Aşılama Aşılama ile Hamile Kalan Var mı?

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
mrb arkadaşlar benim ilk aşılamam tuttu..allahın izniyle..

aşılama olduktan sonra sadece yemek yapmak için kalktım...ben hep dinlendim..

18+6 günlük hamileyim..allahın izniyle bir kızım olucak...rabbim hepinize nasip etsin inş.

çok svidim allahımn hepimize nasip etsin inş..bende yemek yapıyorum ama evide topluyorum bulaşıktı ütü falan yapmayayım mı acaba ağrım çok oluyor bazen acaba ondan mı

acelyacımm evet cnm haklısın ya once gıdılmeseydı..ve doktorumuzun bıze dedıgıde oydu normal sartlarda olur bıraz daha deneyelım dersenız bedıa hanımn yumurtalıgı hıc kalmaya bılır aıleden gelen ırsı bıseyde olabılır oyuzden acil olarak aşılama eger olmassa yumurta durumuna göre dırek tup bebek dedı cnm ahh bide su tıpp dilinden anlasam oanlık şokla hıcbırsey soramadımkı sökduruculerle adet oluyorum işin tuaf tarafı annemde 27yasında menapoza gırmıs 30una kadr ıgneyle oldu suan 43yasında ve görmuyo inan bılmıyorum bısey kafamm karma karısıkk korku heycan garıp bısey var ıcımde inşallahh olumlu gecer nolur dua ıstıyorum hepınızden

doktor doğru söylüyor mu nerden bileceksin ki...malesef para için tüp bebek aşılama peşinde koşan doktorlar var..birden fazla doktora gitmek lazım..en az 3farklı doktor aynı seyi söylerse inan..ne dostlarımıza olmaz dendi umudu kes dendi ama hamile kaldıalr o kadar cok oldu ki cevremde..lütfen dua et inanma böyle seylere Allah isterse veriyor..9tüp bebek yapan sonra ancak doğal hamile kalan bile tanıyorum...rahat ol...

bende dün aşılama tedavisine başladım arkadaşlar,bugün 2.iğnemi yapıcam.bende yumurtlama problemi var.önce yumurtaların oluşması için iğneye başladık.doktorum beylikdüzü medicana da aysun hanım.hersey çok iyi şuanda.bir de şunu farkettim medicana ve diğer tüp bebek merkezleri tıklım tıklım.nerdeyse bütün çiftlerde sorun var.çoğu insan gebe kalamıyo.herkes bir yerlerde çare arıyor.ALLAH tüm evlat isteyenlerin dualarını kabul etsi,n.zor bir süreç ve sabır istiyo.Allah hepimize kolaylık ve sabır versin.bundan sonraki süreçleride sizlerle paylaşıcam.inş. mutlu haberler verebilirim sizlere.

neslıhancım bende yarın kontrole gıtcem adetımın 3,gununde gelmemı ıstemısdı sımdı klomen tedavısıne baslıycam anladıgım kadarı ıle oda hap ıgne degıl aşılama yapılcak yumurtalar yeterınce buyuynce ama daha oncekı tedavılerımde benımde gec buyuyodu yumurtalar budoktorumla daha 1aydır muayne asamasındayız aşılama dedı dırek o nederse gıdıyorum kafamda okadr karısıkki...

ne zor bi süreç bu beklemek.. 11 aydır normal yollarla olmasını bekledim olmadı.. her ay bi hüsran her ay bi moral bozuklugu oldu..:26: 2 gün önce aşılama yaptirdim simdi onu bekliyorum.. bu zamanı kısaltmanın yada bu konuyu hiç düşünmeden geçirmenin bi yolu yokmu acaba..

yumurtalarım çok hızlı büyüyormuş,bu gece çatlatma iğnesini yaptırıcaz,ve salı günüde aşılamayı yapabiliriz dedi doktor.çok heyecanlandım,gerçekten beklemek çok zor...

