• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
geçmiş olsun canım bana bişy yazmadınız ama hiç bilen yokmuuuu:KK12::KK12::KK12::KK12:
Aynı benimki gibi olmuş canim benimde sol tüpümde öyle olmustu gecen ağustos ayında cektirmistim ben sol tüpte sıvı belli bi yerden sonra gitmiyo dedi doktor beni tatmin etmedi ben doktorumu değiştirdim o da simdi rahim filmi istedi bana net bisey söylesin en azından cok merak ediyorum haftaya olacak benim rshim filmi

ya. diger tupume ilac giti ama sol tupe gitigi kadar gitmedi dedi doktor ama cok sukur diger tupum tamamen acik ya sansin var yani. artik bebis istiyoruz ravim verirse canim sen ne asamadasin
Canm bi tupun acikmis zaten dgeride enfeksiyona bagli bi tikanikliksa acilmistr o zaten film sirasinda bizlerde her ay tek tupmus gibi oluyoruz zaten onemli olan ne taraftan yumurtladigini bilmek korkma tedirgin olmaki Allahin izniyle guzel sonuclar duyalim ne guzel bak baska bi sorunda yokmus neden hamile kalmayasin ki ♥♥♥

Ne güzel ağrı olması normal tabi hemşirenin dediği gibi. Sen ne zaman doktıra gidiosun canım 2. Aşılamayı yapacaksın
Taylim ben gittim cuma dun ilacimi kullanmya basldim bile vala ben tedaviye basldim baslayli hep sol kasigim agryo adet olurkende agridi simdi klomen kullanyrm haftya cuma gdecegim buyurse ki butur pazar kismetse ikincisi yapcak hemsireye sordum tup bebege nasil gecyrz die iki hap uc adet igne denemsinden sonra yani bu sanrm bes adet asilama demk olyor yasin kac daha kendin cocuksun dio puffff yas gidiyo bunlsr ne diyor yahu simdi dunden beri sol kagim agryo yine sagda tik yom benimde vala

Taylim ben gittim cuma dun ilacimi kullanmya basldim bile vala ben tedaviye basldim baslayli hep sol kasigim agryo adet olurkende agridi simdi klomen kullanyrm haftya cuma gdecegim buyurse ki butur pazar kismetse ikincisi yapcak hemsireye sordum tup bebege nasil gecyrz die iki hap uc adet igne denemsinden sonra yani bu sanrm bes adet asilama demk olyor yasin kac daha kendin cocuksun dio puffff yas gidiyo bunlsr ne diyor yahu simdi dunden beri sol kagim agryo yine sagda tik yom benimde vala
Kizlar benim bugun 6.gunum karnimin ortasi agriyo ne sag ne sol tam ortq boyle bisey yasayn war mi

Arkadaslar size bir sorum olucak kan degeri dusuk cikip yani negatif olup snradan yukselip pozitif olan varmi yada bu konu hakkinda bilgisi olan??

Kızlar en net sonuç test vaktini beklemek.Biliyorum zor ama öyle yani.İlk aşılama evresinde her ağrıyı yaşadım söylediklerinizin hepsini amaİlk aşılamam tutmadı regl oldum 3. günü doktora giderken bile sol kasığım ağrıyordu.Acaba kist mi oluştu yumurta çatlamadı mı diye yedim kendimi.Hiçbir şey yokmuş şükür.Ben sadece psikolojimi alt üst ettim kendimi dinlemekten.

Kızlar en net sonuç test vaktini beklemek.Biliyorum zor ama öyle yani.İlk aşılama evresinde her ağrıyı yaşadım söylediklerinizin hepsini amaİlk aşılamam tutmadı regl oldum 3. günü doktora giderken bile sol kasığım ağrıyordu.Acaba kist mi oluştu yumurta çatlamadı mı diye yedim kendimi.Hiçbir şey yokmuş şükür.Ben sadece psikolojimi alt üst ettim kendimi dinlemekten.
Bende oleyim wala sonumiz hayrolur insalah ; ( ptesiden beri ilk defa disari cikiyrm ;)

adet olmadim daha canim ama kasiklarda agri ve carsabadan beri lekelenmem var cozemedim valla ne oldugunu :KK66:

Cnm bende de tedaviden sonra iki gün kahverengi lekelenme oldu.Üçüncü gün akşama doğru geldi adetim.Ama ben ilk günkü kahverengi lekelenmeden sonra gebelik testi yapmıştım eczaneden alıp öğrenmiştim yani

Benimde com agridi ama kendimi dinlemekle alakali degilde benimki gece uyuyamdim dedigin gbi adet bitene kadrda agridi canim ilaclrin erkisinden olyor sen ne zaman gdecksin hastbye tekrar ben cuma gunu gidcem

Benimde com agridi ama kendimi dinlemekle alakali degilde benimki gece uyuyamdim dedigin gbi adet bitene kadrda agridi canim ilaclrin erkisinden olyor sen ne zaman gdecksin hastbye tekrar ben cuma gunu gidcem

Cnm doktor bu sefer çabuk büyüyebilir dedi.Çarşamba günü bakacak yumurtaya.

Evet bendr rahim filmi vekindim adetinde gel dediler gttm asilama oldum tutmadi ama ikinciyi olacam iste haftaya

Cnm doktor bu sefer çabuk büyüyebilir dedi.Çarşamba günü bakacak yumurtaya.
Ben iki gundur klomen kullanyrm ya yine benim kadiklrim harektlendi gaz da yapyor bu sefer sagda agryo benim ya bakalim vok ozel olacak ama kizlar bisi sormak istyrm cinsel birlesme sirasinda vajina icinde bazen kit kit ses gelir gbi olyrmu yani sanki affedrsniz sanki birlesme sirasinda biseye takilyor gbi olyor benim rahim filmim cok agriliydi temizde cikti ama doktor bu muaynede perde den suphe edip film cektrdin mi die sordu bu perdeden olur mu ki ya sanki esimin organi biseye takilir gbi yani arafa bisey kalyormus gbi hissedyrm kit kit die sesi sadce ben hissedyrm ve duyuyorum utanarak soruyorun ama vala aklima takildi dogrusu:KK17::oops::oops:

Back
X