Aşılama Aşılama ile Hamile Kalan Var mı?

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
arkadaşlar merhaba 1 yıldır korunmuyoruz bugün doktora gittik doktor aşılamayı önerdi nasıl birşeydir tutar mı yardımcı olursanız sewinirim...

canım asılama korkulacak bır durum degıl senın yumurtalarını ılacla gelıstırıyorlar sonra catlatma iğnesı vuruluyorsun sana 36 saat sonra aşılma yapılıyo yanı esının spermlerını alıyorlar yıkıyorlar senın rahmıne enjekte edıyorlar bende yaptırmayı dusunuyorum ama tutuma sansı cok dusuk &15 doğal yolla bıle daha fazla sans ama doktorlar buyuk bır sorunu olmayanlara ılk once aşılamayı tavsıye edıyorlar benım tuplerde sorun umarım bıran once bebıslerımıze kavusuruz :61:

evet aşılamanın şansı düşük ama
bu sayede hamile kalan
pek çok kişide var
o yüzden bence denenmesi gereken bir yöntem
hatta aşılamada kullanılan
ilaçlar
daha sonraki 2 ayda etki ediyormuş.

prooxeed plus gerçekten hem sayıyı hem morfolojiyi artırıyor.
ama en az 3 ay kullanmak gerekir.
benim eşimde kullandı sayı ve morfoloji arttı ama
ben gebe kalamadım yinede.
sonra tekrardan morfoloji düştü.

kızlar selam uzun zamandır yaklaşık 1,5 yıldır yazılarınızı okuyorum ama giride hiç yorum yada benzeri biişey yazmadım,yazdıklarınızla sevindim yazdıklarınıza züldüm ağladım..çok şey ögrendim burda sizlerden....şimdi içim o kadar sıkılıyor ki ancak aynı dertle dertlenenler birbirini çok iyi anlıyor birbirlerini ne kadar tanımasalarda onun için yazıyorum..6 yıllık evliyim 2 yıldır çocuk istiyoruz fakat maalsef rabbim nasip etmedi henüz..aşılama yaptıralım artık diyoruz ama nerde yaptırmalıyım hangi dr gitmeliyim bilmiyorum açıkçası ben yalovada oturuyorum burda maaalsef öyle ne bir üreme merkezi nede aşılamada ii oldugunu bildigim bi dr yok daha dogrusu aşılama yapan dr yok..bursa da tavsiye edebileceginiz bu konuyla ilgili bir dr varsa yardımlarınızı rica ediyorum...

selam cnm bende bursadayıım bizim aşılamamız yarın olacak inş Rabbim nasip ederse bu ilk olacak ben bahar hastahanesine gidiyorum gayet memnunum dularınızla inşallah biz de 6 yoldır evliyiz son 1.5 yıldır dr lerdeyiz bu ilk aşılama bundan önc klomen menogon felna kullandım bu aya menogon doz artarak vuruldum 3 yumurta oluştu 2 si uygun dedi dr bakılm hayırlısı Rabbim tüm isteyenlere hayırlı evlatlar nasip ersin dayınılması çok zor amam kafayı rahat tutmak lazım zor oluyor biraz ama Allah hepimizi yardımcısı olsun umarım benim de güzel haberlerimi yazmak nasip olur dualarınızla inşallah

merhaba arkadaslar aranıza yenı katıldım uzun zamandır sızın yazdıklarınızı takıp edıyorum gecen hafta ılk asılamam yapıldı bır kac gındır kasıklarımda agrı hıssedıyorum. Test yaptırsam mı acaba onuda bılmıyorum negatıf cıkmasından da cok korkuyorum acıkcası.
asılama sonrasında kasıklarda agrı varmıdır ve sebebı nedır bılıyormusunız.
allah herkese saglıklı bebısler nasıp etsın:emir_bebek:

merhaba arkadaslar aranıza yenı katıldım uzun zamandır sızın yazdıklarınızı takıp edıyorum gecen hafta ılk asılamam yapıldı bır kac gındır kasıklarımda agrı hıssedıyorum. Test yaptırsam mı acaba onuda bılmıyorum negatıf cıkmasından da cok korkuyorum acıkcası.

bence hemen bir test yap,aşılaması tutanların çoğunda ağrı oluyor,inşallah hayırlı cevaplar alırsın,bizede sonucu bildir lütfen

selamlar...bende geçen cuma aşılama yaptırdım...ara ara kasıklarımda sızılar oluyor özellikle sağda,ki oluşan yumurtada ordaydı...merak ettim ama yazılanları okuyunca rahatladım...hepimiz için hayırlısı...

benim doktorum 14. gün kan testi yaptırmamı söyledi...kaçıncı gündesiniz?

slm arkadaşlar bende ilk aşılamamda hamile kaldım şuan bi oglum var iki yaşında cok mutluyum eğer izmirde olan varsa bayraklı smryna tüp bebk merkezini tavsiye ederim çok iyi bir yer

nasılsınız arkadaslar bugun asılama yaptırdım belım ve karnım cok agrıyo doktor agrı varsa ıyı dedı:)) ıcımde cok buyuk bır sevınc huzur var sankı suan hamıle kalmısım gıbı hıssedıyorum:)) 15 gun sonra sonucu yazarım ınsallah asılama yaptıran ve sonucunu bekleyen herkez ıyı sonuclar alır ALLAH a emanet olun

Merhaba arkadaşlar bende aranıza bugün katıldım.İnternetten o kadar çok araştırdımki artık kafam karıştı aşılama konusunda.Bende bugün kontrole gidiyorum,kısmetse bu ay aşılama yaptırıcam.bugün reglimin 13.günü.ne diyecek bakalım doktorum.bende herşey normal,eşimin sperm değerleinde sıkıntı var.inş. hayırlısıyla tutar.Allah herkesin gönlüne göre versin,Tüm isteyenlere tattırsın evlat sevgisini.

kızlar mrb bende bu akşam çatlma iğnesi çarşambada ilk aşılamamı olucam çok korkuyorum ve heyecanlıyım ne olur banada dua edin

nasılsınız arkadaslar bugun asılama yaptırdım belım ve karnım cok agrıyo doktor agrı varsa ıyı dedı:)) ıcımde cok buyuk bır sevınc huzur var sankı suan hamıle kalmısım gıbı hıssedıyorum:)) 15 gun sonra sonucu yazarım ınsallah asılama yaptıran ve sonucunu bekleyen herkez ıyı sonuclar alır ALLAH a emanet olun

hayırlısı olsun canım, inşallah güzel haberler paylaşırsın bizimle.
ben de 13 ünde ilk aşılamamı oldum
2 gündür damla şeklinde lekelenmeler başladı, umarım regl olmam :(
doktorun test için verdiği tarihe de daha zaman var nasıl bekleyeceğim bakalım. hepimize bol şanslar

yarın kan testıne gıdıyorum olumlu olumsuz haber verıcem tutması ıcın duaya ıhtıyacım var arkadaslar ınsallah yarın hamılelık haberını yazarım opuldunuz:49:

Back
X