bana jel vermedi.. bide biraz insafsiz doktorum var heralde ki taaa ayin 19 una kadar bekle dedi.. 28 eylul nerdee 19 ekim nerde :) cok fena.. belkide son 10 aydir hayal kirikligina ugruyorum diye bu kadar uzun tuttu arayi.. en son test yap dedigi gun kirmizi karti gormustum..
ama hep kasık agrisi hep akinti var.. bu tutmadi demekse yine hüsran..
insallah seninki tutarda arada birileri hamileyim yazar seviniriz :)

bana jel vermedi.. bide biraz insafsiz doktorum var heralde ki taaa ayin 19 una kadar bekle dedi.. 28 eylul nerdee 19 ekim nerde :) cok fena.. belkide son 10 aydir hayal kirikligina ugruyorum diye bu kadar uzun tuttu arayi.. en son test yap dedigi gun kirmizi karti gormustum..
ama hep kasık agrisi hep akinti var.. bu tutmadi demekse yine hüsran..
insallah seninki tutarda arada birileri hamileyim yazar seviniriz :)

doktordan memnun olmak gerçekten çok önemli,çok şükür ben çok iyi bir seçim yaptığımı düşünüyorum.vajinal jeli tüp bebek ve aşılama sonrası veriyorlarmış genellilke,olası düşükleri önlüyormuş.günde 1 kere sabahları uyguluyorum.bende 4 ekimde aşılamayı yaptırdım,19 unda kanda gebelik testi ile belli olucak nasipse.bende hiç kasık ağrısı yok,hatta herkes kasıklarım çok ağrıyo diyo,bende benim ağrım yok diye tutmıcak gibi yorum yapıyorum.ama göğüslerim çok şişti ve sızlıyo hafif bastırınca.inşallah seninde tutar,unudumuzu kaybetmemiz gerekiyor,bol bol dua edelim.ALLAH ol derse olur bilirsin,buyüzde olması için bolca dua etmeliyiz.

klomen kullanımımm pazrtesı bitdi carsamba kontrole cagırdı doktorum daha yeterınce buyumemıs daha buyur bırden buyumez yavas yavas dedı cumartesıgunune tekrar gun verdı yumurtalıkların buyudugunu hıssedebılıyomusunuz yanı kasıklarda falan bı şişlik agrı oluyomu kac gunde etkısını gösterırkı bu hap bı bılgısı olan varmı

doktordan memnun olmak gerçekten çok önemli,çok şükür ben çok iyi bir seçim yaptığımı düşünüyorum.vajinal jeli tüp bebek ve aşılama sonrası veriyorlarmış genellilke,olası düşükleri önlüyormuş.günde 1 kere sabahları uyguluyorum.bende 4 ekimde aşılamayı yaptırdım,19 unda kanda gebelik testi ile belli olucak nasipse.bende hiç kasık ağrısı yok,hatta herkes kasıklarım çok ağrıyo diyo,bende benim ağrım yok diye tutmıcak gibi yorum yapıyorum.ama göğüslerim çok şişti ve sızlıyo hafif bastırınca.inşallah seninde tutar,unudumuzu kaybetmemiz gerekiyor,bol bol dua edelim.ALLAH ol derse olur bilirsin,buyüzde olması için bolca dua etmeliyiz.

19 u buyuk gun :) hadi bakalim insallah tutunmuslardir.. dua ediyorum herkes icin.. bizi bizden iyi anlayan yoktur bu yolda.. sabirla bekliyoruz iyi olacak insallah..:nazar:

klomen kullanımımm pazrtesı bitdi carsamba kontrole cagırdı doktorum daha yeterınce buyumemıs daha buyur bırden buyumez yavas yavas dedı cumartesıgunune tekrar gun verdı yumurtalıkların buyudugunu hıssedebılıyomusunuz yanı kasıklarda falan bı şişlik agrı oluyomu kac gunde etkısını gösterırkı bu hap bı bılgısı olan varmı

bu normal sanirim cunku 10 aydir banada bunu yapiyor.. hatta yeterli buyukluge ulasmadiysa catlatma igneside veriyor.. sonuc hep husran ama sabrediyor ve bekliyorum.. klomeni 5 gun kulaniliyorum bittikten 3 gun sonra doktorum kontrole cagiriyor beni.. agri oldugu zamanlarda genelde kist olusmus oluyor bende.. ama yumurtalari buyumus insanlardada bu agri olabilirmis.. :) sıkma kendini.. insallah iyi olacak hersey.. :nazar:

