Aşılama ile hamile kalanlar bebeğinizin cinsiyeti?

Aşılama ile hamile kalanlar bebeğinizin cinsiyeti nedir

• Kız

OY: 2 25,0%
  • Erkek

OY: 6 75,0%

• Ankete Katılan
    8
Banada doktor östrojen bantı verdi. Rahim duvarı inceymiş. Perşembe günü aşılamam olacak inş.

Banada doktor östrojen bantı verdi. Rahim duvarı inceymiş. Perşembe günü aşılamam olacak inş.
Rahim duvarın kaç mm di?
Ben cuma günü aşılama oldum
Pqzartesi bi daha komtrole çağırdı yumurtalar çatlamış rahim duvarı 10 mm olmuş dedi şimdilik herşey iyi dedi
Aşılaması tutan ark.lar sizin nasıldı ölçüleriniz? Bi de aşılama sonrası karında şişlik ve gaz oldu mu sizde ben de 4 gündür var..

Rahim duvar kalınlığımı hiç söylemedi doktorum. Ama evet aşılama sonrası şişkinlik ve gaz oldu hatta 3-4 gün ağrım da oldu

Rahim duvar kalınlığımı hiç söylemedi doktorum. Ama evet aşılama sonrası şişkinlik ve gaz oldu hatta 3-4 gün ağrım da oldu

Evet benim de öyle ay inş senin gibi sağlıklı bi şeklde hamilelik yaşarım Allahım inş nasip eder bana da boş vermez inş hayırlıysa bizi..

Evet benim de öyle ay inş senin gibi sağlıklı bi şeklde hamilelik yaşarım Allahım inş nasip eder bana da boş vermez inş hayırlıysa bizi..
inşallah canım Allah herkesin gönlünden geçeni nasip etsin inşallah

inşallah canım Allah herkesin gönlünden geçeni nasip etsin inşallah

Canım bugün aşılamadan sonraki 10.günüm kaldı 5 gün hayırlsıyla
Bişey sormak istiyorum 2 gecedir ağzımda öyle bi kuruluk varki özellikle gece ve sabah uyandığımda dudaklarım büzüşüo resmen ağzım nasıl kupkuru oluo..acaba hamilelik belirtisi midir? Sen de olmuş muydu hiç?

ümitlendirmek istemem ama bende de olmuştu ağız kuruluğu. Bir de burun tıkanıklığı oldu

ümitlendirmek istemem ama bende de olmuştu ağız kuruluğu. Bir de burun tıkanıklığı oldu

Ümit etmek güzel birşey ama yine de hayırlısı diyorum hep..bu kadar dua edip mücadele ediyrz bunun sonucunda yine olumsuz olursa demekki hayırlı olan buymuş diyeceğim inş..:)

Ümit etmek güzel birşey ama yine de hayırlısı diyorum hep..bu kadar dua edip mücadele ediyrz bunun sonucunda yine olumsuz olursa demekki hayırlı olan buymuş diyeceğim inş..:)
çok doğru canım 3- 4 gün sonra test sonucunu mutlu haberlerle yazarsın buraya inşallah. Allah gönlüne göre versin

çok doğru canım 3- 4 gün sonra test sonucunu mutlu haberlerle yazarsın buraya inşallah. Allah gönlüne göre versin
Amin canım hepimizin de..
Hamilelik nasıl gidiyor kalp atışlarını duymuşsunuzdur 9.haftada..mide bulantıların falan oluyor mu?

Amin canım hepimizin de..
Hamilelik nasıl gidiyor kalp atışlarını duymuşsunuzdur 9.haftada..mide bulantıların falan oluyor mu?
çok şükür duyduk kalp atışlarını falan bebeği de gördük. Bulantılarım bu haftalarda azaldı ama yine de ara ara bulanıyo yine

çok şükür duyduk kalp atışlarını falan bebeği de gördük. Bulantılarım bu haftalarda azaldı ama yine de ara ara bulanıyo yine

Maşallah canım Allahım nazarlardan korusun sağlıkla kucağına almayı nasip etsin..

sağol canım darısı başına test ne zaman yapacaksın var mı belirti

Amin camım hayırlısıyla inş
Test cuma sabahı inş
O gün 15.gün oluyor
Belirti dersem baya var ama adet belirtileriyle karışabilir işte
Gün gün yazdım hatta hamile kalırsam paylaşırm diye

Amin camım hayırlısıyla inş
Test cuma sabahı inş
O gün 15.gün oluyor
Belirti dersem baya var ama adet belirtileriyle karışabilir işte
Gün gün yazdım hatta hamile kalırsam paylaşırm diye
evet canım adet belirtileriyle aynı genelde hatta benim adet günlerimde aynı adet ağrılarını yaşadım. Daha öncelerde eski teyzelerin bir hamilelik belirtisini okumuştum. Göbek değiliğin üstüyle göğsünün arasına uzanırken ellerinle bastırdığında kalp atışı gibi atmıyorsa hamilesin diye. Ben test yapmadan 4_5 gün öncelerde hep kontrol ettim ve normalde benim çok atardı hatta bazen ağrı da yapardı mideme ama hamie kaldığımdan beri hiç atmıyo karnım ve ben testten önce burdan anlamıştım hamile kaldığımı ama bu bende tuttu tabi herkeste tutarmı bilemem

İlk defa duydum canım yaptım şimdi :))
Ama bişey anlayamadım normalde atıomu yani orası normalde de hiç yapmadığım için aradaki fark nasıl olur anlayamadım sanki atmıo gibi ama bakalım hayrlısı son 3 günim kaldı teste:))

hayırlısı olsun canım ben sırt üstü yatıp mideme biraz bastırdığımda çok atıyodu önceden hamile kaldıktan sonra hiç atmıyo tabi ben öncesini de bildiğim için daha kolay farkettim değişikliği

Merhabalar bir sorum olacaktı çatlatma iğnesinden sonra aşılama dediğimiz şey yumurtaların dışarıya alınıp spermle dölldndirilip tekrar rahme yerleştirilmesi mi cevaplarsanız çok sevinirim

Merhabalar bir sorum olacaktı çatlatma iğnesinden sonra aşılama dediğimiz şey yumurtaların dışarıya alınıp spermle dölldndirilip tekrar rahme yerleştirilmesi mi cevaplarsanız çok sevinirim
hayır canım o tüp bebekte yapılıyor. Aşılamada çatlatma iğnesi vurulduktan 36 saat sonra eşinden alınan sperm hasarlı ve hareketsiz olanlardan ayrıştırılıp ucunda ince bir hortum olan şırınga ile rahim içine boşaltılıyor. Döllenme dış ortamda değil doğal yolla oluyor

Çok teşekkür ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…