• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Ben iki gundur klomen kullanyrm ya yine benim kadiklrim harektlendi gaz da yapyor bu sefer sagda agryo benim ya bakalim vok ozel olacak ama kizlar bisi sormak istyrm cinsel birlesme sirasinda vajina icinde bazen kit kit ses gelir gbi olyrmu yani sanki affedrsniz sanki birlesme sirasinda biseye takilyor gbi olyor benim rahim filmim cok agriliydi temizde cikti ama doktor bu muaynede perde den suphe edip film cektrdin mi die sordu bu perdeden olur mu ki ya sanki esimin organi biseye takilir gbi yani arafa bisey kalyormus gbi hissedyrm kit kit die sesi sadce ben hissedyrm ve duyuyorum utanarak soruyorun ama vala aklima takildi dogrusu:KK17::oops::oops:
Kizlar az once ole bise yasadimki cok degisik bi duyguydu gorumcemlere gittik kapidan girer girmez elini karnima koydu nasil bi degisiklik war mi dedi gulumseyerek bi tuhaf oldum cok degisik bi duygu ya ole oldugunu dusunmek bu kadar etkileyiciyse gercegi nasil olur dusunemiyorum Rabbim en kisa zamanda o duyguyu hepimize yasatsin insalah;-(:KK8::KK8:

Kizlar az once ole bise yasadimki cok degisik bi duyguydu gorumcemlere gittik kapidan girer girmez elini karnima koydu nasil bi degisiklik war mi dedi gulumseyerek bi tuhaf oldum cok degisik bi duygu ya ole oldugunu dusunmek bu kadar etkileyiciyse gercegi nasil olur dusunemiyorum Rabbim en kisa zamanda o duyguyu hepimize yasatsin insalah;-:-)KK8::KK8:
Ben hayal kurmaya korkyorum her ag kirmizlari gorunce kabusum olyor cnku evet bizde bugun esimle biraz hayal kurduk bebegimjz olunca evde nasil davrnirz o nasil bir bebek olur kizin olursa sen ayni giynrsin dedi evet dedim pembe en sevdgim renk birde kirmizi ayni seylrden aldgmizi giudgimiz hayal ettik esimde cok guldu mutlu oldu sonra dedim.ki Allah bizi siniyor bitanem hayal kurmak cok guzel duygular yasatyor bana ama sonra uzulyorum oyuzdem kurmak istemyorum zicimde tarfi anlatlmaz bir mutluluk heves beliriyor sonra olamdgini olmayacgini dusunyorum yuregim sizliyor

Ben hayal kurmaya korkyorum her ag kirmizlari gorunce kabusum olyor cnku evet bizde bugun esimle biraz hayal kurduk bebegimjz olunca evde nasil davrnirz o nasil bir bebek olur kizin olursa sen ayni giynrsin dedi evet dedim pembe en sevdgim renk birde kirmizi ayni seylrden aldgmizi giudgimiz hayal ettik esimde cok guldu mutlu oldu sonra dedim.ki Allah bizi siniyor bitanem hayal kurmak cok guzel duygular yasatyor bana ama sonra uzulyorum oyuzdem kurmak istemyorum zicimde tarfi anlatlmaz bir mutluluk heves beliriyor sonra olamdgini olmayacgini dusunyorum yuregim sizliyor
Inanir misin ben daha hic ole hayaller kurmadim ewet her ay kesin bu dfa hamileyim diyrm ama sonu husran oluyo hic dusunmedim simdiye kadar bebegim olursa naparim die ; (

Inanir misin ben daha hic ole hayaller kurmadim ewet her ay kesin bu dfa hamileyim diyrm ama sonu husran oluyo hic dusunmedim simdiye kadar bebegim olursa naparim die ; (
Canim ben ve esim hep kurariz biz taa bekarken flort zamanlri bile isterdi esim kizmiznolsa bunu alrdik oglumiz olsa sunu alirdim kime benzer filan yeri geldikce agzimaza gelir konsuruz

Cnm bende de tedaviden sonra iki gün kahverengi lekelenme oldu.Üçüncü gün akşama doğru geldi adetim.Ama ben ilk günkü kahverengi lekelenmeden sonra gebelik testi yapmıştım eczaneden alıp öğrenmiştim yani
ben dün kan testi yaptirdim 1.52 cikti degerim bu duruma gore gebelik yok ama adetimde gelmedi yerlesme kanamasi olabilir diye dusundum gec dollenme falan soz konusu olabilirmi bilmiyorum bide oyle cok lekelenmem yok ic camasirina falan gecmiyo afedersin ama lavobada peceteyle silince bulasiyo bakalim artik hakkimizda hayirlisi canim.

