Annem biraz zorlanmış ama belki kişiye göre değişiyordur :) emin değilim o konuda :)
hımmm teşekkürler allah yardımcımız olsunn
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Annem biraz zorlanmış ama belki kişiye göre değişiyordur :) emin değilim o konuda :)
arkadaşlar merhaba 1 yıldır korunmuyoruz bugün doktora gittik doktor aşılamayı önerdi nasıl birşeydir tutar mı yardımcı olursanız sewinirim...
kızlar selam uzun zamandır yaklaşık 1,5 yıldır yazılarınızı okuyorum ama giride hiç yorum yada benzeri biişey yazmadım,yazdıklarınızla sevindim yazdıklarınıza züldüm ağladım..çok şey ögrendim burda sizlerden....şimdi içim o kadar sıkılıyor ki ancak aynı dertle dertlenenler birbirini çok iyi anlıyor birbirlerini ne kadar tanımasalarda onun için yazıyorum..6 yıllık evliyim 2 yıldır çocuk istiyoruz fakat maalsef rabbim nasip etmedi henüz..aşılama yaptıralım artık diyoruz ama nerde yaptırmalıyım hangi dr gitmeliyim bilmiyorum açıkçası ben yalovada oturuyorum burda maaalsef öyle ne bir üreme merkezi nede aşılamada ii oldugunu bildigim bi dr yok daha dogrusu aşılama yapan dr yok..bursa da tavsiye edebileceginiz bu konuyla ilgili bir dr varsa yardımlarınızı rica ediyorum...
merhaba arkadaslar aranıza yenı katıldım uzun zamandır sızın yazdıklarınızı takıp edıyorum gecen hafta ılk asılamam yapıldı bır kac gındır kasıklarımda agrı hıssedıyorum. Test yaptırsam mı acaba onuda bılmıyorum negatıf cıkmasından da cok korkuyorum acıkcası.
asılama sonrasında kasıklarda agrı varmıdır ve sebebı nedır bılıyormusunız.
allah herkese saglıklı bebısler nasıp etsın![]()
merhaba arkadaslar aranıza yenı katıldım uzun zamandır sızın yazdıklarınızı takıp edıyorum gecen hafta ılk asılamam yapıldı bır kac gındır kasıklarımda agrı hıssedıyorum. Test yaptırsam mı acaba onuda bılmıyorum negatıf cıkmasından da cok korkuyorum acıkcası.
asılama sonrasında kasıklarda agrı varmıdır ve sebebı nedır bılıyormusunız.
allah herkese saglıklı bebısler nasıp etsın![]()
merhaba arkadaşlar ben de aşılamayla hamile kaldım..Hemde 4. aşılamayla...
nasılsınız arkadaslar bugun asılama yaptırdım belım ve karnım cok agrıyo doktor agrı varsa ıyı dedı:)) ıcımde cok buyuk bır sevınc huzur var sankı suan hamıle kalmısım gıbı hıssedıyorum:)) 15 gun sonra sonucu yazarım ınsallah asılama yaptıran ve sonucunu bekleyen herkez ıyı sonuclar alır ALLAH a emanet olun
kızlar mrb bende bu akşam çatlma iğnesi çarşambada ilk aşılamamı olucam çok korkuyorum ve heyecanlıyım ne olur banada dua edin