Bende asilayla hamile kalanlardanm. Benmki erkek.
Cok erken test icin yapsanz bile igne etkisiyle pozitf ckacaktr sabretmek zor ama gununzde yapnMerhaba bir sorum olacaktı benim 6 gün önce aşılama yapıldı kasık ağrılarım var hafif genelde yatdiģim zaman ve oturup kalkarken oluyor idrar testi yapsam belli olurmu şu dönem cvp verirseniz sevinirim
Oncelkle cok tesekkr ederm. erken dogum olarak dogumum gerceklesti. asilama surecine gelrsek, rahim filmi cekldm 1ay snra regln 2.gunu ilaclara baslandi yumurta gelstrci daha snra igne yeterli buyukluge gelnce catlatma ignesni evde kendm yaptm 36 saat snra asilama gerceklesti cok sumur ilk asilamamda tuttu ve poztf sonucu almstm insallah siznde hayrlsyla tutunur sormak istedgnzi sorablrsnz yardmci olmaya calsrmMerhaba bende aşılama planlıyorum ve oğlumun olmasını çok istiyorum tabi bunu erkek bebek icin degil gerçekten 3 yıllık evli olacağım neredeyse gebe kalamadığım için aşılama istiyorum ve inşaAllah gönlümüze göre nasip olur. Siz aşılama sürecinizi anlatabilir misiniz rica etsem şimdiden teşekkürler sizede hayırlı doğumlar diliyorum.
9 gün oldu aşılamam benimde içimde şüphe oldu zaten acaba ilaçtan olabilirmi diye artık 6 gün daha sabredicem haftaya perşembe 15 gün oluyor adet olursam ikinci asilama olucak olmazsam doktorum test yapacak haftaya hastanedeyim Rabbim hepimizin yüzünü güldürsün inşallahCok erken test icin yapsanz bile igne etkisiyle pozitf ckacaktr sabretmek zor ama gununzde yapn
Bebeğinizi sağlıkla büyütmek nasip etsin Rabbim allah analı babalı büyütsünOncelkle cok tesekkr ederm. erken dogum olarak dogumum gerceklesti. asilama surecine gelrsek, rahim filmi cekldm 1ay snra regln 2.gunu ilaclara baslandi yumurta gelstrci daha snra igne yeterli buyukluge gelnce catlatma ignesni evde kendm yaptm 36 saat snra asilama gerceklesti cok sumur ilk asilamamda tuttu ve poztf sonucu almstm insallah siznde hayrlsyla tutunur sormak istedgnzi sorablrsnz yardmci olmaya calsrm
Cok tesekkr ederm darisi isteyen herksen basna insallah hayrlsyla. ben testmi 12.gun yapmstm bu arada ilk idrarla poztf cknca kan testi yaptrdm oda poztftiBebeğinizi sağlıkla büyütmek nasip etsin Rabbim allah analı babalı büyütsün
Amin canım Rabbim herkese annelik duygusunu yaşatsın bugün sanki adet olacakmışım gibi bel ağrılarım başladıCok tesekkr ederm darisi isteyen herksen basna insallah hayrlsyla. ben testmi 12.gun yapmstm bu arada ilk idrarla poztf cknca kan testi yaptrdm oda poztfti
AŞILAMA OLDUKTAN SONRA NELERE DİKKAT ETTİNİZ BANA AYAGINI SICAK TUT DİYORLAR İŞ YERİNDE İKİ KAT ÇORAP GİYİYORUM AMA NAFİLE BEN KENDİMİ BİLDİM BİLELİ BUZ GİBİDİR AYAĞIMOncelkle cok tesekkr ederm. erken dogum olarak dogumum gerceklesti. asilama surecine gelrsek, rahim filmi cekldm 1ay snra regln 2.gunu ilaclara baslandi yumurta gelstrci daha snra igne yeterli buyukluge gelnce catlatma ignesni evde kendm yaptm 36 saat snra asilama gerceklesti cok sumur ilk asilamamda tuttu ve poztf sonucu almstm insallah siznde hayrlsyla tutunur sormak istedgnzi sorablrsnz yardmci olmaya calsrm
Stres yapma cnm benmde 1hafta kala butn belrtler kaybolup adet sancsi cekmstmAmin canım Rabbim herkese annelik duygusunu yaşatsın bugün sanki adet olacakmışım gibi bel ağrılarım başladı
