Öncelikle inşallah Rabbim emeklerinin karşılığını versin. Ben de adetin 2. günü klomene başladım 5 gün kullandım, sonra hemen ardından 5 gün de menegon iğne vurdum 2 doz, daha sonra 2 yumurtam gelişti ve 11. gün çatlatma iğnemi vurdum gece ve 13. gün de aşılama yapıldı ve aslında aşılama yapıldığı günden sonra 12. gün kan verebilirdim ama ben biraz bekledim ve 17.gün evde test yaptım oldukça koyuydu testim ve kan verdim o gün 739 çıktı betahcg.canım bende asılamaya başladım bugun batın 3 gunu doktor klomen verdi 5 gun kullan dedı haftaya bugun gel dedı senın surec nasıldı ?
Benimde adetimin 3 gunu bugun 5 gun klomen kullanıcaksın 2 gun beklıyceksın cuma sabahı ultrosona gelıceksın dedı canımÖncelikle inşallah Rabbim emeklerinin karşılığını versin. Ben de adetin 2. günü klomene başladım 5 gün kullandım, sonra hemen ardından 5 gün de menegon iğne vurdum 2 doz, daha sonra 2 yumurtam gelişti ve 11. gün çatlatma iğnemi vurdum gece ve 13. gün de aşılama yapıldı ve aslında aşılama yapıldığı günden sonra 12. gün kan verebilirdim ama ben biraz bekledim ve 17.gün evde test yaptım oldukça koyuydu testim ve kan verdim o gün 739 çıktı betahcg.
aminnnnn inşallah canım rabbım sende hayırlısıyla bebegıını kucagına alırsın ınsallahÖncelikle inşallah Rabbim emeklerinin karşılığını versin. Ben de adetin 2. günü klomene başladım 5 gün kullandım, sonra hemen ardından 5 gün de menegon iğne vurdum 2 doz, daha sonra 2 yumurtam gelişti ve 11. gün çatlatma iğnemi vurdum gece ve 13. gün de aşılama yapıldı ve aslında aşılama yapıldığı günden sonra 12. gün kan verebilirdim ama ben biraz bekledim ve 17.gün evde test yaptım oldukça koyuydu testim ve kan verdim o gün 739 çıktı betahcg.
özelde yaptırdım 1300 liraya geldi toplam canımbide devlettemı yaptırdın özel hastanedemı ne kadara mal oldu toplam ılaçlar falan ?
Bende asilayla hamile kalanlardanm. Benmki erkek.Merhaba aşılama ile hamile kalmayı nasip etti Rabbim ve bebeğimizin haberini aldıktan sonra aklıma şu soru geldi. Bilindiği gibi aşılama yumurtlama günü yapılan bir işlem ve genelde bahsedilen yumurtlama günü gebe kalındığında bebeğin genelde erkek olduğu, yumurtlamadan önce ki birlikteliklerde ise kız bebek oranının yüksek olduğudur. Aşılama ile hamile kalanlar anketi cevaplayıp yorumunuz yaparsanız benim gibi meraka düşenlere de yardımcı olursunuz. şimdiden hamişlerin bebeklerini sağlıkla kucaklarına almaları, bebek isteyenlerin de biran önce mutlu haberi almaları dileğiyle
dinlendim canım raporu ben istedim çarşamba oldu aşılamam perşembe ve cuma da raporluydum sen de almalısın raporAnladım canım ben devlette yaptırıyorum aşılamadan sonra dınlendınmı rapor verdımı
sağlıcakla kucağına al inşallah canım. İlk aşılamanda mı tuttuBende asilayla hamile kalanlardanm. Benmki erkek.
canım ben 5 gün klomenden sonra ara vermeden iğneye başladım hap bitince vajinal ultrason oldu sonra iğneye başladıkBende ıstıycem zaten dınlenıcem benım sımdı cuma ultrason olucak sonra ıgnemı verecekler
canım iğne ve ilaç sürecinde İlişki yasak değil sadece şöyle bir durum var aşılama yapılacak günden 4 gün önce son ilişki oluyo mutlaka sonra kesinlikle olmuyo aşılamaya kadar. Aşılamanın ertesi günü de ilişki mutlaka oluyo sonrası keyfine kalmışcanım peki aşılama ve ılaç iğne evresınde ilişki yasakmı ben sormayı unuttum ?
Insallah canm. Hepimiz saglicakla alalim kucagmza. Evet cok sukur ilk asilamamla tuttusağlıcakla kucağına al inşallah canım. İlk aşılamanda mı tuttu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?