzu yazarız korkuyorum ama hayılısı ınsallah tekrar aynı asamalardan gecmeye korkuyorum ama allahım en ıyısını bılır :))ben hamıle olmasamdaınsallah senın tutar gorusuruz

olmadı arkadaslar tekrar aynı surecı yasamak ıstemıyorum:( cok agladım ılk asılamam ama doktorum %85 ılk asılamada tutar demıstı ıkımızdede sorun gozukmuyo cunku neyse ınsallah sızlerın tutarda tesellı olurum ıyı bakın kendınıze

merhaba 1 yıl bizde denedik olmadı çok büyük sorunu olmayan çiftlere aşılama öneriliyor.Benim ilk aşılamada tuttu denemek gerekiyor 3 aşıladada tutanların var .dr güvenmen gerekiyor başarıyı buda etkiliyor

ben yeni kayıt oldum.radyolojı teknıkerıyım.2yıllık evlıyım.9 ay denedık olmadı.hep sorun yok dedıler.en sonunda 1 prf dr rahmınde buyume var dedi.hsg cekılıp tuplere bakıldı.tupler acık cıktı.o ay yıne gebe kalamadım.ve asılama tedavısı baslandı.menogon igne kullandım adet 3ten ıtıbaren 7 gun sonra catlatma ıgnem yapıldı.ama bu arada ıgneler goguslerımde fıbrokıst yaptı.dahada yıkıldım ve korktum kıstler cok agrı yapıyo.20 agustosta asılamam yapıldı.sımdı merakla beklıyorum.son 4 gun ama merakla beklıyorum belırtı olmasını ama kasık agrısı dısında hıc belrtım yok.azıcık akıntım var goguslerım zaten agrıyo kıstlerden dolayı acaba tuttumu.

ben yeni kayıt oldum.radyolojı teknıkerıyım.2yıllık evlıyım.9 ay denedık olmadı.hep sorun yok dedıler.en sonunda 1 prf dr rahmınde buyume var dedi.hsg cekılıp tuplere bakıldı.tupler acık cıktı.o ay yıne gebe kalamadım.ve asılama tedavısı baslandı.menogon igne kullandım adet 3ten ıtıbaren 7 gun sonra catlatma ıgnem yapıldı.ama bu arada ıgneler goguslerımde fıbrokıst yaptı.dahada yıkıldım ve korktum kıstler cok agrı yapıyo.20 agustosta asılamam yapıldı.sımdı merakla beklıyorum.son 4 gun ama merakla beklıyorum belırtı olmasını ama kasık agrısı dısında hıc belrtım yok.azıcık akıntım var goguslerım zaten agrıyo kıstlerden dolayı acaba tuttumu.

umarım olur en kısa zamanda iyi haberler alırsın cok stresli oluyor bekleme süreci rabbim isteyenlere versin inş..sonucunu yazarsın..

merhaba arkadaşlar bende yeni katıldım aranıza.daha önce aşılama yaptırmıştım ama olmamıştı yaklaşık 2 yıl önce bu aydan sonra yeniden denicez umarım olumlu sonuçlar alırız.rabbim isteyen herkesin yüzünü güldürsün kimseye aratmasın çünkü çok zor..allah yardımcımız olsun...

arkadaşlar bende 29 08 2011 de aşılama yptırdım sizlerde ilk on günde ne gibi değişiklikler oldu bende kasıklarda hafif ağrı göğüslerde dolgunluk ve ağrı sık idrara çıkma ve karın şişliği aceba hamile olabilirmiyimmm......:49:

arkadaşlar bende 29 08 2011 de aşılama yptırdım sizlerde ilk on günde ne gibi değişiklikler oldu bende kasıklarda hafif ağrı göğüslerde dolgunluk ve ağrı sık idrara çıkma ve karın şişliği aceba hamile olabilirmiyimmm......:49:

kuzumm umarım hamilesindir

kuzumm umarım hamilesindir ben hiç hamilelik duygusunu tatmadım ama bu belirtileri genelde hamile olanlar sölüyor ordan biliyorum

merhaba. siteye yeni üye oldum. haftaya ilk aşılamamı olacağım. umarım olumlu sonuç alırım ve tekrarına gerek kalmaz.kader arkadaşlarımla aynı yerde olmak istedim:) İnşallah hepimiz en kısa zamanda hayırlısıyla hamilelik duygusunu tadarız

merhaba. siteye yeni üye oldum. haftaya ilk aşılamamı olacağım. umarım olumlu sonuç alırım ve tekrarına gerek kalmaz.kader arkadaşlarımla aynı yerde olmak istedim:) İnşallah hepimiz en kısa zamanda hayırlısıyla hamilelik duygusunu tadarız[/Q

inşallah canım hayırlı haberlerini bekliyoruz..