Catadgni nerden anladilr canim vala banada kimse catlyor demedi vala ilac killandik yumurta buyudu sonra igne verdildi catlama ignesi sonra asilama bakmadilr bile catlamis mi die axaba asilama yaparken doktor onu goryor mu ki hic sanmam
çatladıgını yumurtalıgımın agrısından anlamıslar bir de ultrasonla baktı doctor

Canim ben yaptrdim rahim filmi vekinmeden asilama yapmyorlar ki zaten herkez cekindi cekindikten10gun sonra filan asilamam oondsnanrm
Bende daha once yaptirmistim canim sol tüpüm kapalı cikmisti simdi doktoru degistirdim o istedi ama ben gecen sene ağustos da yaptirmistim cumartesi rahim filmi cekilecek ondan 4 gun sonrada 2. Asilama :(

Evet asilama tedavisine adetin son gunleri ilac ile baslanyor arkdslr ben sunu anladim bu kolemen bende acaip bas agrisi yapyor ya fena adetin tamamen bitince once rahin filmi ceknyrsun bir dahaki ay adetin ucuncu veya 4.gunude asilama icin gidiyorsun kolemn veryo ogun kullanmaya baslyrsun yukrtan bes gunde buyrse hoopp asilama

Evet asilama tedavisine adetin son gunleri ilac ile baslanyor arkdslr ben sunu anladim bu kolemen bende acaip bas agrisi yapyor ya fena adetin tamamen bitince once rahin filmi ceknyrsun bir dahaki ay adetin ucuncu veya 4.gunude asilama icin gidiyorsun kolemn veryo ogun kullanmaya baslyrsun yukrtan bes gunde buyrse hoopp asilama
Canm o bas agrisi bende de oluyo benim prolaktin hormonum yukseliyo klomen igne yapinca o yuzden cok siddetli bas agrisi cekiyorum hormon testi yaptrmadn mi sen tedawi esnasinda

Yaaa ; ( bu ay insalah cnm moralini bozma lutfen dedigin gbi wakti zamani wardr mutlaka Rabbim ol demedikce olmuyo iste ; (

Ben istedim canim adetin 3. Gunu serophoneye basladim yumurtalar buyuyecek adetin 10. Gunu rahim filmi cekilecek 14. Gunu de asilama insallah
Canim ama rahim filminde büyümüş yumurtalar etkilenmez mi sonucta iceri bir ilac verileceko_O ama doktor olur dediyse sorun yoktur tabiki hayirli olsun tedavin canm

Ben iki gundur klomen kullanyrm ya yine benim kadiklrim harektlendi gaz da yapyor bu sefer sagda agryo benim ya bakalim vok ozel olacak ama kizlar bisi sormak istyrm cinsel birlesme sirasinda vajina icinde bazen kit kit ses gelir gbi olyrmu yani sanki affedrsniz sanki birlesme sirasinda biseye takilyor gbi olyor benim rahim filmim cok agriliydi temizde cikti ama doktor bu muaynede perde den suphe edip film cektrdin mi die sordu bu perdeden olur mu ki ya sanki esimin organi biseye takilir gbi yani arafa bisey kalyormus gbi hissedyrm kit kit die sesi sadce ben hissedyrm ve duyuyorum utanarak soruyorun ama vala aklima takildi dogrusu:KK17::oops::oops:

Cnm benim doktorum rahim filmini çektirtmedi.%1 ihtimal dedi.Benim problemim farklı olduğu için.Senin rahim filmin de temiz çıkmış kafana takma ;)

Back
X