- 13 Şubat 2015
- 511
- 413
- 103
Amin cnm Allah razi olsnAllahim devaminida sağlıkla bebişini büyütmeye nasip olur inşallah allah bağışlasın
Insallah cnm Rabbim kimsenn kucagni bos brakmasn insallahÇok teşekkür ederim canım cevaplar için darısı bana ve tüm isteyenlere olsun inşaAllah konunun devamı gelir katılım fazla olur.
Öncelikle inşallah Rabbim emeklerinin karşılığını versin. Ben de adetin 2. günü klomene başladım 5 gün kullandım, sonra hemen ardından 5 gün de menegon iğne vurdum 2 doz, daha sonra 2 yumurtam gelişti ve 11. gün çatlatma iğnemi vurdum gece ve 13. gün de aşılama yapıldı ve aslında aşılama yapıldığı günden sonra 12. gün kan verebilirdim ama ben biraz bekledim ve 17.gün evde test yaptım oldukça koyuydu testim ve kan verdim o gün 739 çıktı betahcg.
Sizin cinsiyet ne peki aşılama ileÖncelikle inşallah Rabbim emeklerinin karşılığını versin. Ben de adetin 2. günü klomene başladım 5 gün kullandım, sonra hemen ardından 5 gün de menegon iğne vurdum 2 doz, daha sonra 2 yumurtam gelişti ve 11. gün çatlatma iğnemi vurdum gece ve 13. gün de aşılama yapıldı ve aslında aşılama yapıldığı günden sonra 12. gün kan verebilirdim ama ben biraz bekledim ve 17.gün evde test yaptım oldukça koyuydu testim ve kan verdim o gün 739 çıktı betahcg.
Kız canım bebeğimin cinsiyeti Rabbim isteyen herkese hayırlı evlat nasip etsinSizin cinsiyet ne peki aşılama ile
çok sağol canım inşallah en yakın zamanda size de nasip etsin RabbimHayırlı olsun sağlıkla kucağına almayı nasip etsin Rabbim darısı bizlerin başına inşallah
Amin canım inşallah Rabbim hepimizin yüzünü güldürsünçok sağol canım inşallah en yakın zamanda size de nasip etsin Rabbim
sen başladın mı aşılamaya canımAmin canım inşallah Rabbim hepimizin yüzünü güldürsün
Amin sağol canım yumurtlama takibi yaptırarak mı hamile kalmıştınKız canım bebeğimin cinsiyeti Rabbim isteyen herkese hayırlı evlat nasip etsin
aşılama ile hamile kaldım canımAmin sağol canım yumurtlama takibi yaptırarak mı hamile kalmıştın
Benim 2 aşılama yapıldı canım tutmadı şimdi tüp bebeğe geçiş yapılacak hastanede boya varmış 2 aydır ertelendi embiryolar kokudan etkileniyor diye ağustosta nasip olursa basliycazsen başladın mı aşılamaya canım
Dün ilk aşılamamı oldum bende katılabilir miyim aranıza burda zaman çabuk geçiyor :)
İnşallah canım Rabbim hepimizin duasını kabul etsin :)Tabi canım hayırlı olsun İnşaAllah tutar ve bu post da aktif geçer
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?