ınsallah hepımız hamıle oldugumuzu yazarız korkuyorum ama hayılısı ınsallah tekrar aynı asamalardan gecmeye korkuyorum ama allahım en ıyısını bılır :))ben hamıle olmasamdaınsallah senın tutar gorusuruz

benim tutmadı malesef canım
yeni denemelere başladık
bu ay spontan gebelik deneyecekmişiz
olmazsa ilaçlı rahim filmine bakacak doktor
hayırlısı hepimiz için

senin durumun nedir?
inşallah güzel haberler duyarız senden

benim tutmadı malesef canım
yeni denemelere başladık
bu ay spontan gebelik deneyecekmişiz
olmazsa ilaçlı rahim filmine bakacak doktor
hayırlısı hepimiz için

senin durumun nedir?
inşallah güzel haberler duyarız senden

benımde olmadı adet olmayı beklıyorum asılama ıcın ınsallah bıdaha denememıze gerek kalmaz:))

slm arkadaşlar bende ilk aşılamamda hamile kaldım şuan bi oglum var iki yaşında cok mutluyum eğer izmirde olan varsa bayraklı smryna tüp bebk merkezini tavsiye ederim çok iyi bir yer

gazmem ....aşılamadan sonra nelerre dikkat ettin neler yaptın neler yapmadın beni biraz bilgilendirirmisin ben bu gün aşılama oldu:))

:40:

mrb arkadaslar bende uzun suredır takıpdeyım bıkac yere yazdım ama tam katılamadım :)bende 3yıllık evlıyım 24yasındaym eşimde 27 2yıl bebek ıstemedık 3,yılımıza girerken bi bebek sevdasıı sardıı hanıı derlerya herkes bidönem hayatının annelıge hazır hısseder kendını o dönemımıze gırdık sanırım 4ay kendılıgınden olmayınca doktora basvurduk önce benım adet düzensizligimden kaynaklandıgını düsünüyodm sorunun tek bende oldugunu sanıyorduk fakat 1yıl sonunda eşim kontrol oldu sperm sayısı azmıs doktoru direk tup bebek normal sartlarda olmaz demıs haftalarca agladım esım görmesn dıye balkonda mutfakda banyoda evden cıkdıgı heran gözlerr şişiyo ankaradayım mehmet erdem dıye bı doktor önerdıler sımdı özel muaynehanesıne gidiyoruz eşimle o doktorumuz bende nadir görunen yasıma göre olmaması gereken bısey varms yumurta sayım benımde azmıs ve bu durum 1sene daha bekletılse hıc kalmazmıs yanı menapoz gıbı bısey sanırım gene aynı döngu aglamakdan gözlerm sısdi simdi direk aşılama önerdı tutmassa tup bebege gecerız dırek dedı sanırm artık alısdım duruma yada yoruldum iyice adet sökdurucu verdı pazr sabahı bıtdı bugun 5,gun 10gun ıcınde olursun dedı doktorum sonrası yumurta buyutme pekı catlatma oldugu gunmu asılama oluyo arkadaslar nolur bı bılgı verın napacam ben aşılama nasıl oldukdan sonra nasıl hareket etcm normal hayatıma dvmmı etcm bı 10gun yatacksn kalkmıycksn dıyolar bılemedım ınanın saskınmm dermansızımm ....