bu normal sanirim cunku 10 aydir banada bunu yapiyor.. hatta yeterli buyukluge ulasmadiysa catlatma igneside veriyor.. sonuc hep husran ama sabrediyor ve bekliyorum.. klomeni 5 gun kulaniliyorum bittikten 3 gun sonra doktorum kontrole cagiriyor beni.. agri oldugu zamanlarda genelde kist olusmus oluyor bende.. ama yumurtalari buyumus insanlardada bu agri olabilirmis.. :) sıkma kendini.. insallah iyi olacak hersey.. :nazar:

Ben de 5 gün klomen kullandım.Yarın kontrolüm var.Yumurtamın büyüklüğüne bakacaklar.19 mm'ye falan ulaştığında çatlatma iğnesi prengly vurulacak ve 36 saat sonra da aşılama.Ne eşimde ne de ben de hiçbir sorun yok iken 3 yıldır hep normal yolla olmasına bekledik herşeyin ama nasip olmadı.Bu benim ilk aşılamam.Bu arada bugün iyi bir haber aldım ilk aşılamasını yaptıran bir arkadaşım sonucunu aldı bugün sonuç positif bu bana moral oldu.

Ben de 5 gün klomen kullandım.Yarın kontrolüm var.Yumurtamın büyüklüğüne bakacaklar.19 mm'ye falan ulaştığında çatlatma iğnesi prengly vurulacak ve 36 saat sonra da aşılama.Ne eşimde ne de ben de hiçbir sorun yok iken 3 yıldır hep normal yolla olmasına bekledik herşeyin ama nasip olmadı.Bu benim ilk aşılamam.Bu arada bugün iyi bir haber aldım ilk aşılamasını yaptıran bir arkadaşım sonucunu aldı bugün sonuç positif bu bana moral oldu.

inşallah sende pozitif sonuçlarınla bize moral verirsin,benim de aşılamam oldu test gününü bekliyorum haftaya bugün inşallah öğrencem.ama hiç bir belirti yok bende sadece göğüslerim sıszlıyo o da ilaçlardan sanırım ,tutmadı galiba

İşallah nslhn54 ikimizde mutlu sona ulaşırız.Bu arada sen nerede yaptırdın aşılamanı.Araştırma hastanesi mi yoksa özel hastanede mi aşılamayı yaptırayım diye çok tereddütte kaldım.Sonra özeli seçtim.Mutlu haberlerini bekliyorum.

30 Eylülde ilk aşılamamı 9 Eylül Üniversitesinde yaptırdım. Aşılmanın 10. günü gece hafifi kahverengi bir lekelenme oluştu, regl olacağımı düşündüm ama sabah kalktığım hiçbir şey yoktu. Bugün 12. gün ve hala birşey yok. Doktorum ayın 14' ünde gel dedi. İki gün kaldı ama çok merak ediyorum, hamile olma durumum var mı ? Bu şekilde belirtisi olanlarlar var mı? Belki yarın kendim tahlil yaparım. O da doğru bilgi vermez diye korkuyorum. Neyse hayırlısı artık...

Bugün yumurtamın büyüklüğüne baktırmak için doktora gittim.Klomen kullanmama rağmen yumurtam 2 gün önceki ölçümüm ile aynı boyutta hiç büyümemiş yani.Doktor cuma günü tekrar yumurta boyutunu ölçelim yine istediğimiz sonucu alamazsak bu ay aşılamadan vazgeçelim bir daha ki aya klomen yerine iğne vereceğim dedi.Moralim çok bozuldu daha önce 3 defa klomen ile yumurta takibi yapılmış ve hepsinde yumurtam 19mm'ye kadar ulaşmıştı.Şimdi niye böyle oldu anlamadım.Şuanda yumurta boyutum 10mm sizce cumaya kadar 19mm'ye ulaşırmı?

Back
X