Aşılama ile hamile kalanlar bebeğinizin cinsiyeti?

Aşılama ile hamile kalanlar bebeğinizin cinsiyeti nedir

• Kız

OY: 2 25,0%
  • Erkek

OY: 6 75,0%

• Ankete Katılan
    8
Çok teşekkür ederim canım cevaplar için darısı bana ve tüm isteyenlere olsun inşaAllah konunun devamı gelir katılım fazla olur.

Sizin cinsiyet ne peki aşılama ile

sen başladın mı aşılamaya canım
Benim 2 aşılama yapıldı canım tutmadı şimdi tüp bebeğe geçiş yapılacak hastanede boya varmış 2 aydır ertelendi embiryolar kokudan etkileniyor diye ağustosta nasip olursa basliycaz

Evet kızlar hadi aşılama ile hamiş kalan yokmu başka ?

Dün ilk aşılamamı oldum bende katılabilir miyim aranıza burda zaman çabuk geçiyor :)

Bu anketi tekrar ortaya çıkarsak ve aşılama yaptıranlar katılsa ne güzel olur:) eşimde de bende de belli bir sıkıntı olmadığı halde ikinci seferde de doğal yolla olmadı ve ikinci kez aşılama yaptırdık. Doğal yoldan hamile kalma konusunda ne kadar şanssızsam aşılama konusunda da o kadar şanslı çıktım. İki denemede iki gebelik. İlkinden oğlum olmuştu, bugün ikinci pozitifi aldım ve merakla bekliyorum. Doktoruma kalırsa istatistiksel olarak aşılamada çoğunluk erkek diye bir şey yokmuş ama benim etrafımdan bildiklerim öyle söylemiyor:)

Ben de merak ettim bu konuyu. Aşılama yaptıranlar sonucu paylaşabilirler mi rica etsem?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…