İnşallah canım dediğin gibi olur sanki adet olacakmışım gibi geliyor bana allahım bu yolda kimseyi bırakmasın çok zor beklemek pskolojim bozuldu iyiceStres yapma cnm benmde 1hafta kala butn belrtler kaybolup adet sancsi cekmstm
Valla acikcasi ben hep yattm agir is yapmadm cnm gunluk ihtyaclar disinda ben asilama yaptrdgmda hava cok scakti corapszda gezdgm olmustr ama evt kendni scak tutsan daha iyi cokta abartma ama ztn havalar isinmaya basladiAŞILAMA OLDUKTAN SONRA NELERE DİKKAT ETTİNİZ BANA AYAGINI SICAK TUT DİYORLAR İŞ YERİNDE İKİ KAT ÇORAP GİYİYORUM AMA NAFİLE BEN KENDİMİ BİLDİM BİLELİ BUZ GİBİDİR AYAĞIM
Amin cnm cok iyi anlyorm benmde 2yil olmadi ama cok stres yapma lutfen dedgm gbi adet sanclarni bende cektmİnşallah canım dediğin gibi olur sanki adet olacakmışım gibi geliyor bana allahım bu yolda kimseyi bırakmasın çok zor beklemek pskolojim bozuldu iyice
Amin canım benim çok teşekkür ederim bu arada morale çok ihtiyacım var inşallah haftaya iyi haberler alırım bekleyen herkesin yüzünü güldürsün RabbimAmin cnm cok iyi anlyorm benmde 2yil olmadi ama cok stres yapma lutfen dedgm gbi adet sanclarni bende cektm
VALLA AGIR KALDIRMAMAYA DİKKAT EDİYORUM ADANADA YAGMUR YAGIYOR HALA ARA ARA Bİ DE GÜNEŞ ÇIKSADA BİZİM MAGAZA GÖLGE SOGUK YANİ HALA ÇOK İŞ YAPMIYORUM AMA MÜŞTERİLER YÜZÜNDEN SÜREKLİ MERDİVEN İN ÇIK YAPMAK ZORUNDA KALIYORUMValla acikcasi ben hep yattm agir is yapmadm cnm gunluk ihtyaclar disinda ben asilama yaptrdgmda hava cok scakti corapszda gezdgm olmustr ama evt kendni scak tutsan daha iyi cokta abartma ama ztn havalar isinmaya basladi
Amin cnm moralni yuksek tutAmin canım benim çok teşekkür ederim bu arada morale çok ihtiyacım var inşallah haftaya iyi haberler alırım bekleyen herkesin yüzünü güldürsün Rabbim
Dikkat et cnm Rabbim nasp ettyse her turlu tutunur yavrun benm 3aylkken kanamam oldu ama yiyecek ekmegi varms cok sukur simdi yanmdaVALLA AGIR KALDIRMAMAYA DİKKAT EDİYORUM ADANADA YAGMUR YAGIYOR HALA ARA ARA Bİ DE GÜNEŞ ÇIKSADA BİZİM MAGAZA GÖLGE SOGUK YANİ HALA ÇOK İŞ YAPMIYORUM AMA MÜŞTERİLER YÜZÜNDEN SÜREKLİ MERDİVEN İN ÇIK YAPMAK ZORUNDA KALIYORUM
Oncelkle cok tesekkr ederm. erken dogum olarak dogumum gerceklesti. asilama surecine gelrsek, rahim filmi cekldm 1ay snra regln 2.gunu ilaclara baslandi yumurta gelstrci daha snra igne yeterli buyukluge gelnce catlatma ignesni evde kendm yaptm 36 saat snra asilama gerceklesti cok sumur ilk asilamamda tuttu ve poztf sonucu almstm insallah siznde hayrlsyla tutunur sormak istedgnzi sorablrsnz yardmci olmaya calsrm
Allahim devaminida sağlıkla bebişini büyütmeye nasip olur inşallah allah bağışlasınDikkat et cnm Rabbim nasp ettyse her turlu tutunur yavrun benm 3aylkken kanamam oldu ama yiyecek ekmegi varms cok sukur simdi yanmda
serephone 50mg kullandm hap olarak 3tane yumurtm olustu igne olarak menegon dye bi igne oldum kalcadan,catlatma igneside ovitrella gobekten kendm vurdm cnm. benm drum ek olarak erkenden corasprn folbiol decavit yazdi aklma gelenler bunlar birde asilamadan snra kan sulandrci igne yaptm hergun kendm oksapar dyePeki hangi marka iğne yada hap kullandınız miktarı neydi ? Birde çatlatma iğnesini ovitrelle mi kullandınız? Koldan yada kalcadan mi vuruldu ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?