mrb arkadaslar bende uzun suredır takıpdeyım bıkac yere yazdım ama tam katılamadım :)bende 3yıllık evlıyım 24yasındaym eşimde 27 2yıl bebek ıstemedık 3,yılımıza girerken bi bebek sevdasıı sardıı hanıı derlerya herkes bidönem hayatının annelıge hazır hısseder kendını o dönemımıze gırdık sanırım 4ay kendılıgınden olmayınca doktora basvurduk önce benım adet düzensizligimden kaynaklandıgını düsünüyodm sorunun tek bende oldugunu sanıyorduk fakat 1yıl sonunda eşim kontrol oldu sperm sayısı azmıs doktoru direk tup bebek normal sartlarda olmaz demıs haftalarca agladım esım görmesn dıye balkonda mutfakda banyoda evden cıkdıgı heran gözlerr şişiyo ankaradayım mehmet erdem dıye bı doktor önerdıler sımdı özel muaynehanesıne gidiyoruz eşimle o doktorumuz bende nadir görunen yasıma göre olmaması gereken bısey varms yumurta sayım benımde azmıs ve bu durum 1sene daha bekletılse hıc kalmazmıs yanı menapoz gıbı bısey sanırım gene aynı döngu aglamakdan gözlerm sısdi simdi direk aşılama önerdı tutmassa tup bebege gecerız dırek dedı sanırm artık alısdım duruma yada yoruldum iyice adet sökdurucu verdı pazr sabahı bıtdı bugun 5,gun 10gun ıcınde olursun dedı doktorum sonrası yumurta buyutme pekı catlatma oldugu gunmu asılama oluyo arkadaslar nolur bı bılgı verın napacam ben aşılama nasıl oldukdan sonra nasıl hareket etcm normal hayatıma dvmmı etcm bı 10gun yatacksn kalkmıycksn dıyolar bılemedım ınanın saskınmm dermansızımm ....

öncelikle tetirgin olma güzelim ...herşeyde vardır bir hayır..önce yumurtalıklarını çoğaltıyorlar sonra çatlatma iğnesi yapıyorlar ertesi gün aşılama yapılıyo 32 -48 saat içinde sanırım 10 dk falann yatıyorsun sonra doktorun söylüyor zaten...ağır kaldırmıyorsun ,yavaş hareket ediyorsun benim ağrım oluyor sıkça yatıyorum..
hayırlısı bakalım ikimizdende ggüzel haberler inşallah..

mrb arkadaşlar benim ilk aşılamam tuttu..allahın izniyle..

aşılama olduktan sonra sadece yemek yapmak için kalktım...ben hep dinlendim..

18+6 günlük hamileyim..allahın izniyle bir kızım olucak...rabbim hepinize nasip etsin inş.

beraksuu ınann bunları duymakk yüzümüzü gulduruyo gözlerm doluyo sureklı aglamak ıstıyorum isyan asla etmıyorum rabbım verdıyse bunu vardır sebebı ama okadr cok ıstıyorumki nasıl anlatılırkı bu korku tedırgınlık saskınlık nebılım bak adet sökdurucu kullandım 5,gunum hala adet olmadm 10gun ıcınde dendı onu 4gözle beklıyorum islekk cnmmm cok saoll benı anlayabılıyosun demı inşallah cnmm tutar senınde takıpde kalacm nolur dua edınn annem yanımda benım yakınım anneme o gelcek kalcak bana 2hafta kalkmıycaksın dıyo arkadaslarım anneme guvenıyorum napim kalkmam yatarım gerekıyosa

yaşın çok gençmiş... ne yani eğer 30 una yakın evlenseydin menapoza girmiş mi olacaktın.. şuan 30 yaşında olup bekar olan ve gideyimde bi yumurta sayıma baktırayım diyen pek azdır sanırım.. o nedenle umutsuz olma,doktorun dediği kadar kısa bir süre yoktur önünde..

işin olumsuz tarafını düşünecek olursak ,eğer doktorun dediği doğruysa, benim sana tavsiyem sadece tek aşılama dene. olmazsa da hemen tüp bebek tedavisine başla.. 4 tane negatif aşılamam var ve beni üzen şey işin maddi tarafı değil.. aşılama için verdikleri ilaçlar yumurta rezervimizi azaltıyor. 1 aşılama menapozunu yaklaşık 4-5 ay öne çekiyor bunu unutma..

acelyacımm evet cnm haklısın ya once gıdılmeseydı..ve doktorumuzun bıze dedıgıde oydu normal sartlarda olur bıraz daha deneyelım dersenız bedıa hanımn yumurtalıgı hıc kalmaya bılır aıleden gelen ırsı bıseyde olabılır oyuzden acil olarak aşılama eger olmassa yumurta durumuna göre dırek tup bebek dedı cnm ahh bide su tıpp dilinden anlasam oanlık şokla hıcbırsey soramadımkı sökduruculerle adet oluyorum işin tuaf tarafı annemde 27yasında menapoza gırmıs 30una kadr ıgneyle oldu suan 43yasında ve görmuyo inan bılmıyorum bısey kafamm karma karısıkk korku heycan garıp bısey var ıcımde inşallahh olumlu gecer nolur dua ıstıyorum hepınızden

Back
X